Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на безжични слушалки с тв

Featured Replies

Телевизора ми е SAMSUNG UE-55MU9002 4K Ultra HD LED от 2017г а слушалките са Безжични Слушалки PowerLocus и не мога да направя връзка с телевизора, той има блутут но не ги открива. Някакви идеи защо не става.

преди 4 минути, ristaki58 написа:

Телевизора ми е SAMSUNG UE-55MU9002 4K Ultra HD LED от 2017г а слушалките са Безжични Слушалки PowerLocus и не мога да направя връзка с телевизора, той има блутут но не ги открива. Някакви идеи защо не става.

Слушалките заредени ли са? Включени ли са?

преди 25 минути, ristaki58 написа:

С друго утройство телефон /таблет сдвояват ли се?

Изпълни ли инструкциите от упътването за сдвояване? В сайта им не намирам такова, но в кутията със сигурност има, прочете ли го?

преди 9 часа, ristaki58 написа:

с телефона се свързват и той е самсунг

В менюто на телевизора sound output проверихте ли ? В user manual е описан метода на сдвояване.

Настройки > Звук > Звук Изход > Bluetooth списък с високоговорители

Настройки > Общи > Диспечер на външни устройства > Диспечер на входни устройства > Списък с Bluetooth устройства

• Автор

естествено че проверих, правя всичко както трябва но блутута върти около половин минута и не намира слушалките

И? Пак ли ще вадим ченгелите? Прочете ли упътването, включи ли ги в режим на сдвояване, преди да пробваш да ги свържеш с телевизора?

преди 20 минути, ristaki58 написа:

естествено че проверих, правя всичко както трябва но блутута върти около половин минута и не намира слушалките

Възможно е с тези слушалки да не може да се сдвои телевизора.

Bluetooth слушалките, направени изключително за мобилни устройства, не могат да бъдат свързани към вашия Samsung Smart TV.

https://www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/how-to-connect-bluetooth-headphones-to-my-samsung-smart-tv/#:~:text=Connect to a TV using the Bluetooth function.

Съмнявам се да е това, принципно на производен модел от марката пише, че са съвместими и с телевизори, няма причина да не са, не са някоя измислена марка като apple, която да може да се ползва само с нейни устройства.

Безжични Bluetooth Слушалки PowerLocus P6, Оранжеви - eMAG.bg

Най-вероятно автора не ги включва в режим на сдвояване и не е прочел упътването.

преди 1 час, Raze написа:

Съмнявам се да е това, принципно на производен модел от марката пише, че са съвместими и с телевизори, няма причина да не са, не са някоя измислена марка като apple, която да може да се ползва само с нейни устройства.

Безжични Bluetooth Слушалки PowerLocus P6, Оранжеви - eMAG.bg

Най-вероятно автора не ги включва в режим на сдвояване и не е прочел упътването.

Точно, слушалките трябва да са в режим на свързване за да може телевизора да ги намери. Аз към моя Самсунг тв съм свързвал поне 5 вида подобни слушалки с блутут.

• Автор

Сигурно AAUUXX е прав, слушалките са ми свързани с телефона и не може да има втора връзка с телевизора, сега съм си поръчал още едни слушалки и ще пробвам с тях. За резултата ще пиша.

Принципно може, но най-вероятно с тези няма да стане. Като ги пуснеш в режим на търсене ще се разкачат с телефона и ще можеш да ги свържеш с телевизора. То има упътване, но за кой ли път казвам да се чете.

• Автор

да, проблема се реши с новите слушалки , те също са PowerLocus. между другото това са най-добрите слушалки на пазара - цена, качество и издържат над 50 часа ползване, други такива няма.

Интересно защо пускаш тема, като изобщо нито отговаряш на това, което те питаме, нито правиш това, което ти се казва?

преди 27 минути, Raze написа:

Интересно защо пускаш тема, като изобщо нито отговаряш на това, което те питаме, нито правиш това, което ти се казва?

И мен по ме кефи Оптиум (и там производните му). Некак по завършен му е модела. Пита, пита пита, накрая прави нещо, за което твърди че си го е намерил/измислил сам, което решава (според него) проблема. И последния щрих, който създава усещането за завършеност - обяснява ви да не се пенявите мноо, щото нищо не става от вас, особено от тоя (той всеки път е различен), дето ако го бил послушал, щял да му скапе компа (слушалките, брака, живота...) и... и те така. Кеф!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.