Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо аудито е такъв боклук, а голфа супер здрава кола

Featured Replies

Тия аудита голем боклук. Ауди дето поне две лампи да не му светат по таблото не съм виждал. Уж по-висок клас нам кво, постоянно са по сервизите и то с някакви скъпи ремонти. А голфа е на пътя и движи безотказно. Интересното е, че са на една платформа….. Реално обаче, по-високия клас е голфа. Разликата е, че голфа се прави за играчи, а аудита за полски свирачи с татковци плащачи.

Защото са я правили...немски крокодили.

преди 20 минути, Коркодила написа:

Тия аудита голем боклук. Ауди дето поне две лампи да не му светат по таблото не съм виждал. Уж по-висок клас нам кво, постоянно са по сервизите и то с някакви скъпи ремонти. А голфа е на пътя и движи безотказно. Интересното е, че са на една платформа….. Реално обаче, по-високия клас е голфа. Разликата е, че голфа се прави за играчи, а аудита за полски свирачи с татковци плащачи.

В която страна да се подвизаваш, винаги си оставаш умно момче. Всички от Калдата ти завиждаме. Де я Валкирия да ти сипе башка за тази година и аз не зная.

преди 24 минути, Коркодила написа:

че голфа се прави за играчи

на "Не се сърди, човече". Гоуфо е сиуа, викаш? 🤪

Аудитата са боклук защото ти имаш голф! 😁 Ако имаше Ауди,голфа щеше да е боклук! 😂

преди 4 минути, NovakJ написа:

Аудитата са боклук защото ти имаш голф! 😁 Ако имаше Ауди,голфа щеше да е боклук! 😂

Затова трябва всеки от България обезателно да си има Голф - като в Перник! Само Иванчо си имаше KIA , ама той я заложи и май я загуби безвъзвратно.

Крокито сега събира "материал" за псуване. И като че ли ще почне със мен - като подарък за Нова година.

• Автор
преди 9 минути, NovakJ написа:

Няма такова нещо. Имал съм и ауди, със същия мотор като сегашния ми голф. Два пъти ревизия на турбина, 1 литър масло на 2000км. Окачване цялото, първа предавка я нямаше, термостат и цялата охладителна система леж. Аирбег система леж. Заден мост леж. Механизми на стъкла леж. Климатик целия леж. Постоянно маторя в авариен режим. И това само на 300 000км. А голфа на 500 и кусур хиляди км, има един ремонт на рейката и един сменен егр клапан бе и един персостат на компресора на климатика! Е това е машина! Всичко друго подръжка. Ама и аз си го глезя само с премиум консумативи. Гуми Пирели, масла Кастрол, филтри Ман.

преди 18 минути, Колев 74 написа:

Затова трябва всеки от България обезателно да си има Голф - като в Перник! Само Иванчо си имаше KIA , ама той я заложи и май я загуби безвъзвратно.

Крокито сега събира "материал" за псуване. И като че ли ще почне със мен - като подарък за Нова година.

Споко бе Кольо, не съм такъв душманин.

преди 9 минути, Колев 74 написа:

Хвърли една "сабя" на булчето

Стига го подскокоросвал, ше земе пак да я спука и няма кой да му я залепи покрай Нова Година

450151205_3769016470006143_3216961388263998981_n.jpg

Спри да пазаруваш от автоморгите и нещата ще си дойдат на място. Хората ти дават 5 години или сто и еди колко си хиляди километра гаранция, а ти вероятно се мъчиш да съживиш 30 годишен барутник.

преди 2 часа, piх3l написа:

Спри да пазаруваш от автоморгите и нещата ще си дойдат на място. Хората ти дават 5 години или сто и еди колко си хиляди километра гаранция, а ти вероятно се мъчиш да съживиш 30 годишен барутник.

Те хората са казали:  МЕРАК, С ПАРИ СЕ ГАСИ!

• Автор
преди 13 часа, piх3l написа:

Абе Каун, мой познат си купува Ауди А4 чистак бърсак директно от завод производител. И тръгват с приятелско семейство да се разходят до съседна Германия, на средата на пътя таблото светва като коледна елха двигатела спира и три часа са седели на аутонаба в Германия до като дойде пътна помощ, после шест месеца без кола, до като им остранят бъговете в софтуера. А голфа тая година се предаде динамото в Хърватска и само на акумулатор измина 80км до сервиза. Амин!

преди 47 минути, Коркодила написа:

Абе Каун, мой познат си купува Ауди А4 чистак бърсак директно от завод производител. И тръгват с приятелско семейство да се разходят до съседна Германия, на средата на пътя таблото светва като коледна елха двигатела спира и три часа са седели на аутонаба в Германия до като дойде пътна помощ, после шест месеца без кола, до като им остранят бъговете в софтуера. А голфа тая година се предаде динамото в Хърватска и само на акумулатор измина 80км до сервиза. Амин!

Първо, нещо не ми се вярва да чакаш 3 часа за пътна помощ в Германия. Второ, ако причината е била бъг в софтуера, нямаше да е единичен случай.

Като ще си измисляш глупости, гледай да са поне малко правдоподобни.

преди 21 часа, Коркодила написа:

Яла те повозя на моята,свети само една,че да видиш и ауди,светещо само с една лампа :D :D :D :D

Абе гущер недъгав, колко теми ще пускаш да се хвалиш с тоя твоя таралясник бе? Прост човек не се усеща, ама ти надмина тъпомера на простотията.
Голфа - кюфтета, голфа - кюфтета, голфа - кюфтета...
Ама разбраха те и в другата галактика бе. То верно, че толкова са ти акъла и възможностите, ама смени малко плочата.
А дано Новата година ти досете поне маааалко мозък. То през тази върха ти беше да отидеш до Хърватска, да изпиеш едно кенче бира и да се снимаш по чуждите шезлонги. И да дотътриш фамозния голф на акумулатор.
Хайде весело посрещане на Новата година на всички.
Ако пък не е чак толкова весело, заповядайте и другата година да четете на гущера фамозните приключения с голфа, кюфтетата и прочее. Той със сигурност ще ви весели.
Наздраве:champagne1:

преди 1 минута, suzannita написа:

Прост човек не се усеща, ама ти надмина тъпомера на простотията.

Ей начи само завиждате на римлянина 

• Автор
преди 20 часа, suzannita написа:

Абе гущер недъгав, колко теми ще пускаш да се хвалиш с тоя твоя таралясник бе? Прост човек не се усеща, ама ти надмина тъпомера на простотията.
Голфа - кюфтета, голфа - кюфтета, голфа - кюфтета...
Ама разбраха те и в другата галактика бе. То верно, че толкова са ти акъла и възможностите, ама смени малко плочата.
А дано Новата година ти досете поне маааалко мозък. То през тази върха ти беше да отидеш до Хърватска, да изпиеш едно кенче бира и да се снимаш по чуждите шезлонги. И да дотътриш фамозния голф на акумулатор.
Хайде весело посрещане на Новата година на всички.
Ако пък не е чак толкова весело, заповядайте и другата година да четете на гущера фамозните приключения с голфа, кюфтетата и прочее. Той със сигурност ще ви весели.
Наздраве:champagne1:

Чуйме сега Дебела Еврейска Свиньо. За разлика от вас, ние не наемаме чужди автомобили когато ходим на почивка. Причина= имаме собствен такъв. А  според китайския ти хороскоп на свинята тази сутрин на 01.01 ще се събудиш толкова проста колкото си била и на 31.12. 

• Автор

Вчера ми звъни комшията с аудито да му дам ток. Егати боклука тия аудита, цялото му табло светеше като коледна елха. И ток му дадох, едвам запали, че после и газта я нямаше. Оказа се, че разбутал някакъв сензор. А голфа не дева да го барнеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.