Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с парно/подгрева на предното съкло в Kia Sorento 2008

Featured Replies

Здравейте колеги,

Когато включа да духа топло на предното стъкло, поради някаква причина духа топло само от дясната страна.

От лявата страна духа, но студен въздух.

Рових се в наръчника на колата и ако е това, което мисля, трябва да сваля половината табло, волана и какво ли още не и не мисля да го правя сам.

Пиша Ви да ми препоръчате сервиз, в който да отида с този проблем и горе долу да ме ориентирате откъм цена?

Благодаря!

преди 58 минути, П. Христов написа:

Здравейте колеги,

Когато включа да духа топло на предното стъкло, поради някаква причина духа топло само от дясната страна.

От лявата страна духа, но студен въздух.

Рових се в наръчника на колата и ако е това, което мисля, трябва да сваля половината табло, волана и какво ли още не и не мисля да го правя сам.

Пиша Ви да ми препоръчате сервиз, в който да отида с този проблем и горе долу да ме ориентирате откъм цена?

Благодаря!

Елбатрон в Лозен

https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=13&t=44549

Климатичната система им е основното.

Веднъж съм ги ползвал, доволен съм.

• 1 месец по-късно...

Здравейте отново.

От Елбатрон ми обясниха, че за моята кола нямат поддръжка за този проблем.
Та, реших сам да разглобя и да видя каква е частта, която трябва да търся: H40073-0530C BLF/L MODE 06K10

Сега обаче имам нужда от помощ от Вас за друго - откъде да закупя тази част? Намирам се в София, кв. Левски В. Най-близо до мен, където може да я има?
Разглеждах сайтове за авточасти и не мога да се ориентирам изобщо... в един сайт е 21 лв, във втори сайт е 60 лв, в трети сайт е 137 лв... Е, последно..??
Помощ, моля.

image.png.705bfb0f18701d17066331005db18276.png

Поздрави,
Петър

Пешо, мойто момче, с тоя корейски кошник ще си блъскаш сам главата, защото нито един сервиз, няма толкова големи нерви. Аз от кога лая в тоя сайт да се карат само немски коли? Защото са ремонтни пригодни. Не примерно помпичката за течноста  на чистачките да е зад предното дясно колело и да трябва да свалиш цяло колело барабар с капака на калника за да стигнеш до нея. Цените на тая част са различни, защото са за различни модели автомобили. Аз за това си карам колата на сервиз, за да си блъска друг главата. По-хубаво от спокойствието няма.

• 2 месеца по-късно...
на 24.10.2024 г. в 23:32, Коркодила написа:

Пешо, мойто момче, с тоя корейски кошник ще си блъскаш сам главата, защото нито един сервиз, няма толкова големи нерви. Аз от кога лая в тоя сайт да се карат само немски коли? Защото са ремонтни пригодни. Не примерно помпичката за течноста  на чистачките да е зад предното дясно колело и да трябва да свалиш цяло колело барабар с капака на калника за да стигнеш до нея. Цените на тая част са различни, защото са за различни модели автомобили. Аз за това си карам колата на сервиз, за да си блъска друг главата. По-хубаво от спокойствието няма.

Мхм, от 3 години я имам колата и е влизала в сервиз точно 0 пъти, като това ми е единственото оплакване.

Карай си ги немските коли и си ги паркирай в дупето.

преди 2 часа, Гост написа:

Мхм, от 3 години я имам колата и е влизала в сервиз точно 0 пъти, като това ми е единственото оплакване.

Карай си ги немските коли и си ги паркирай в дупето.

Абе олигофрен, ти не разбра ли, че в някои сервизи нямат подръжка за тия варели. Карай ги и ги пракирвай на майкат ти в дупето.

• 8 месеца по-късно...
на 24.10.2024 г. в 23:32, Коркодила написа:

нали имах немска кола,на нея също помпичката и беше за предното колело и трябваше да сваля гумата и подкалника за да я сменя

току-що, джеки написа:

нали имах немска кола,на нея също помпичката и беше зад предното колело и трябваше да сваля гумата и подкалника за да я сменя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.