Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ловна камера HC-300M

Featured Replies

Здравейте имам ловна камера след спиране от захранването спря да изпраща снимки по мейл. Направени са й настройките , картата има интернет и няма пин. Картата е на оператор А1. Моля да помогнете какви точно настройки ще трябват. 

lovna_kamera.png

Server Settings:
Type:Other
STARTTLS
Port:587

[Save]
Като направиш настройките и тръгне всичко както трябва, си запази някъде (на компютър/облак) файла Parameter.dat

• Автор

Направих настройките запазих Parameter.dat в сд картата . После през конфиг менюто на камерата видях че настройките са запазени. Отново не изпраща мейли . За Server setting съм сложил гмайл профил. За Email Settings един гмайл профил и един абв. Какво да я правя сега

преди 23 минути, pepi9846 написа:

Server setting съм сложил гмайл профил

Махни Gmail и го замени с Other. И отнетни STARTTLS със съответния порт 587

И е силно не препоръчително да не се ползва abv поща. 

• Автор

Да това е направено но на Server setting нали има две полета Email и Passowrd. Там съм сложил гмайл профил и паролата на профила . Грешно ли е ? Камерата е правила снимки защото виждам ,че е снимала.

Да обобщя

Operator : Other

Type: Other

STARTTLS PORT 587

SERVER Smtp.gmail.com

EMAIL : ******@gmail.com

Password : паролата на горния мейл

• Автор

Не няма пин и това проверих. По горе съм го споменал. Работеше без проблем докато не я изключих за 5 минути от акомулатора.

Ако имаш възможност може ли да ми пишеш във Вайбър 0877406473 за да стане по бърза комуникацията . Благодаря предварително 

Провери в Gmail Настройката за достъп на по-несигурни приложения:

https://support.google.com/a/answer/6260879?hl=en

Тук попаднах на едно ръководство за настройка:

https://lovnistoki.bg/как-да-настроим-ловната-си-камера-да-из/

Пробвай и Test режима на камерата какво ще върне. 

• Автор

Много благодаря за полезната информация. Всичко смятам че е направено единствено не съм сигурен за имейла който новосъздадох за SERVER settings дали е изпълнено това : задължително като създавате пощата си в Gmail трябва “Настройката за достъп за по-малко надеждни приложения” да е ВКЛЮЧЕНА.

Ще ровя сега да проверя как да я включа

преди 1 час, pepi9846 написа:

единствено не съм сигурен за имейла който новосъздадох за SERVER settings

единствено не съм сигурен за имейла който новосъздадох за SERVER settings

преди 1 час, цър-вул написа:

Провери в Gmail Настройката за достъп на по-несигурни приложения:

https://support.google.com/a/answer/6260879?hl=en

• Автор

В този линк пише да влезна в Google Admin Console. Обаче това е за хора с бизнеси и т.н.  следователно не откривам в сегашния Gmail профил тези настройки които трябва да се изключат за неизвестни източници....

• Автор

Пиша пак да кажа как оправих камерата.

Използвах за сървър smtp.abv.bg с порт 465 и тип SSL на Email  вписах абв поща и паролата й и всичко работи. Благодаря и може да затворите темата.

Т.е. си сменил smtp получателя. И е тръгнало. Следва, че е правилно предположението, че Gmail е блокирал получаването на съобщенията/снимките от камерата. 

https://www.gmass.co/blog/gmail-smtp/

@цър-вул - Правилно. Гугъл блокират от скоро устройства , който не са вкарани като 3rd party enabled в настройките на емайла. Аз имам десетина камери , който ми пращат емайл със снимка при засичане на движение. Когато спряха да пращат емайли - влезнах в акаунта на гугъл и ръчно добавих HIKVISION CAMERA за да могат да изпращат и всичко се оправи.

Това без да пипам никакви настройки в самите камери.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.