Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Място за отсядане във Варна

Featured Replies

Здравейте искам да Ви попитам ако има хора от Варна или отсядали там. Налага ми се да пътувам до града за една или две ношувки. Може на някой да им се стори смешно но досега не съм ходил във Варна нямам и познати там. Може ли да ми препоръчате хотел или място за отсядане. Благодаря Ви предварително. Като локация най-удобно би ми било да е около Икономическия ВУЗ по възможност.

преди 1 час, ks.ts29 написа:

Здравейте искам да Ви попитам ако има хора от Варна или отсядали там. Налага ми се да пътувам до града за една или две ношувки. Може на някой да им се стори смешно но досега не съм ходил във Варна нямам и познати там. Може ли да ми препоръчате хотел или място за отсядане. Благодаря Ви предварително. Като локация най-удобно би ми било да е около Икономическия ВУЗ по възможност.

@teo-glavata той е от Варна и ще ти каже, а аз не съм бил дълго време във Варна, но предполагам че хотел Одесос не са го развалили.

Odessos Hotel Varna Location map

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

@teo-glavata той е от Варна и ще ти каже, а аз не съм бил дълго време във Варна, но предполагам че хотел Одесос не са го развалили.

Одесос отдавна вече е развалина и май го готвят за събаряне. :D Верно, отдавна не си минавал насам.

преди 53 минути, Rammkopf написа:

Одесос отдавна вече е развалина и май го готвят за събаряне. :D Верно, отдавна не си минавал насам.

Ми, да. Доста време. Жалко за хотела. 😔

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

И какво като е от Варна? И аз съм от Варна, никога не съм ползвал хотел във Варна и затова никой не мога да му препоръчам.

А е срамота, че сме толкоз хора от Варна и веднъж не сме изпили по 1 бира някъде.

Та, да, Одесос вече е паметник, Черно Море още го къртят, Модус е читаво малко хотелче. По-близко до ВИНС-а (на един изстрел с прашка) е Grafitti, но не знам как са цените там. Намазан мутренски хотел, може и да му сцепят главата с цифри.

• Автор

а модус скъп ли е че едни цени ми излизат

Цените им са нормални, ама ако запазваш стая от днеска за утре, нормално да е по-скъпо. Такива неща се правят 2-3 седмици в аванс. Като погледна какво става отсега за декември, цените са по 80-ина евро. За петъците даже са под 70 евро. Това е за единична стая, 1 възрастен, без деца.

преди 1 час, ined написа:

И какво като е от Варна? И аз съм от Варна, никога не съм ползвал хотел във Варна и затова никой не мога да му препоръчам.

Е, то остана само това, да си от Варна и да живееш по хотели.😀

преди 1 час, Rammkopf написа:

А е срамота, че сме толкоз хора от Варна и веднъж не сме изпили по 1 бира някъде.

Та, да, Одесос вече е паметник, Черно Море още го къртят, Модус е читаво малко хотелче. По-близко до ВИНС-а (на един изстрел с прашка) е Grafitti, но не знам как са цените там. Намазан мутренски хотел, може и да му сцепят главата с цифри.

Графити е брадва.... Проверете как стоят нещата в Димят

Едит: Извинявай, не исках да цитирам теб, а @ks.ts29

PS:  Друг по нормален хотел е Vemara City, но е малко по-далеч от ВИНС-а

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Е, то остана само това, да си от Варна и да живееш по хотели.😀

Е, те и други неща се правят по хотели ... :D

преди 49 минути, Rammkopf написа:

Е, те и други неща се правят по хотели ... :D

M/у другото....тия дни (седмица-две) с теб ми се иска да се видим и да огледаме един обект. Ще ти пиша подробности на ЛС

преди 9 часа, teo-glavata написа:

M/у другото....тия дни (седмица-две) с теб ми се иска да се видим и да огледаме един обект. Ще ти пиша подробности на ЛС

Другата седмица, от четвъртък, съм в София на сертификация. По-другата съм на семинар, ама чак в края. Ако ще шетаме, твой съм докъм идната сряда, после между 24-ти и 28-ми. :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.