Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става в АБВ поща?

Featured Replies

Пощата АБВ нещо не работи, не ме пуска. Въвеждам си запаметените име и парола и нищо! Нищо не мръдва, не иска да работи! Какво става със сайта?🤔

Извинявам се, че пускам темата тук, нямам нерви да търся къде да я пусна. Ако прецени модератор, да я премести където трябва!!!

преди 46 минути, Anneliese написа:

Пощата АБВ нещо не работи, не ме пуска. Въвеждам си запаметените име и парола и нищо! Нищо не мръдва, не иска да работи! Какво става със сайта?🤔

Извинявам се, че пускам темата тук, нямам нерви да търся къде да я пусна. Ако прецени модератор, да я премести където трябва!!!

За сведение на Ваше Величество, пощата на ABV си работи нормално и не е спирала да работи. Няма какво да се извиняваш къде си постнала и дали раздела в който си постнала е точния. Ти си член на този сайт от 2006 година и най малкото си задължена да знаеш коя тема в кой раздел се поства. Не са длъжни модераторите на сайта и форума да вървят и оправят бакиите на членовете. Със съгласието си за регистрация на сайта и поставяне на отметка там където е посочено, си се съгласила с правилата на сайта и форума.

преди 1 час, Anneliese написа:

Блокирали са те! Или си предоставила паролата на фишинг сайт и са ти я сменили.

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Блокирали са те! Или си предоставила паролата на фишинг сайт и са ти я сменили.

Любимите и ватенки са я хакнали 

Има проблем с логването. Началната страница си зарежда нормално. Не е от кеш и бисквитки, нито от адблокер.

п.с. Сега се логнах без проблем, но явно пак има нападения...

image.thumb.png.7e8b2867f56f71034f120a030df38886.png

1669243730_.png.e4f23ea297ffb029aef45dce57ff9c2a.png

Няма по-пробита поща от тази... 

При мен като натисна да отворя имейл или спам папка понякога се отваря в друг прозорец реклама на Кауфланд примерно.И като презаредя почват да се отварят имейлите.

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

то и аз съм погнат от години

Това е нормално, но при мен има и влизане /не само опити/ от чужди държави, което означава пробита парола. Сменям я когато видя, че са я напипали, но и не съм слагал нещо сложно. АБВ са си измили ръцете, като вкарват абсолютно всичко в папка спам.

на 18.12.2024 г. в 10:14, Joss Bomon написа:

Това е нормално, но при мен има и влизане /не само опити/ от чужди държави, което означава пробита парола. Сменям я когато видя, че са я напипали, но и не съм слагал нещо сложно. АБВ са си измили ръцете, като вкарват абсолютно всичко в папка спам.

не е така, другия ми меил пак в абв се експлоатира доста повече и няма нерегламентирани опити

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.