Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Влизане във Фейсбук от телефона

Featured Replies

Здравейте! Моля за помощ! Профилът ми във фейса беше хакнат. Не успяхме да го възстановим. Не можех да си направя нов профил от телефона с имейл-адресите, които имам. Направих си нов имейл-адрес. От лаптопа си направих нов профил, но от телефона не мога да влизам в новия си профил. Излиза ми старото име без профилната снимка и когато въведа в каретата за вход новата парола и имейл адреса си за новия профил ме отхвърля. На лаптопа влизам без проблем.

Какво трябва да се направи за отстраняване на този проблем на телефона?

Разрешен от nadimin

• Автор
  • Решение
преди 2 часа, nusho73 написа:

Като за начало да изтриете кеша и бисквитките.

Като за начало го направих, след това деинсталирах приложението Фейсбук и Месинджър. Рестартирах телефона. После инсталирах приложението Фейсбук-лайт, не предходното, защото предходното бях деинсталирала и инсталирала снощи и все същите номера...

Е, "финалменте", нареди се всичко.

Да не се случна на никой, ама се случва...😡

преди 5 часа, nusho73 написа:

Като за начало ...

... трябваше да уточни - това 

преди 8 часа, nadimin написа:

от телефона не мога да влизам в новия си профил

за влизане през браузър или през приложение става дума.

преди 3 часа, nadimin написа:

Като за начало го направих, след това деинсталирах приложението Фейсбук и Месинджър. Рестартирах телефона. После инсталирах приложението Фейсбук-лайт, не предходното, защото предходното бях деинсталирала и инсталирала снощи и все същите номера...

Тук ще напомня, че освен инсталирани и деинсталирани приложения, има и пакети за възстановяване на приложения.

преди 4 часа, nadimin написа:

Е, "финалменте", нареди се всичко

А защо сте маркиралли вашия пост като решение, след като сте последвали съвета на @nusho73?

преди 6 минути, цър-вул написа:

А защо сте маркиралли вашия пост като решение, след като сте последвали съвета на @nusho73?

Проблемът се е решил с инсталиране на Facebook Lite. nusho73 не го е предлагал. 

преди 18 минути, Rudy M. написа:

Това не е решение! Все едно да имам проблем с Chrome и да го сменя с Firefox.

преди 34 минути, цър-вул написа:

Май завиждаш? Човекът се е регистрирал преди 10 часа, има два поста и вече ... решен проблем!

image.png.50a001a386dd47fa5abe897955e65144.png

• Автор
преди 17 часа, Rudy M. написа:

Защото съм "боса" в кжмпютърните технологии, термини и други. Нова съм в Кaldata и още разучавам...

А nusho73 ми посочи вариант и това за мен беше първата стъпка.

• Автор
на 10.12.2024 г. в 13:01, jhoro написа:

... трябваше да уточни - това 

за влизане през браузър или през приложение става дума.

Тук ще напомня, че освен инсталирани и деинсталирани приложения, има и пакети за възстановяване на приложения.

Моля за информация за пакети за възстановяване на приложения.

Защото наистина ставаше дума за влизане през приложение.

Но днес, ето какво се случи: 

На телефона влязох в новия профил през Фейсбук-лайт, както вече споменах. Но в една от групите откъдето си свалям ел.книги не се свалят файловете нито от нея, нито от други. Изведнъж реших, че пак ще пробвам като инсталирам старото, дето е с много повече потребители, та да пробвам.

Не щеш ли, получи се, че и направо ме отнесе в профила ми, без да иска влизане. Свалям си сега файлове без проблем. 

Ама въпросът ми е как така при създаването на новия профил не ме допускаше, а само Фейсбук-лайта? Днес - друго, без проблем. Егати магията!

Да мен магия, за знаещите - не.😊

Това, че си влязъл без проблеми е нормално. Това, че преди не е ставало - там е „магията“!

Въпросните пакети за възстановяване на приложения служат точно за това - когато деинсталираш и инсталираш отново едно и също приложение, възстановява положението както е било преди. Това го открих „по трудния начин“ - изтрих ги и увиснах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.