Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво може да се види в Барселона през ноември

Featured Replies

С фемилито искаме  следващия месец да отскочим до Барселона. Какво може да посетим и видим там интересно?

Фонтаните ...

преди 8 минути, Коркодила написа:

С фемилито искаме  следващия месец да отскочим до Барселона. Какво може да посетим и видим там интересно?

Едно е да искаш, друго е да можеш. Но все пак, поне според мен, единственото нещо, дето си заслужава е Ferrari Land (Port Aventura World). Е на 100 км е, ама си заслужава.

парка гюел, саграда фамилия, пеещите фонтани (май само събота и неделя ги пускат), старият квартал готико с всичките му там музеи и катедрали (повечето са със свободен достъп), Парк „Сиудадела“, зоологическата градина, музей на еротиката, сградите на гауди, плажната алея.

Един съвет от мен. Февруари е по-готин за разходка в Барселона. Има много малко туристи, а времето става за къс ръкав и има супер намаления по магазините.

Аз като ходя в Испания се обаждам на Фелипе да го уведомя, че идвам, да не каже после, дойде пък не се обади.

на 21.10.2024 г. в 14:18, piх3l написа:

Можеш да видиш много испанци.

Какви испанци?
Там са каталунци. Най-прогресивната автономия в Испания и езикът им е различен от испанския, което обяснява напъна им да се отцепят от сфарадите. Много  руснаци/украинци обслужващ персонал. Владеене на руски е само плюс. Нещо повече, може да си вземе джапанки и бански, и да направи плаж на Средиземно море. Тепърва настъпва циганското лято и водата захлади до +28'С. Да се повози на двуетажен автобус, да изпие бира до фонтаните с парче пица, кръгче на виенското колело, с фона да поцъка катедрали или скромни яхти в бухтата. И разбира се палми. Задължително да се запаси с фурми.

Да прескочи до Гренада,не е далеч.

на 22.10.2024 г. в 21:20, Profruit написа:

Какви испанци?
Там са каталунци. Най-прогресивната автономия в Испания и езикът им е различен от испанския, което обяснява напъна им да се отцепят от сфарадите. Много  руснаци/украинци обслужващ персонал. Владеене на руски е само плюс. Нещо повече, може да си вземе джапанки и бански, и да направи плаж на Средиземно море. Тепърва настъпва циганското лято и водата захлади до +28'С. Да се повози на двуетажен автобус, да изпие бира до фонтаните с парче пица, кръгче на виенското колело, с фона да поцъка катедрали или скромни яхти в бухтата. И разбира се палми. Задължително да се запаси с фурми.

Възможно е. Аз не успях да направя разлика с испанския, звучат ми еднакво, понеже не знам испански.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.