Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ми работи Smart Fill (Crtl + Shift + Y) в Google Sheets?

Featured Replies

От скоро ползвам Sheets, вместо Ексел, супер е, но се дразня на дребни спънки като тези! 

Ексела за секунда ми попълваше колони данни с Flash Fill, тука полудях. Не ще и не ще. 

Изгледах няколко туториала, питах и ChatGPT- и не става. 

Два са начините, които научих - единият с клавишна комбинация Crtl + Shift + Y (Smart Fill), другият като просто му подадеш две клетки една под друга и той сам ти предлага да Допопълни надолу, ти само потвърждаваш с ОК. 

При мен - дърво, нито един от вариантите не работи. Аз му подавам 2 примерни клетки, както в Ексел, една под друга, маркирам ги и - нищо. 

Възможно е и в мен или в компютъра да е проблемът. Да не ми работи точно тази клавишна комбинация. 

А табличката ми е супер елементарна, само дето е много обемна. Става въпрос за дълга колона с цени, които ми излизат експортнати от друга програма с ТОЧКА за десетичен знак, вместо запетая и във формат Валута ЛЕВА. А аз искам да махна това ЛЕВА накрая и да превърна цената в стандартно число с 2 знака след десетичната ЗАПЕТАЯ, а не с ТОЧКА, за да си правя изчисления с тези числа. Фасулско.

В Ексела ставаше за секунда, тука ми иде да счупя компа, щото изгубих половин ден за тази тъпотия. Ще се радвам някой да ми помогне. 

• Автор

В Хром го отварям. И там ми трябва, защото таблиците са ми облачни, в Drive. Не мисля, че е от базовата настройка за десетичен знак, сега ще го сменя, но не ми се вярва. Просто Смарт попълването не тръгва. 

• Автор

Смених регионалната настройка, пак не тръгва. Пак питах ChatGOT защо, каза да видя дали са ми активирани всички настройки на Sheets. Проверих, само една не беше активна - Автоматично Довръшване. Викам си, YES, това е. Пуснах го. Нищо. Рестартирах компа. Пак нищо. 

Поставих в адресната лента и ми вади само това. 

Бdfsgsgез име.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.