Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: проблем с програма

Featured Replies

Закупих си Английско-българския говорящ речник но KoralSoft " Eurodict talurng"за 27лв.Но за да

ми изговаря думите диска трябва да ми стои постоянно в CD-то. Тъй като работя по 6-7 часа на ден диска ще ми се скапе много бързо. Опитах да направя имидж файл със следните програми:

ClonеCD, Alcohol 120% и BlindWrite5, но стига до 60%-70% от имидж файла и дават грешка.

Само ClonеCD го копира за 30 мин. и като го заредих дава грешка. Някой да има някаква идея?

Трябва ти Неро. Препоръчвам ти 6-цата.

Как става:

Пускаш един image drive(виртуалното CD на Неро-то).

После правиш Copy CD като image drive ти е уж записващото устройство.

Трябва да видиш точно къде ти копира .iso файла.

Пък след това можеш да си го лоудваш с Alcohol, Deamon tools и т.н.

Поздрави

• Автор

Току що пробвах и с NERO6 след като направи половин имиддж файл направо заби и се

наложи рестарт. Явно защитата е много яка.

Току що пробвах и с NERO6 след като направи половин имиддж файл направо заби и се

Пробвай пак. Виж си настройката на image drive къде ти копира iso файла. Да не е напр. в С://-то пък да нямаш място.

Като правиш copy disc с Неро няма значение защитата.

/off

По този начин съм копирал мноого уж защитени цд-та. Ако му беше здрава защитата нямаше да започне да копира и съответно да стигне половината.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Гого, от изброените програми единствено ClonеCD-то копира цялото съдържание на диска като клонира цялата записана информация, заедно с описанието на съдържанието на самия диск. Другите програми се опитват да копират диска четейки всички файлове а те са повече от 20000 и затова забиват безславно. Копирал съм много Корали, със успех винаги. Използвам ClonеXXX към моето ClonеCD. След като имаш вече твое копие деинсталирай корала, почисти внимателно регистрите и диска на компютъра, направи си ИСО файл на клонирания диск и направи нова инсталация с монтирано в деймона или алкохола. Би трябвало да стане, ако пак не иска, премахни/де-активирай си от хард.менаджер физическото СД/ДВД ?

Гого, от изброените програми единствено ClonеCD-то копира цялото съдържание на диска като клонира цялата записана информация, заедно с описанието на съдържанието на самия диск. Другите програми се опитват да копират диска четейки всички файлове а те са повече от 20000 и затова забиват безславно. Копирал съм много Корали, със успех винаги. Използвам ClonеXXX към моето ClonеCD. След като имаш вече твое копие деинсталирай корала, почисти внимателно регистрите и диска на компютъра, направи си ИСО файл на клонирания диск и направи нова инсталация с монтирано в деймона или алкохола. Би трябвало да стане, ако пак не иска, премахни/де-активирай си от хард.менаджер физическото СД/ДВД ?

aaa тука не си прав. Неро-то не гледа що е на ЦД-то. Копвал съм такива на Корал,Резон Медиа Груп и др. където файловете предимно са текстови и много(над 20000) на брой.

Гого, току що направих операцията относно твоята тема, по заявка на едно комшийче, просто съвпадение biggrin.gif . Използвам УлтраИсо, след като направиш исо файла го монтираш в алкохола или деймона, инсталираш, след това даваш дисейбъл на физическото си СД/ДВД и готово ! Дори при стартирам Корал, в момента на де-активиране на физическеското СД, Корал-а "автоматично" разпозна неговия си диск на витуалното (беше следващ като подредба на буквите) и заработи дори без рестарт. Успех cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.