Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да вляза във фейсбук

Featured Replies

Здравейте! Не успявам да вляза във фейсбук след срива онази вечер. Като тръгвам да влизам ме препраща към страница, която ми иска код от Watsapp или от текстово съобщение, но изписва "не можем да изпратим код. Опитайте по-късно" Съмнявам се за хакнат профил, но мои приятели ми виждат профила и там е всичко наред. Опитах чрез опциите, които ми позволява да докладвам че има проблем, но нищо. Все стигам до прозореца с кода и watsapp.  Смятам, че има нещо блокирано. Не мога от телефона да отворя страниците за помощен център. Пробвах от компютър и друго устройство - пак същото.  Моля за мнение. Дори, ако има възможност да се чуя с някой, който разбира.

Ако си опитал няколко пъти изчакай, че да не те блокира за многото опити, едва ли е "хакнат". След този срив доста хора бяха лог-аутнати и просто иска верификация с код и понякога има такива грешки с това изчакване. Но поддръжката на фейсбук не помага като цяло. Също така след като влезеш може да ти иска пин да възстанови стара чат история ама повечето хора нямат идея как е създаден този пин реално може да се ползва фейбуск чата и без него, но стари чатове ще липсват.

преди 11 часа, Stiv1912 написа:

Здравейте! Не успявам да вляза във фейсбук след срива онази вечер. Като тръгвам да влизам ме препраща към страница, която ми иска код от Watsapp или от текстово съобщение, но изписва "не можем да изпратим код. Опитайте по-късно" Съмнявам се за хакнат профил, но мои приятели ми виждат профила и там е всичко наред. Опитах чрез опциите, които ми позволява да докладвам че има проблем, но нищо. Все стигам до прозореца с кода и watsapp.  Смятам, че има нещо блокирано. Не мога от телефона да отворя страниците за помощен център. Пробвах от компютър и друго устройство - пак същото.  Моля за мнение. Дори, ако има възможност да се чуя с някой, който разбира.

Здравей, давам ти единственото видео което преди 1 година върна акаунта на моят син. Хакна го някакъв виетнамец и беше сменил абсолютно всичко, пощи, пароли и.т.н. 

Видеото е на български с лесни и разбираеми стъпки, желая ти успех!

Пиши после да кажеш, дали си успял. :)

-----> ето го видеото <------

• Автор
преди 2 часа, Mr.n0b0dy написа:

Ако си опитал няколко пъти изчакай, че да не те блокира за многото опити, едва ли е "хакнат". След този срив доста хора бяха лог-аутнати и просто иска верификация с код и понякога има такива грешки с това изчакване. Но поддръжката на фейсбук не помага като цяло. Също така след като влезеш може да ти иска пин да възстанови стара чат история ама повечето хора нямат идея как е създаден този пин реално може да се ползва фейбуск чата и без него, но стари чатове ще липсват.

Ако ме е блокирал за многото опити какво правя?

преди 3 минути, Stiv1912 написа:

Изгледай видеото, което ти дадох. :)))

• Автор
преди 30 минути, Vesii82 написа:
преди 34 минути, Stiv1912 написа:

Изгледай видеото, което ти дадох. :))

Много благодаря! Изгледах го. Следвах стъпките. Поиска да сменя устройството и после изписа, че съм блокиран. Не ме пусна до края

преди 38 минути, Stiv1912 написа:

Много благодаря! Изгледах го. Следвах стъпките. Поиска да сменя устройството и после изписа, че съм блокиран. Не ме пусна до края

Явно трябва да се свържете със support-a на facebook.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.