Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересен проблем с data.bg

Featured Replies

Знам, че имат ограничение на заявките от едно IP и ако не се лъжа е 30.

от два-три дни когато искам да сваля нещо ми дава, че съм изпълнил лимита и не мога да свалям в момента.

Аз не тегля нищо от там и зад моето IP няма друг който да тегли и не мога да разбера какво става...

Имам малки съмнения защото преди три дни свалях инстала на

mame32 Full Official който представлява 31рара. но след като свалих 5-6 се отказах.

Свалям с FlashGet и от всякаде изтрих заявките за раровете на mame32 Full Official

Може това да няма нищо общо, незнам, но се моля някой да помогне със съвет какво да правя.

Не само ти имаш този проблем и аз го имам поне по 3 пьти на ден по неясно какви причини и зад моето ай пи не стои никой но датата со знае нейното и край така че и аз изкам отговор ако има кой да го даде де

Хе Хе :lock:

Тъкмо мислех да пусна тема за датата.... Просто такъв сайт няма.... От 9 часа сутринта се опитвам да се регистрирам, за да ползвам обявите и честна дума - такава агония отдавна не съм преживявал... В крайна сметка я докарах до там да ми пратят поща за потвърждаване на регистрацията обаче като щракна на линка и ..... а бе ще пробвам утре, ама то като от началото е такава мъка...

Това нещо или няма никаква поддръжка или администраторите са най-големите некадърници, в мрежата sad.gif

Абе то саит си има ама леле мале аз вече се отказах да свалям от фрее-тата ползвам торент мрежата и сьм по доволен а относно администраторите или добро или нищо ама дай да нему цапаме ана човека темата ами да видим дали няко ще даде смислено обяснение на проблема

туй си е проблем на флаш-гет-а и по-то4но на настройките му

виж в прозореца дето е урл-то в реда под него кво пише и го махни

виж и диалога дето върви докато се закача за сървъра може и да измислиш нещо

абе най-добре си ползвай мениджъра дето е в Операта или Огнената лисица - не са ме подвеждали до сега.

• 2 седмици по-късно...

Бе как само в дата.бг имат проблем с флашгет не мога да разбера ? Що не си напишат най-после един даунлоуд мениджър специално за техния сайт ?! Целия свят няма проблем с флашгет ама там при тях има ? :angry:

Бе как само в дата.бг имат проблем с флашгет не мога да разбера ? Що не си напишат най-после един даунлоуд мениджър специално за техния сайт ?! Целия свят няма проблем с флашгет ама там при тях има ?  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Проблема не е във FlashGet-а, а в това колко сесии "използва" към даде сайт (в случая дата.бг). Тъй като в дата-та са сложили някакъв лимит на сесиите от даден IP адрес(незнам колко точно е лимита) и FlashGet-а "генерира" повечко сесии от твойто IP ... и ето ти проблема... Ако искаш да избегнеш този проблем от дата.бг(а и не само там го има този лимит) виж някъде в настройките на FlashGet-а имаше опция точно за това колко сесии да използва. Намали ги и пробвай отново. Няма начин да не се отстрани проблема по този начин. Просто сега не си спомням колко сесии е лимита на датата от едно IP за да ти кажа да си го настройш, но и сам като пробваш 2-3 пъти ще го оправиш.

Успех!

Редактирано от NoMoreFentazy (преглед на промените)

То в data.bg са си описали въпроса. Повече от 30 jet-а към едно IP не дават. И ако си зад рутер, прокси или нещо друго такова характерно за доста от днешните доставчици, демек IP-то ти ако започва с 192.168 и ползваш за заявки IP-то на сървъра, горното число пада доста, понякога до 0. Аз тегля с 2-3 jet-а от data-та. Пък че напоследък си имат други проблеми......

То в data.bg са си описали въпроса. Повече от 30 jet-а към едно IP не дават. И ако си зад рутер, прокси или нещо друго такова характерно за доста от днешните доставчици, демек IP-то ти ако започва с 192.168 и ползваш за заявки IP-то на сървъра, горното число пада доста, понякога до 0. Аз тегля с 2-3 jet-а от data-та. Пък че напоследък си имат други проблеми......

<{POST_SNAPBACK}>

Донякъде си прав... Мойто IP започва с 192.168 и е скрито зад рутер, но нямам проблеми с датата дори 9-12 jet-a. cool.gif

ще се оправи ама друг път , с реален адрес съм и FG ми е нагласен само на една сесия не на 10... то не е само FG ... знаеш ли колко програми за теглене пробвах? навсякъде си тегля супер ама от там е жива трагедия... ще си остане само фурума им майsad.gif колкото познати имам всичките са го забравили тоя сървър , нямат нерви хората да теглят от там

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.