Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за iphone 16

Featured Replies

Здравейте, имам huawei mate 30 pro, много от програмите не ми работят, сега е за смяна на батерия, 5та година кара телефона. Става въпрос за гугъл ските програми, всичко става по бавно, през браузъра работя с много от програмите. Сега се интересувам дали евентуално е добър избора за айфон 16, бюджета ми е нещо до 1700 лв. Но ако си заслужава ще видя и повече. 

Въпроса ми е ще мога ли два дни без проблем да ползвам айфона без да го зареждам. В смисъл първия ден да го заредя и да на втория чак вечерта ако трябва да го зареждам. Понеже на huawei много издържаше батерията, камерите са разкошни, но гугъл прави проблем. Може ли някой запознат да ни даде съвет, понеже търся издръжлива батерия, и много добри най вече камери. Много се чудя между iphone 16 и xiaomi 14 ultra. Кой е по добрия, ако може някой запознат с тези телефони да ми даде съвет. Благодаря Ви. 

Разрешен от Jorge

преди 13 минути, Raze написа:

А пробва ли на сегашния телефон да му направиш пълно нулиране?

И с ресет на настройките ще му смениш изхабената батерия и ще вдигнеш санкциите над Хуауей ? 

До автора, последните няколко поколения уж им оправиха батериите, че да издържат като останалите, но то зависи и колко го ползваш на ден. Провери някое ревю и сравнявай цифричките, но би трябвало да имаш поне еднакво време за ползване като сегашният ти телефон, като е бил нов. Не те разбрах, дали ползваш баш на Гугъл програмите или просто други не работят, защото не работят услугите на гугъл, но ако ползваш баш на гугъл програмите, малко тъпо да минаваш на Айфон, там "якото" е, че хората си предпочитат на Епъл нещата и тях ползват вместо Гугъл, с изключение не Ютюб. 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

И с ресет на настройките ще му смениш изхабената батерия и ще вдигнеш санкциите над Хуауей ? 

Батерията ще си я смени. А ресет ще оправи бавната работа евентуално, нищо не пречи да се пробва дали ще помогне това на първо време. Не знам за какви 'санкции' говориш, но google play може да се инсталира допълнитено.

• Решение
преди 4 часа, Svetlio Staripavlov написа:

Здравейте, имам huawei mate 30 pro, много от програмите не ми работят, сега е за смяна на батерия, 5та година кара телефона. Става въпрос за гугъл ските програми, всичко става по бавно, през браузъра работя с много от програмите. Сега се интересувам дали евентуално е добър избора за айфон 16, бюджета ми е нещо до 1700 лв. Но ако си заслужава ще видя и повече. 

Въпроса ми е ще мога ли два дни без проблем да ползвам айфона без да го зареждам. В смисъл първия ден да го заредя и да на втория чак вечерта ако трябва да го зареждам. Понеже на huawei много издържаше батерията, камерите са разкошни, но гугъл прави проблем. Може ли някой запознат да ни даде съвет, понеже търся издръжлива батерия, и много добри най вече камери. Много се чудя между iphone 16 и xiaomi 14 ultra. Кой е по добрия, ако може някой запознат с тези телефони да ми даде съвет. Благодаря Ви. 

Здравейте,

За този бюджет изборът според мен би бил измежду iPhone и Samsung висок клас. И двата призводителя обещават дълготрайна софтуерна поддръжка и създават общо взето най-качествените хендита на пазара. Но изискването за издръжливост на батерията клони към ''плюс'' версиите. Тоест Samsung Galaxy s24 Plus и iPhone 16 Plus. Като размер на дисплея са по-близки до сегашното Ви притежание. Единствено ''про'' моделите са с малко по-издръжливи батерии, но цените им са над упоменатото от Вас и според мен не си заслужават. Xiaomi можете спокойно да ги зачеркнете от списъка. За камерите също предимството е на ''про'' моделите, но и останалите имат отлични такива.

А за изискването за 2 дни живот на батерията - това може да се прецени единствено от Вас и начина на използване на устройството. Щом като ''Mate 30 Pro'' е издържал предполагаемо 2 дни...мисля няма как показаните от мен предложения да издържат по-малко. Явно не натоварвате на максимален предел устройството. В противен случй - няма смартфон, който да издържи 2 дни без да угасне, ако се ползва наистина интензивно.

Като лично предпочитание аз бих избрал iPhone 16 Plus. 

Поздрави и успех с избора!

• Автор
преди 20 часа, Raze написа:

А пробва ли на сегашния телефон да му направиш пълно нулиране?

До сега не съм правил нулиране, откакто е купен. 

преди 2 часа, Svetlio Staripavlov написа:

До сега не съм правил нулиране, откакто е купен. 

И какво чакаш? Като видиш, че работи бавно, това е първото, което трябва да пробваш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.