Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за настройките на Screen saver

Featured Replies

Имам един въпрос, на който не мога да со отговоря колкото и да се ровя из PC и реших да попитам вас, а въпросоът ми е следния:

Как да разбера и настроя след колко време след screen saver компютърът ще угасне автоматично в смисъл къде се намира тази опция.

Също така съм забелязала във училище например компютрите след screen saver угасват и на монитора лампичката свети зелено за угасване но при поклащане с мишката отново се появява десктопа бихте ли ми обяснили как става и това и ако го приложа това нещо на моя комютър bitcomet ще seedva ли?

Благодаря предварително!

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

Имам един въпрос, на който не мога да со отговоря колкото и да се ровя из PC и реших да попитам вас, а въпросоът ми е следния:

Как да разбера и настроя след колко време след screen saver компютърът ще угасне автоматично в смисъл къде се намира тази опция.

Също така съм забелязала във училище например компютрите след screen saver угасват и на монитора лампичката свети зелено за угасване но при поклащане с мишката отново се появява десктопа бихте ли ми обяснили как става и това и ако го приложа това нещо на моя комютър bitcomet ще seedva ли?

Благодаря предварително!

Сузи

Значи, това са т.нар. "енергоспестяващи режими" на компютъра... Биват няколко вида - ScreenSaver-а не е точно от тях, по-скоро е "допълнение" (екстра), "благинка" за окото! Иначе настройките за това са от Control Panel -> Power Options или от там, откъдето нагласяш скрийнсейвъра - има бутон "Power..." :P . Там (от най-левия таб "Power Schemes") можеш да настройш кога (колко време, след като не са пипани мишката и клавиатурата) да ти се включва Stand-by режим (режим на изчакване), кога да се изключва твърдия диск (да спира да си върти плочата), кога да се изключва монитора ("Turn off monitor:", това за което говориш) и евентуално след колко време да "заспива" (hibernate) cool.gif !

• Автор

Благодаря ти много!!

А на мене досега ми е било на never и монитора и hard disc :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.