Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с кабелна тв

Featured Replies

Здравейте,имам проблем със съседите при майка ми,по някакъв начин крадат от сигнала на кабелната.Нейния тв пращи,появяват се бели петна ,стопират се канали .Викнахме кабелната те казаха,че сигнала е супер и ако някой краде те не могат да направят нищо.Проблем прави и на двата телевизора.Някаква идея как го правят и как мога да го спра?

преди 7 часа, Driller777 написа:

Здравейте,имам проблем със съседите при майка ми,по някакъв начин крадат от сигнала на кабелната.Нейния тв пращи,появяват се бели петна ,стопират се канали .Викнахме кабелната те казаха,че сигнала е супер и ако някой краде те не могат да направят нищо.Проблем прави и на двата телевизора.Някаква идея как го правят и как мога да го спра?

На дали ти е важно как го правят. Просто се обади на фирмата доставчик отново и обясни какъв е проблем и какви съмнения имаш. Ще го хванат веднага, ако искат. Може да преместят трасето на кабела, за да нямат достъп до него съседите ти. Нали ти си плащаш за услуга, която реално не получаваш с нужното качество. Ако не, сменяш фирмата. Това, което ти казват са оправдания. 

Дали се краде сигнала или не си е техен проблем, те да се оправят.  След като майка ти им плаща за телевизия или и осигуряват платеното или прекъсва договора на база неизпълнението му от доставчика на услугата.

преди 11 часа, Driller777 написа:

...кабелна?...

...сериозно?...

...не давам да дупчат нагьотере стени вече...

...даже като дойдоха техниците от фирмата доставяща ми интернет,успяха още пред входа да се свържат към стария оптичен кабел на вивата...давах гарсониерката под наем преди това и последните наематели са били вързани към тях...

...а пък съм си пуснал IPTV...4 екрана...100 и 40 май...телевизии...за 95 лв...за 12 месеца...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.