Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпроси за популяризиране на сайт (от начинаещ)

Featured Replies

Здравейте, имам идея да направя един онлайн магазин.Фирма имам. Ще поръчам хостинг домейн сайта да кажем ще инсталирам и конфигурирам някой CMS.

Като изключим директно плащане за да изляза нагоре какво друго мога да направя? Дали бих се справил сам? Ако не мога колко горе долу би струвало?

благодаря !

преди 1 час, Daylight Dancer написа:

Здравейте, имам идея да направя един онлайн магазин.Фирма имам. Ще поръчам хостинг домейн сайта да кажем ще инсталирам и конфигурирам някой CMS.

Като изключим директно плащане за да изляза нагоре какво друго мога да направя? Дали бих се справил сам? Ако не мога колко горе долу би струвало?

благодаря !

Като че ли всичко опита до сега в бизнеса. Остава ти да попиташ дали би могъл да станеш...КОСМОНАВТ!

• Автор

льольо какво знаеш ти за мен и да определяш какво съм опитал и не съм успял?

жал ми е за тебе никой не иска да комуникира с тебе и по цял ден висиш във форуми.

преди 1 минута, Daylight Dancer написа:

льольо какво знаеш ти за мен и да определяш какво съм опитал и не съм успял?

жал ми е за тебе никой не иска да комуникира с тебе и по цял ден висиш във форуми.

Хората, като те четат с твоите глупости могат добре да си представят дали ти не си истинския  льоло. А и аз съвсем не стоя из този форум по цял ден а влизам на месеца по 1, 2 пъти.

Като за начало това е доста работа при това с да кажем плаващи варианти като краен резултат, с други думи така нареченото популяризиране изисква постоянство и то сериозно, тоест постоянно обновяване на линкове, ключови думи, продукти, етикети, ежедневно публикуване в социални мрежи което значи и създаване на страница във всяка една популярна социална мрежа, обратни връзки, самите снимки към продуктите трябва да са оптимизирани към търсачките и пр. и пр. и прочее.
Ся си предсрави че тая работа отнема часове и трябва да я вършиш абсолютно всеки ден.
Не казвам че е невъзможно но няма да ти е лесно.
Тук идва и другата част : В зависимост от това какво ще продаваш в този магазин, на какъв език е той и докъде ще доставяш продуктите, както разбира се и в зависимост от техните цени ще се определя до голяма степен и интереса към него.
Стигаме и до това, че ако ще предлагаш популярни марки като търговец и с търговска цел ще ти трябва и съитветното разрешение за да търгуваш с тях.
Успех! :)

Има това (сега, най-вероятно не малко от информация е остаряла, но все пак може като ориентир да се ползва най-малкото).

1. Правиш си някаква тъпа страница във фейсбук, тик-ток и тем подобни, където има голямо струпване на маси.

2. Пускаш всевъзможни постове, видеа, кратки видеа... зависи от платформата.

3. Подбираш контента така, че хейтърите да се лепнат като муха на лайно... актуалните теми в момента са богаташите, Харис vs Тръмп, джендърите, Украйна vs Русия и т.н.

4. Гледаш контента да спазва някакви общоприети норми, за да може да се шерва, щото хейтърите са прости, ама не чак толкова, че да шерват всичко.

Кофти работа е да опираш до тази сган, но те са най-много и най-лесно можеш да ги манипулираш.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Какъв домейн да купя? Искам не да взема най-евтиния и после да се окаже, че няма файда. има ли значение после за популяризацията ?

преди 19 минути, Daylight Dancer написа:

Какъв домейн да купя? Искам не да взема най-евтиния и после да се окаже, че няма файда. има ли значение после за популяризацията ?

Ще ти го кажа така : Преди много години имах сайт който използваше безплатната услуга на Yahoo - Geocities и въпреки това беше един от най популярните в областта си.
Естествено че хуб авия и по възможност кратък домейн е сериозен бонус но най важно е какво съдържа сайта и това което съдържа да отговаря на нуждите на тези които са го потърсили.
Може да кръстиш домейна на името на магазина или на нещо което даваобщо име на стоките коит продлагаш, можеш и нещо забавно да избереш,това често се казва печеливш ход, особено ако името е такова че да се набива в главата на клиента и да същия лесно да се сеща за него.
Общо взето това търсиш, но да си знаеш че кратките домейни от типа ком, нет и орг са вече доста трудни защото над 90% са заети.
Ако имаш пари за харчене можеш и да си купиш някой обявен за продажба.

• 4 месеца по-късно...

Да кажем, че купувате домейна и хостинга. Поставяте магазина там. И после какво? Сами ли ще правите SEO оптимизация или ще я делегирате на някой друг? Можете да го отворите, но тогава какво, как другите хора ще разберат за вас, конкуренцията е една дума.

• 7 месеца по-късно...

SEO му е майката според мен, но има прекалено много онлайн магазини. Всичко зависи от конкуренция и тн, най-лесното е да започнеш с Google Business Profile (не се изисква фирма за него), но е полезен за хора, търсещи "наблизо" и подава малко авторитетност към Гугъл.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.