Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пирамида ли е исторически парк?

Featured Replies

Апсолютна! Винаги съм гледал на бизнеси с повече от двама инвеститори като пирамида. Ще инвестирам аз с нам си колко още хиляди чиляка в някакъв проект дето я потръгне я не. А и въобще да нямам думата как искам да изглежда как да функционира и прочие. Тоест някой с мойте пари да взима решения. В случея Ивелин Михайлов да командва еднолично. Ай сиктир!  Бай Тошо навремето беше казал ,,Който няма пари няма право да решава,, Гледах ония ден една шматка го бяха обули с  55 000 евра заем от френска банка и един апартамент в Добрич, като в замяна са обещали да му построят къщурка в Исторически Парк. Той да теглил кредити те да ги връщали после печалбата ще се дели 20 на 80 за Ивелин Михайлов. Бате, ако ме изпали някой със 55 000 евра и един апартамент , ще изчезне като Мето Илиенски и Ружа Игнатова.  Колко лични пари има инвестирани Ивелин Михайлов в Исторически Парк? Всичко е на инвеститори. Дръпнатите очи нали искаха да инвестират, ама като видяха за какъв безмислен проект става на въпрос и хванаха първия полет за Пекин. Доста материал изгледах по темата, но не видях нито един сериозен човек като инвеститор, все някакви обикновенни хорица от народа, които са финансово неграмотни и наивни като малки деца. Бащата едно време викаше: Сине Сине, един ден светът ще свърши, но балъците в него никога. И беше прав.

преди 2 минути, Коркодила написа:

Тоест някой с мойте пари да взима решения.

същото е и етажната собственост

най-простите бабички и лелки(знаете за кои партии редовно ходят и глласуват) ходят на общи събрания и взимат решения  без компетеция по въпроси за архитектура, строителство и ток  и после  аз съм бил виновен

(перфектен терен за пирамидата частен  домоуправител за източване на  каса )

щото не съм ходил на общи събрания и не съм им казал

ама като ходя и им кажа че са тъпанари и гербажийски калинки се сърдят  и ако живеят някъде самостоятелно ще си запалят  къщата или ще я   бутнат или банката ще им я вземе 

ОБЩИТЕ РАБОТИ СВЪРШВАТ ЗЛЕ 

и сестра ми ме дразни  като каже  гледай хората какво правят....  като се метнат в реката и  аз ли да се метна ...

e  сега биткойна се бил качил

е как няма да се качи  задава се хипер инфлация народа се чуди в коя пирамида да си вкара парите барем да ги спаси 

• Автор
преди 22 минути, Banesc написа:

същото е и етажната собственост

най-простите бабички и лелки(знаете за кои партии редовно ходят и глласуват) ходят на общи събрания и взимат решения  без компетеция по въпроси за архитектура, строителство и ток  и после  аз съм бил виновен

(перфектен терен за пирамидата частен  домоуправител за източване на  каса )

щото не съм ходил на общи събрания и не съм им казал

ама като ходя и им кажа че са тъпанари и гербажийски калинки се сърдят  и ако живеят някъде самостоятелно ще си запалят  къщата или ще я   бутнат или банката ще им я вземе 

ОБЩИТЕ РАБОТИ СВЪРШВАТ ЗЛЕ 

и сестра ми ме дразни  като каже  гледай хората какво правят....  като се метнат в реката и  аз ли да се метна ...

e  сега биткойна се бил качил

е как няма да се качи  задава се хипер инфлация народа се чуди в коя пирамида да си вкара парите барем да ги спаси 

Имал съм общ бизнес с приятел, вложих месеци в него като усилия до като почнаха да идват пари, парите бяха общи, после чиляка като дойде време да бачка са огъна и се отказа. Слабохарактерен. От тогава си казах общи бизнеси не ми трябват. Народа е мъдър и е казал: От ортаци в батаци

ИталЯнец намери ли си жива булка 

416757763_6978350398916888_4111815014032649910_n.jpg

преди 10 минути, Коркодила написа:

Оо Бобка твойта върна ли се

IMG_0825.png

Ясно, не си намерил жива, още си с куклата италЯнец

• Автор
преди 3 минути, K.Р написа:

Ясно, не си намерил жива, още си с куклата италЯнец

Не бе това е твойта от тазгодишния конкурс мис Тръстеник.

току-що, Коркодила написа:

Не бе това е твойта от тазгодишния конкурс мис Тръстеник.

Вулканизарий на време италЯнец

току-що, Коркодила написа:

От опит ли говориш?

аПсолютно

преди 4 часа, ostavime написа:

Прочиташ първата аПсолютно и спираш да четеш! 

аПсурд! Не мога да се зап'ра :lol6:Баси вертепа! 

Познавам Ивелин, той има няколко бизнеса. Човека е патриот, знае много за българската история и чете много книги на тема финанси. Ходил е на чуждестранни семинари също така. Що се отнася до Парка, той още се разраства. Бях това лято, страхотно място е. Цените са високи, защото е правен за чужденците.(подобно на Банско)

PS: Знаеш ли, че благодарение на него, са издигнали паметника на Хан Алцек в Италия? Виждал ли си картините, на тема българска история, за какво става въпрос?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Паметник_на_хан_Алцек_(Челе_ди_Булгерия)

на 20.12.2024 г. в 17:20, *S197* написа:

Познавам Ивелин, той има няколко бизнеса. Човека е патриот, знае много за българската история и чете много книги на тема финанси. Ходил е на чуждестранни семинари също така.

не е луд който яде баницата

най-добрата измама е 99 % истина 1  % лъжа

най-добрия бизнес е да си направиш религия

бизнес плана на исторически парк е потресаващо зле

ивелин има фирми за строителство бизнес плана  му е добре намерил си е инвеститори да излеят едни  зидарии и  бетони с техните пари с неговите  фирми  за строителство 

в перник си имаме една бутафория наречена  крепост кракра  с пласмасови зидарии и  пътечки направили са го като  диснилед никой не ходи там може и да са  окрали пътечките вече  само на джулай морнинг ходят

па  бяха сложили едни бутки хора да влизат и да плащат билет  някой  държавен чантажия да му тече стаж  и тинтири минтири   открадоха бутката и  я издадоха за  скрап 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.