Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Липса на бас през AUX на домашно кино при свързване с лаптоп!

Featured Replies

Здравейте! Имам аудио система домашно кино 6+1, която опитвам да пусна през AUX, свързвайки я с лаптопа. Когато пусна музика от лаптопа, звукът е ясен, но липсва басът, който имам при свързване на системата с телефона. Когато съм с телефона, бас тубата работи, но при свързване с лаптопа – не е активна. Пробвах да проверя настройките на лаптопа, но не откривам опция, която да активира баса. Някой знае ли дали има специфична настройка или трябва да използвам различен изход/вход? Лаптопа ми е HP 255G8 Win 10! Прилагам и видео 

• Автор
преди 4 минути, andreygg написа:

Настройките на звуковата карта на стерео. Махаш всякакви ефекти /съраунд и други/.

А как точно да ги махна ?

На лаптопа десен бутон върху иконката за звука /долу в дясно/ --- Настройки на звука и разглеждаш къде какво има. Пробваш кое как звучи.

После десен бутон и --- Отвори миксера за сила на звука и разглеждаш настройките и пробваш.

преди 9 часа, Pecataa написа:

Здравейте! Имам аудио система домашно кино 6+1, която опитвам да пусна през AUX, свързвайки я с лаптопа. Когато пусна музика от лаптопа, звукът е ясен, но липсва басът, който имам при свързване на системата с телефона. Когато съм с телефона, бас тубата работи, но при свързване с лаптопа – не е активна. Пробвах да проверя настройките на лаптопа, но не откривам опция, която да активира баса. Някой знае ли дали има специфична настройка или трябва да използвам различен изход/вход? Лаптопа ми е HP 255G8 Win 10! Прилагам и видео 

3.5мм жак с колко пина е 3 или 4? Ако е с 4 пина в него е проблема.

• Автор
на 1.11.2024 г. в 7:40, AAUUXX написа:

3.5мм жак с колко пина е 3 или 4? Ако е с 4 пина в него е проблема.

c50ea395-79a4-4415-aab3-bd0452d1086a.jpeg

на 31.10.2024 г. в 22:36, morandis написа:

БАСЪТ може да липсва, когато масата-GND на жака не прави контакт, а само предните два пина за R и L канали - така има звук стерео, но няма бас.

spacer.png

в темата писах че баса е активен когато свързвам АУХ Кабела към телефон,а когато го свързвам с лаптопа баса е неактивен Бас тубата работи но седно звучи като детска колонка без Бас.

преди 26 минути, Pecataa написа:

c50ea395-79a4-4415-aab3-bd0452d1086a.jpeg

в темата писах че баса е активен когато свързвам АУХ Кабела към телефон,а когато го свързвам с лаптопа баса е неактивен Бас тубата работи но седно звучи като детска колонка без Бас.

Към лаптопа когато включиш слушалки отново ли е лош звука?

• Автор
преди 5 часа, AAUUXX написа:

Към лаптопа когато включиш слушалки отново ли е лош звука?

не,на входа му няма нищо,просто звука ста седно като на тия китайските блутут колони пак работи всичко но Баса от тубата изчезва,в клипа съм го снимлал предполагам ако го гледате с слушалки ще разберете 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.