Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да спра абонамента от igraiigri

Featured Replies

Здравейте, вече втори месец плащаме по 6лв на седмица за тъпия абонамент в тъпия сайт igraiigri, който не знам си как се абонирал сина ми. Моля ви , дайте съвет?

• 2 месеца по-късно...

Успяхте ли спрете абонамента и как? Аз имам същия проблемл

Прегледайте си съобщенията (ако не са изтрити). Там трябва да има инфо за абонамента.
Като гледа в мрежата никой не е намерил решение. На страниците на igraiigri (има няколко сайта с такива имена, с малка разлика) няма обратна връзка, никаква контактна информация. Това си е направо за НСБОП компютърни престъпления и/или икономическа полиция.
igraiigri.com
igraiigri.eu

Здравейте!  Профилът ми в този сайт igraiigri не  може  да се зареди на телефона. Така, че не мога да спря абонамента от сайта. Заради директното плащане на абонамента от мобилния оператор, говорих със служител на мобилния оператор и igraiigri за тел. № е вече в черния списък т.е. абонаментът е спрян

• 4 месеца по-късно...

Да аз имам същия проблем един път като си играе в една от игрите ми излезе едно съобщение искате ли да играем за някакъв сайт игра игри и аз отговорих да искам да видя какво има там и после играх и видях че са същите като на поки един сайт пак за игри но просто като се плаща в което дотогава не го знаех и ми изписа кликнете тук и аз като най-големия глупак кликнах и после излязох от този сайт и днес защото вече е втора седмица Ами пак ми излиза имате заплащане на абонамент 6 лв и една стотинка седмично за играй игри и аз вече ТЪРСЯ ОТЧАЯНО!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.