Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прехвърляне на информация от хард диск

Featured Replies

Здравейте!

Имам следния проблем: На един комп имам и хард диск ПАТА , но не винаги ОС го вижда,т.е. някой път той не се появява на екрана. Как и къде да го свържа за да сваля  информацията от него и да го премахна завинаги. При допир с ръка на него се усеща че работи, но на екрана не се индикира. Моля дайте съвет, как да се види.

Ивало едно време един комп и един фард диск ...

Да беше казал поне - как е свързан този диск към дъното!

преди 30 минути, jhoro написа:

как е свързан този диск към дъното!

Хард-диск може да се свърже по два начина-през SATA вход на дъното или през USB, за което е нужно устройство (кутийка). Авторът не споменава за такова, следователно важи първото . Авторът да понатисна присъединяването към дъното и диска, ако не се оправи, свързване към друго устройство е много малко вероятно да даде някакъв резултат. Или да чака ,когато се появи, да копира информацията на друг диск на компютъра или на флашка.

То ясно, че е свързан, но как, директно, чрез адаптор pata/sata, pata/USB? Туй е въпроса, от де да разберем де е закопано кучето.

преди 30 минути, Panzer 4 написа:

Хард-диск може да се свърже по два начина-през SATA вход на дъното или през USB, за което е нужно устройство (кутийка). 

Що ве - може да се (с) върже със сезал, канап, тел ...

• Автор

свързан е към дъното по стандартния за ПАТА дисковете начин, а именно чрез лентов кабел и отделно със захранващ кабел. Това е, натисках куплунгите, сменях кабелите и все същото , не се вижда. 

От първото мнение разбирам, че 

преди 2 часа, Христо Влъчков написа:

не винаги ОС го вижда,т.е. някой път той не се появява на екрана

значи в повечето случаи диска е наличен? 'Издебваш' момента когато се появи диска и си копираш каквото ти трябва.

• Автор

Явно не сте ме разбрали. В повечето случаи диска не се вижда, а напоследък напълно го няма. Въпроса ми е дали има начин с който да го включа за да извлека информацията му.

Най-добре повече не си прави експерименти с диска и не го включвай, ако искаш да има някакъв шанс нещо да се възстанови. Ако ти е важна информацията го носиш във фирма, която се занимава с възстановяване на информация, плащаш си каквото ти кажат (няма да е евтино) и се надяваш всичко да се получи. Следващия път правиш бекъпи на важните неща на поне няколко носителя.

преди 5 часа, jhoro написа:

Що ве - може да се (с) върже със сезал, канап, тел ...

Извинявай, че не можах да го напиша по толкова елементарен начин , който да съответства на твоето ниво на компетентност , пък не знам дали въобще това е възможно...

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Извинявай, че не можах да го напиша по толкова елементарен начин , който да съответства на твоето ниво на компетентност , пък не знам дали въобще това е възможно...

Извинен си ... че си умствено изостанал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.