Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трети ATA диск

Featured Replies

Здрвейте.

Има ли някаквъ начин да се сложи трети ATA като имаме на предвит че имам тези компоненти: MSI K8N SLI / АMD Athlon 64 3500 / 1GB. Kingston 400Mhz / XFX GF7600GT 256MB. / Sagate 160GB + Seagate 200GB / Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLY) / PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) / LG DVD-E616A (DVD-ROM)

Хард диска който ще слагам е ATA 20GB. Sagate. Знам че има начин по какъв начин трябва да се включат кабелите или ще ми трябва нещо допълнително.

Мерси на всички писали във тази тема.

Тези двата диска Sagate 160GB + Seagate 200GB SATA ли са или са с IDE интерфейс ? Ако са с IDE най-лесно е да свалиш временно този - LG DVD-E616A (DVD-ROM) и да закачиш новото дискче на негово място.

Здрвейте.

Има ли някаквъ начин да се сложи трети ATA като имаме на предвит че имам тези компоненти: MSI K8N SLI / АMD Athlon 64 3500 / 1GB. Kingston 400Mhz / XFX GF7600GT 256MB. / Sagate 160GB + Seagate 200GB / Cooler Master Real Power 450 (RS-450-ACLY) / PHILIPS DVDR824DP (DVD+RW) / LG DVD-E616A (DVD-ROM)

Хард диска който ще слагам е ATA 20GB. Sagate. Знам че има начин по какъв начин трябва да се включат кабелите или ще ми трябва нещо допълнително.

Мерси на всички писали във тази тема.

Ако и двата диска са IDE (ATA) и имаш две оптики DVD+RW и DVD-ROM без да махнеш кабела на единия от тях няма начин да стане фокуса:)

От написаното се разбира, че този 20Gb диск ще се използва като флашка май - да го разнасяш наляво надясно, и тука най-добре идва съвета на kmvasilev да разкачиш DVD-ROM временно докато трае процедурата на трансфер!

Ako има свободен PCI слот закупуването на IDE PCI контролер ще реши проблема.В последно време се предлагат само SATA PCI контролер поради факта, че АТА интерфейса е пред пенсия.

Втори вариант е преходник IDE към USB 2.0.

Tрети вариант е на мястото на DVD-ROM да се закачи най-бавния диск от трите налични.

Успех

• Автор

Мерси на всички, това за махането на DVD-то и аз го знаех ;) . Май ще взимам 300GB SATA

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.