Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Местене на вътрешна памет на друго устройство

Featured Replies

Здравейте. Телефонът ми беше потопен във вода за кратко, даде на късо и най-вероятно няма да може да бъде съживен. Има ли начин ако не може да се включи отново вътрешната му памет да бъде прикрепена към друго устройство, за да мога да сваля от там всичко, което имам?

• Автор

Здравейте. Благодаря много за отговора.
За съжаление става дума за телефон, който не реагира на ток и ако не го подкарат мисля, че нито едно от споменатите няма да свърши работа. За това се чудя дали има как да се вземе вътрешната памет и да се прикрепи към друго устройство в случай, че няма реакция с ток.

преди 5 часа, svetla_ivanova написа:

Здравейте. Благодаря много за отговора.
За съжаление става дума за телефон, който не реагира на ток и ако не го подкарат мисля, че нито едно от споменатите няма да свърши работа. За това се чудя дали има как да се вземе вътрешната памет и да се прикрепи към друго устройство в случай, че няма реакция с ток.

На теория да, ама не е толкова просто, трябва да се прехвърлят на същия модел телефон, паметта, процесора и още няколко чипа иначе няма да може да бъде прочетена информацията. Гледал съм подобна манипулация в ютуб - ужасна като обем и сложност работа която почти 100% съм сигурен че в България никой няма да се хване да го направи.

Друг вариант е да потърсиш фирми, които се занимават с възстановяване на информация в гугъл, но имай в предвид, че цената изобщо няма да е ниска и успеха не е гарантиран. Следващия път си дръж важната информация поне на 2 или повече независими носителя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.