Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашето мнение за смартфон xiaomi redmi a3

Featured Replies

Здравейте.

Спешно съм тръгнал да си купувам нов смартфон и видях, че този модел изглежда доста добре. 

Цената обаче е смущаващо ниска за подобен клас устройства. Затова в такива случаи задавам 

резонния въпрос - Каква е уловката? Нека ако тук има хора, които са се "сблъсквали" по един или

друг начин с този модел смартфон да споделят своите преки впечатления.

Нямам нищо против, но 134 лева за смартфон с доста екстри и почти нов като модел ( март 2024 г.)

ме кара да се съмнявам, че "има нещо скрито зад ъгъла". Вие каква информация имате по въпроса? 

ако няма да снимаш и не те бърка бавното зареждане , няма 5g ...гледай поне да е 6/128гб поне за фейса ще става :wink12:

https://www.citytel.bg/xiaomi-redmi-a3-128gb-6gb-ram

преди 2 часа, mr. 5r0ff написа:

ако няма да снимаш и не те бърка бавното зареждане , няма 5g ...гледай поне да е 6/128гб поне за фейса ще става :wink12:

https://www.citytel.bg/xiaomi-redmi-a3-128gb-6gb-ram

Аз телефона го ползвам само за говорене, защото на тия дребни екрани нищо друго не мога да видя. А иначе казваш, че камерата му не е добра? 

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Нисък клас телефон с 3GB ram в 2024г? И тия пари са му много!

Вие какъв смарт телефон бихте ми препоръчали като за 2024 година? Държа да не ми се налага да се обвързвам с договори или лизинги.

преди 35 минути, ivov написа:

Вие какъв смарт телефон бихте ми препоръчали като за 2024 година?

ако наистина ще е само за говорене , може и да не е смартфон а само телефон...

ако не , дайте бюджет ... аз съм с шаоми вече 3 г и съм доволен от марката Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G,  128GB, 8GB RAM

преди 50 минути, ivov написа:

А иначе казваш, че камерата му не е добра?

даже е зле ...

преди 53 минути, mr. 5r0ff написа:

ако наистина ще е само за говорене , може и да не е смартфон а само телефон...

ако не , дайте бюджет ... аз съм с шаоми вече 3 г и съм доволен от марката Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G,  128GB, 8GB RAM

даже е зле ...

Трябва да е смарт телефон, за да може да се стартират 2-3 приложения . Аз не държа на тези неща, но определени сайтове имат подобни изисквания. Ето сега например не мога да си вляза в акаунта към една криптоборса. Няма къде да стартирам приложението, което генерира код за достъп. До съвсем скоро и аз бях с един Xiaomi Redmi 6а и добре ми служеше над 5 години. Обаче батерията яко се изду и телефона умря. Намират се батерии, но ми искат 100 лева за всички процедури и отделно този телефон вече изглежда доста вехто и е редно да го сменя с нов. Аз не държа на определена марка за каквото и да е. Важно  е устройството да ми върши работа и да е здраво, защото аз съм леко непохватен и често си изпускам вещите. По същата причина държа да не струва голяма цифра. Представи си да хвърля 2 бона за нов модел ябълка и на третия месец да съм го направил на пестил (както се изразяваше баба ми). По-добре нещо с тънка цена, че да не ми дреме какво му се случва. В крайна сметка е смешно и дори тъпо да ставаме роби на вещите.     

преди 34 минути, ivov написа:

Трябва да е смарт телефон, за да може да се стартират 2-3 приложения . Аз не държа на тези неща, но определени сайтове имат подобни изисквания. Ето сега например не мога да си вляза в акаунта към една криптоборса. Няма къде да стартирам приложението, което генерира код за достъп. До съвсем скоро и аз бях с един Xiaomi Redmi 6а и добре ми служеше над 5 години. Обаче батерията яко се изду и телефона умря. Намират се батерии, но ми искат 100 лева за всички процедури и отделно този телефон вече изглежда доста вехто и е редно да го сменя с нов. Аз не държа на определена марка за каквото и да е. Важно  е устройството да ми върши работа и да е здраво, защото аз съм леко непохватен и често си изпускам вещите. По същата причина държа да не струва голяма цифра. Представи си да хвърля 2 бона за нов модел ябълка и на третия месец да съм го направил на пестил (както се изразяваше баба ми). По-добре нещо с тънка цена, че да не ми дреме какво му се случва. В крайна сметка е смешно и дори тъпо да ставаме роби на вещите.     

Realme, имат хубави бюджетни модели.Може да ги разгледате.

https://www.emag.bg/mobilni-telefoni/brand/realme/c

преди 14 минути, nusho73 написа:

Realme, имат хубави бюджетни модели.Може да ги разгледате.

То хубаво да гледам, но честно да си призная аз нищо не разбирам от подобна техника. В крайна сметка реших да отида в Технополис и там да се консултирам с продавача какво е най-добре за моите изисквания. По принцип се бях спрял на един онлайн магазин, но случайно попаднах на тема в този форум, че точно те са "големи мошеници". Много мразя да избирам и в такива моменти винаги правя огромни грешки. Затова и сега съм съвсем сам. Като млад избирах между половин дузина кандидат булки. Накрая се спрях на най-голямата смотла, която ми изхарчи всички пари, разби ми здравето и ми изпили нервите. Разведе се с мене точно когато имах най-голяма нужда от подкрепа до себе си. Така че и сега знам, че в крайна сметка колкото и да избирам пак ще се нахендря с най-смотания телефон.  

преди 2 минути, ivov написа:

То хубаво да гледам, но честно да си призная аз нищо не разбирам от подобна техника. В крайна сметка реших да отида в Технополис и там да се консултирам с продавача какво е най-добре за моите изисквания. По принцип се бях спрял на един онлайн магазин, но случайно попаднах на тема в този форум, че точно те са "големи мошеници". Много мразя да избирам и в такива моменти винаги правя огромни грешки. Затова и сега съм съвсем сам. Като млад избирах между половин дузина кандидат булки. Накрая се спрях на най-голямата смотла, която ми изхарчи всички пари, разби ми здравето и ми изпили нервите. Разведе се с мене точно когато имах най-голяма нужда от подкрепа до себе си. Така че и сега знам, че в крайна сметка колкото и да избирам пак ще се нахендря с най-смотания телефон.  

Аз не разбрах - държиш ли на камерата или не?

преди 15 минути, ivov написа:

Ако търсиш нещо на далавера,в олх има нови неразпечатани с гаранция към Технополис.Вярвам че не е мошеник човека.

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

Аз не разбрах - държиш ли на камерата или не?

Не ми трябва камера изобщо. Сега се замислих, че никога не съм правил снимки или видеа с телефон. Всъщност веднъж от една фирма ми искаха селфи за верификация. Беше пълен кошмар - борих се няколко дни и  почти се просълзих от радост, когато най-накрая успях да се снимам.  

Не ми трябва камера изобщо. Сега се замислих, че никога не съм правил снимки или видеа с телефон. Всъщност веднъж от една фирма ми искаха селфи за верификация. Беше пълен кошмар - борих се няколко дни и  почти се просълзих от радост, когато най-накрая успях да се снимам.  

Добре, това рязко подобрява възможностите. Какъв ти е бюджета?

преди 4 часа, nusho73 написа:

Ако търсиш нещо на далавера,в олх има нови неразпечатани с гаранция към Технополис.Вярвам че не е мошеник човека.

Какво е това олх? Дай ми направо координатите на човека.

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Добре, това рязко подобрява възможностите. Какъв ти е бюджета?

150-200 лева с доставката ако може?

преди 13 минути, baitexpo написа:

Разгледай samsung a05s. Роботи добре и не е скъп.

Оооо, моля ти се. Изривам се като чуя за Самсунг и без да обяснявам защо ти казвам, че аз не бих се докоснал до такъв телефон дори да ми го подаряват.  

преди 8 минути, ivov написа:

Оооо, моля ти се. Изривам се като чуя за Самсунг и без да обяснявам защо ти казвам, че аз не бих се докоснал до такъв телефон дори да ми го подаряват.  

Този диапазон щеше да ти свърши работа до преди няколко години. В последно време цените скочиха доста и ниския клас у-ва поскъпна осезаемо. За тези пари може да се търси само втора ръка, но ще си трябва повече време. Прочее ако беше пуснал запитването си миналата седмица, можеше да ти пратя перфектен телефон (за 180 пари). Но го продадох, уви. 

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Този диапазон щеше да ти свърши работа до преди няколко години. В последно време цените скочиха доста и ниския клас у-ва поскъпна осезаемо. За тези пари може да се търси само втора ръка, но ще си трябва повече време. Прочее ако беше пуснал запитването си миналата седмица, можеше да ти пратя перфектен телефон (за 180 пари). Но го продадох, уви. 

Все тая. Аз се махам от този форум, защото тези изскачащи реклами много ми ходят по нервите. Да видим дали ще успея да си изтрия профила от раз?

Все тая. Аз се махам от този форум, защото тези изскачащи реклами много ми ходят по нервите. Да видим дали ще успея да си изтрия профила от раз?

За рекламите си има ад блокери. Ако се застоиш още малко - мога да ти дам валидни решения (втора ръка) за у-ва. Ако ли не, нищо повече не мога да направя..

току-що, Петър Ангелов написа:

За рекламите си има ад блокери. Ако се застоиш още малко - мога да ти дам валидни решения (втора ръка) за у-ва. Ако ли не, нищо повече не мога да направя..

Имам перфектен адблокер, но този форум не ми допуска ако не спра адблокера. Втора ръка няма как да се получи при мене, защото съм гнуслив до ента степен и с годините това се засилва. По-добре ми кажи как да си изтрия акаунта, защото нещо не намирам такава опция. 

преди 8 минути, ivov написа:

Имам перфектен адблокер, но този форум не ми допуска ако не спра адблокера. Втора ръка няма как да се получи при мене, защото съм гнуслив до ента степен и с годините това се засилва. По-добре ми кажи как да си изтрия акаунта, защото нещо не намирам такава опция. 

Ето ти решение, което се вписва в бюджета ти - Xiaomi Redmi 13C (линка е към магазин). Колкото до изтриването на профила - ще погледна и ще ти кажа.

преди 17 минути, Петър Ангелов написа:

Ето ти решение, което се вписва в бюджета ти - Xiaomi Redmi 13C (линка е към магазин). Колкото до изтриването на профила - ще погледна и ще ти кажа.

Първо - категорично вече не искам да си давам парите за тази куча марка и второ - не пазарувам от онлайн магазини.

Не спря да ми пишеш глупости, но поне за изтриването на акаунта се оказа полезен, за което имаш едно благодаря от мене. 

преди 13 часа, Гост написа:

Първо казваш , че не разбираш от телефони/техника а после се изриваш от Самсунг. Я обясни моля от какво се изриваш като чуеш за Самсунг?

Много тъпи хора има по тоя свят :( 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.