Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с АБВ пощи

Featured Replies

Здравейте на всички. Искам да попитам случайно при някой да е имало проблем с логването към АБВ пощата. След логване към АБВ пощата ми излиза странно нещо. Имам три АБВ пощи. В едната влизам, в другите две ми дава странна грешка ( ще прикача снимка ) . Проблема е от вчера. След като получих този проблем реших че съм омазал машината и е преинсталирах ( чиста преинсталация ) , но и след нея отново проблема стои. Прикачвам снимка от грешката/проблема за да ми кажете от къде може да идва аджеба проблема. 

Само да вметна че съм ползвал два различни интернет доставчика и различни компютри и проблема е един и същ.

https://postimg.cc/3yzsS7j4

• Автор
преди 7 минути, nusho73 написа:

През впн ли влизате? През телефон и прилоложението как е ?

Стандартно. Отварям си браузара , отварям сайта и пиша емайл след това парола и давам вход, но след вход изкача тази грешка. През телефона не съм пробвал, а през приложение мисля че няма проблеми, но от там няма как да си върша работата, защото имам да разпечатвам файлове и т.н. Тоест мога , но ще ми бъде доста по - трудно. Също така съм върнал и всички настройки на рутера до начални и пак го настроих. Всичко друго си е нормално, само АБВ не мога да се впиша в двата си емайла. Много ми е странно. Спирах антивирусната , за да не е от нея и отново не стигнах до резултат.

• Автор
преди 3 минути, nusho73 написа:

Мене не ми дава грешна парола или емайл. Дава ми грешка при самото логване. Това го четох вчера преди да направя всички тези гимнастики с преинсталине на ОС, настройки на рутера и т.н.

Тона съобщение

image.jpg.298d7271faa09eb3e0945718fe0f8638.jpg

е "изчерпателно", колкото другото

image.png.47830ba8c03856c1f3030f381fa04882.png

Подобно получавам и когато си "влизам" в рутера - 192.168.1.1.

Звучи ми като да им е изтекъл сертификата за горния адрес. Та просто на скрийншота кликаш на Разширени и след това трябва да ти даде опция да продължиш.

• Автор
преди 11 минути, Петър Ангелов написа:

Звучи ми като да им е изтекъл сертификата за горния адрес. Та просто на скрийншота кликаш на Разширени и след това трябва да ти даде опция да продължиш.

Пробвах и така ама отново ударих на камък....

https://postimg.cc/hXkVZjB6

преди 14 минути, jhoro написа:

Тона съобщение

image.jpg.298d7271faa09eb3e0945718fe0f8638.jpg

е "изчерпателно", колкото другото

image.png.47830ba8c03856c1f3030f381fa04882.png

Подобно получавам и когато си "влизам" в рутера - 192.168.1.1.

Тоест не мога да разбера дали проблема идва от мене или от тях. Иначе пробвах на два доставчика - фирмата ми е на А1 , докато у дома съм на друг доставчик. Разлика със вписването няма никаква. А пък съм доста назор с една от пощите имам на нея файлове които трябва да плащам и т.н. 

преди 3 минути, KnoX написа:

Тоест не мога да разбера дали проблема идва от мене или от тях. Иначе пробвах на два доставчика - фирмата ми е на А1 , докато у дома съм на друг доставчик. Разлика със вписването няма никаква. А пък съм доста назор с една от пощите имам на нея файлове които трябва да плащам и т.н. 

И аз не мога. В момента пиша на телефона, но през браузър. На съседтия таб съм отворил Abv.bg без проблеми.

Но по принцип- избягвайте тази поща за сериозни неща 

преди 2 часа, KnoX написа:

Пробвах и така ама отново ударих на камък....

https://postimg.cc/hXkVZjB6

Ами ти на скрийншота който си дал, долу имаш опция да продължиш (линка). От там не успяваш ли да влезеш?

• Автор
преди 20 часа, 2249 написа:

От пощата, която работи, пращаш писмо до администрацията с информация за другите две пощи и снимки на грешките.

Това го направих още в вторника. Чак вчера са ми писали хората от екипа на АБВ, че проблема се дължи на А1. Имали проблем. Дори вчера, тоест днеска получих съобщение от оператора за проблем които трябва да се разреши до 24 часа.

преди 19 часа, Петър Ангелов написа:

Ами ти на скрийншота който си дал, долу имаш опция да продължиш (линка). От там не успяваш ли да влезеш?

След като цъкна на този линк ми отваря страницата на А1 и ми казва, че ако отворя тази страница може да бъде опасно и т.н. и не ме допуска да продължа.

преди 19 часа, Т.Христов написа:

ABV-BG-1.jpg.e55fabd69e45af6326d04b77cf415345.jpg

Натисни ПРОДЪЛЖАВАНЕ

След като цъкна на този линк ми отваря страницата на А1 и ми казва, че ако отворя тази страница може да бъде опасно и т.н. и не ме допуска да продължа.

От А1 обясниха , че една част от пощите имат този проблем, който ще се оправи до 24ч. Благодаря за помоща на всички който се отзоваха.

• 3 месеца по-късно...

От два дена абв уведомитела не работи - като отида  с мишката на зелената икона горе  изписва грешка при свързване.

С влизане в мейла няма проблеми.

При мен абв уведомител в Хром спря да работи .Пише-За това разширение не са публикувани практики за поверителност, като например как събира и използва данни.

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.