Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на мултифункционален принтер за студент?

Featured Replies

Здравейте, колеги!

Моля да ми препоръчате принтер за студент първа година, син на мой приятел. Доколкото разбрах, ще го ползва за да си разпечатва някакви pdf файлове, протоколи от лабораторни упражнения и за да копира записки от колеги. Иска задължително да има скенер, затова се спряхме на мултифункционално устройство. Иска и да е цветен, защото ще печати и графики. Бюджета е 300 лв., а ако може и да е по-малко ще е по-добре За толова пари не мисля че ще може да се намери качествен лазерен такъв, така че разглеждам основно мастиленоструйните. Единственното, което ме притеснява при тях е да не запекат главите лятото когато няма да се ползва? Не съм наясно и как върват цените на консумативите и дали има модели на които могат да се полват и не оригинални консумативи? 

С две думи: търсим мултифунционално устройство с цветен печат, което ще се ползва активно около 8-9 месеца в годината (50-100 стр. на седмица предполагам) с консумативи на прилична цена. (Бюджет: 300лв. макс.)

Предварително благодаря за препоръките!

ПП: Не робувам на марки и модели, важното е да влезна в бюджета и консумативите да са евтини. 

То бюджета добре, ама с тези 50-100 страници на седмица с картинки и графики ще трябва всяка седмица или най-много през седмица да се купуват мастила, а те не са толкова евтини.

принтер който ще се ползва активно и който е мастилено-струен при това цветен май финансово няма да ви излезне ок.

съберете някой лев повече или купете на лизинг лазерен.

https://www.jarcomputers.com/multifunkcionalni-ustroystva-cat-164.html?fprop[183][680]=680&fprop[184][668]=668&order=1

преди 3 часа, Raze написа:

То бюджета добре, ама с тези 50-100 страници на седмица с картинки и графики ще трябва всяка седмица или най-много през седмица да се купуват мастила, а те не са толкова евтини.

Те мастилата струват колко принтера в повечето случаи.
Автора по оферта ще ти е да си принтираш в копирен център, вместо на десет дни да даваш по сто и кусур лева за мастила.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте, отново!

Съжелявам че се забавих да отговоря по темата, но миналата седмица бе пълна лудница и просто изключих!

Иначе, вчера успях да убедя младежа да се съгласи на лазерен цветен принтер, а скенер по-нататък. Засега ще му се наложи да сканира с телефона, което между другото е ОК за записки. Та сега се търси цветен лазерен принтер като бюджета остава същият (300 лв). Ще принтира основно записки и пдф файлове тук там с някоя графика, така че, предполагам не гоним кой знае какво качество на печат, важното е консумативите да са на достъпна цена (ако може да работи и неоригинални още по-добре). 

Иначе аз ползвам в къщи един HP LaserJet CP 1025nw и съм доволен от него, но като чета напоследък от по форумите нещо не ги хвалят HP-тата. По принцип нямам пристрастия към никоя марка, важното е да върши работа. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.