Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с фейсбук и смяна на email и парола

Featured Replies

Здравейте, фейсбука на баща ми, който ползва много рядко,  е регистриран с поща в абв. Оня ден се опитал да влезе в нея, не можал и като писах на съпорта ми казаха, че тя е скоро регистрирана и ако той не е влизал отдавна сигурно името се е освободило и друг човек го е регистрирал. Влязох във фейсбука му и се опитах да сменя пощата, но ми изписа нещо от сорта "Не може да направите тази промяна, защото забелязахме че използвате устройство, което не използвате обикновено". Изписва същото и при опит да сменя паралота или да добавя нов email, но ми даде да добавя тел номер. Пробвах през няколко устройства, с едно от които със сигурност е влизал много пъти преди години, но от други мрежи и пак същото. Пробвах и по стъпките за забравена парола, хакнат профил, но накрая все ми изписва горното, без повече стъпки, като примерно да иска лични документи за потвърждение. На някой случвало ли му се и какво може да се направи?

Правиш нов профил, с нова и по-сигурна поща (gmail например) и това е. Евентуално стария профил може да се репортне като откраднат, за да го блокират.

Може да опиташ и с личните документи, правил съм го, но без успех - пак искаше някакви допълнителни неща.

А най-добре прати калифорнийски привет на Марк и спри да се безпокоиш кой какво къде и как е клюкарил, упс, споделял.
Вече 4-та година съм свободен човек.

• Автор

Необходим му е, защото следи няколко пациентски групи. Утре ще опитам за последно и ако пак не стане ще му направя нов. Този как да го докладвам, че да е сигурно, че ще го изтрият?

преди 1 час, цър-вул написа:

А най-добре прати калифорнийски привет на Марк и спри да се безпокоиш кой какво къде и как е клюкарил, упс, споделял.
Вече 4-та година съм свободен човек.

Хубаво си направил ,но ползваш Whatsapp.Там не те ли бомбардират с оферти? Махай и него !

преди 3 часа, polaana написа:

Здравейте, фейсбука на баща ми, който ползва много рядко,  е регистриран с поща в абв. Оня ден се опитал да влезе в нея, не можал и като писах на съпорта ми казаха, че тя е скоро регистрирана и ако той не е влизал отдавна сигурно името се е освободило и друг човек го е регистрирал. Влязох във фейсбука му и се опитах да сменя пощата, но ми изписа нещо от сорта "Не може да направите тази промяна, защото забелязахме че използвате устройство, което не използвате обикновено". Изписва същото и при опит да сменя паралота или да добавя нов email, но ми даде да добавя тел номер. Пробвах през няколко устройства, с едно от които със сигурност е влизал много пъти преди години, но от други мрежи и пак същото. Пробвах и по стъпките за забравена парола, хакнат профил, но накрая все ми изписва горното, без повече стъпки, като примерно да иска лични документи за потвърждение. На някой случвало ли му се и какво може да се направи?

По скоро е бъг в системата на фейса. Преди няколко дни имах подобен проблем не ми показваше, нито един контакт на линия излезнах, си от профила и след това като опитах да се логна ми изписваше грешна парола.

А паролата си я пишех правилно 2-3 опита не ми даде да се логна и след това ме пусна влезнах си в профила и викам я да си сменя паролата ама ъъъъ. Пиша старата парола след нея пиша новата и неще и неще да ми даде да си сменя паролата почаках няколко часа и пак пробвах и след това ми позволи да си сменя паролата. Та общо взето тоя клюкарник с всеки един изминал ден става все по зле и не се знае кога един път завинаги ще бъде затрит.

преди 4 часа, polaana написа:

Необходим му е, защото следи няколко пациентски групи. Утре ще опитам за последно и ако пак не стане ще му направя нов. Този как да го докладвам, че да е сигурно, че ще го изтрият?

• Автор

Благодаря за отговорите. Пробвах снощи за последно да сменя пощата или да добавя друга, пак не стана и изтрих профила през настройките, което ми разреши от раз... Пише, че в рамките на 30 дни може да бъде възстановен и ако го вдигнат ще го докладвам. 

Здравейте! Не успявам да вляза във фейсбук след срива онази вечер. Като тръгвам да влизам ме препраща към страница, която ми иска код от Watsapp или от текстово съобщение, но изписва "не можем да изпратим код. Опитайте по-късно" Съмнявам се за хакнат профил, но мои приятели ми виждат профила и там е всичко наред. Опитах чрез опциите, които ми позволява да докладвам че има проблем, но нищо. Все стигам до прозореца с кода и watsapp. Моля за мнение. Дори, ако има възможност да се чуя с някой, който разбира.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.