Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Телеграм

Featured Replies

Компютърът ми е с ОС Windows 10, 64-bit. Телефонът е марка HUAWEI nova Y90. От няколко години ползвам десктоп версията на Телеграм и съм много доволен. Преди около 10 дни се появи странен проблем, който не мога да отстраня и не мога да намеря решение за него в интернет. Писах много пъти на различни места на Телеграм, но отговор нямам.

Проблемът е, че на всеки 24 часа приложението се саморестартира и за да го ползвам трябва наново да въведа държава, телефон, код, който изпраща на имейл, да свържа наново телефона с компютъра и да оправя 2-3 настройки, защото другите си стоят, но тези 2-3 се променят. Първите няколко дни се саморестартираше на 48 часа, но след това започна на 24. Получава се нещо все едно съм го деинсталирал и пак го инсталирам всеки ден. Началният екран през телефона е този:

Screenshot.thumb.jpg.e5978e84a0b39043f8df7095c6089810.jpg

Откъде идва този проблем и как да го оправя?

Това само на мобилния ли се получава? Да си инсталирал някакъв софтуер за почистване наскоро, който да трие кеша и данните на приложението? Следващия път като се 'рестартира' виж дали данните и кеша му са налични или са занулени.

• Автор

Това само на мобилния ли се получава? - да и на компютъра не мога да вляза, докато не сдвоя устройствата. Водещо устройство е телефонът.

Да си инсталирал някакъв софтуер за почистване наскоро, който да трие кеша и данните на приложението? - не.

Следващия път като се 'рестартира' виж дали данните и кеша му са налични или са занулени. - откъде се гледат?

Да не би да ползваш стари версии? Тук намирам подобна тема от преди няколко години, не виждам да има решение:
telegram settings - reset after restart or update version · Issue #5944 · telegramdesktop/tdesktop · GitHub

Тук пък пише, че се получава ако няма достатъчно свободно място на устройството (пишат да има поне гигабайт)

All settings are set to default value if there is very low free space – Bugs and Suggestions

Може да е заради смяната на часа. Но това може и да е нещо централно, да го правят автоматично.

• Автор

Гледах настройки, писах на Телеграм, четох в интернет, сверявах с други профили настройките и не мога да го оправя, дори не мога да разбера какъв е проблемът.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

здравейте, от няколко дена имам проблем с telegram някак спря да работи незнайно защо? Сякаш някой ме хакна! Деинсталирах го и се опитах наново да го инсталирам, но от тогава все ме праща към плащане на 1,43 евро, което е странно за приложението! Не иска да ми праща код на телефона, мога само да поискам код към имейла се, но като го направя ме кара да преведа 1,43 евро! Как да поправя това и да ми изпрати код на телефона?

здравейте, от няколко дена не мога да използвам приложението telegram! Някак се срина!? Деинсталирах го и се опитвам да го инсталирам наново, но не иска да ми прати код на телефона, праща ми код само към мейла, а кота го вкарам ме кара да плата 1,43 евро! Защо се получава така? Как да поправя това? Как да го накарам да ми изпрати код на телефона? Защо ме кара да плащам? Не успявам да оправя нещата! Моля за помощ! Писах на тяхната поддръжка, но няма отговор!

• 1 месец по-късно...
на 26.06.2026 г. в 8:10, ivelin01 написа:

здравейте, от няколко дена имам проблем с telegram някак спря да работи незнайно защо? Сякаш някой ме хакна! Деинсталирах го и се опитах наново да го инсталирам, но от тогава все ме праща към плащане на 1,43 евро, което е странно за приложението! Не иска да ми праща код на телефона, мога само да поискам код към имейла се, но като го направя ме кара да преведа 1,43 евро! Как да поправя това и да ми изпрати код на телефона?

Аз имам същия проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.