Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ползване на abv.bg чрез POP3

Featured Replies

Приятели, отварям нова тема конкретно за абв-то, виждам че в някои теми има отчасти дискутирано това нещо но смятам, че е по-добре така.

Някой ако се чуди има ли начин абв да се ползва от е-маил клиент и то без да им плащаш, аз бих казал...има. Ето какво открих:

abv plugin for FreePOPs

сваляте abv.lua което е плъгин за следната програма FreePOPs

Може да я свалите оттук FreePOPs

Когато ги дръпнете прочетете и всички инструкции за да разберете точно как да направите настройките в програмата и във маил клиента.

Тук отбелязвам че това служи само за POP3 което позволява да сваляте майлите с клиента, без да имате възможност да изпращате чрез SMTP но аз намерих решение и за изпращане за мен си:

за SMTP сервър въведох сървъра на служебната ми поща която поддържа SMTP и използвам само за него юзърнейма и паролата от служебниа акаунт и по този начин изходящите съобщения минават през въпросния сървът като пак писмата си се получават от [email protected]

Ако някои има по нататъшни въпроси да пита. Ще отговарям ;)

При мен нещо не се получава. С Outlook Expres съм. Имаш ли някакви идеи защо е така?

Като се опитам да си изтегля писмата ми изкарва прозореца за логин на ОЕ.

Ако държиш да си с бг поща направи си такава в mail.bg. Там все още pop3 е безплатен.

• Автор
При мен нещо не се получава. С Outlook Expres съм. Имаш ли някакви идеи защо е така?

Като се опитам да си изтегля писмата ми изкарва прозореца за логин на ОЕ.

Значи, има още някои неща които не са обяснени в инструкциите. Ето какво да направиш още:

1. Копирай abv.lua и в папка LUA_UNOFFICIAL също.

2. От папка LUA\browser копирай browser.lua и го пеист-ни в LUA

3. В папка LUA има един файл serial.lua, направи му копи в същата папка и го прейменувай на serialize.lua

Мисля че тези неща трябва да свършат работа. Те се налагат защото мисля, че скрипта abv.lua е писан за по-стара версия на FreePOPs

Успех!

Хубаво,ама пейстни и указанието или дай линк,че така да се ровим из някакви сайтове е малко объркващо.Аз ги намерих,но са .pdf и документи,за това и ако беше дал линкове щеше да е добре :huh:

http://openfmi.net/docman/view.php/98/55/f...vlua_manual.pdf

http://openfmi.net/docman/view.php/98/54/f...vlua_manual.sxw(това не виждам как ще го отворите без OpenOffice)

http://spisanie.com/abvLUA.txt

И на FreePOPs autoinstaller-а не работи.Абе май човек по-добре да си плати.

Тръгна.Сега ще видя и ако има успех ще пиша пак ;)

Ами стига до connected и след това The Server is not responding for 60 seconds.Do you want to wait?И всеки път това.С Outlook Express съм sad.gif

Пак не става!!!!

• 1 година по-късно...
Ако държиш да си с бг поща направи си такава в mail.bg. Там все още pop3 е безплатен.

Хайде напиши как става,защото с Опера изписва-няма връзка със сървъра,и така до бвзкрайност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.