Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с яйцата

Featured Replies

Здравей Те (да се придържам към масовия профил на неграмотника),

Проблемът е следния - от около месец имам някакви солидни стомашни проблеми. Ходих да гастро доктор, той ми предписа хапчета и ги пия (от днес). Въпросът е, че от няколко дни на случаен принцип (не мога да хвана някаква конкретна причина или действие, което да го предизвиква) яйцата ми се качват към корема. Което, на който му се е случвало ще знае е изключително неприятно усещане, да не говорим и как боли.

Та се чудех - дали има някакви техники да ги свалям надоле (или въобще да прекратя изкачването им нагоре)? Не ми се ходи пак на доктор (и от де и да го намеря да е читав).

преди 11 часа, Петър Ангелов написа:

Здравей Те (да се придържам към масовия профил на неграмотника),

Проблемът е следния - от около месец имам някакви солидни стомашни проблеми. Ходих да гастро доктор, той ми предписа хапчета и ги пия (от днес). Въпросът е, че от няколко дни на случаен принцип (не мога да хвана някаква конкретна причина или действие, което да го предизвиква) яйцата ми се качват към корема. Което, на който му се е случвало ще знае е изключително неприятно усещане, да не говорим и как боли.

Та се чудех - дали има някакви техники да ги свалям надоле (или въобще да прекратя изкачването им нагоре)? Не ми се ходи пак на доктор (и от де и да го намеря да е читав).

Степенувани по гадност:

- прекалено застояване в седнало положение. Оправя се с повече движение.

- усукване. Сравнително бърза процедура. 

- Образувание. Тук трябва сериозен специалист.

преди 3 часа, Петър Ангелов написа:

Не ми се ходи пак на доктор (и от де и да го намеря да е читав).

С такива оплаквания моментално в спешното на ВМА. Пари не искат. Ще те прегледат веднага!

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

яйцата ми се качват към корема. Което, на който му се е случвало ще знае е изключително неприятно усещане, да не говорим и как боли.

Та се чудех - дали има някакви техники да ги свалям надоле

ако е това дето си мисля е  от стрес  на психическо ниво 

пробвай  с отпускане 

• Автор
преди 9 минути, mdn написа:

Маструбирай...

Абе.. не сработва това. Т.е. единственото което постигам е да си протрия кожата ако упорствам (не мога да приключа процеса, айде така да го формулирам).

преди 33 минути, Banesc написа:

ако е това дето си мисля е  от стрес  на психическо ниво 

пробвай  с отпускане 

Възможно е да е това - в момен пред съкращение съм (трябва да се случи в близкия месец), а си търся работа от над година и успехът е нулев (соу фар) и надеждата ми е паднала под 0-та.

преди 3 часа, Докладчик написа:

Степенувани по гадност:

- прекалено застояване в седнало положение. Оправя се с повече движение.

- усукване. Сравнително бърза процедура. 

- Образувание. Тук трябва сериозен специалист.

Естеството ми на работа предполага да прекарвам пред компютър 8-10 часа всеки ден. Няма лесен начин да избегна това. А усукване на какво? 

преди 35 минути, Петър Ангелов написа:

Възможно е да е това - в момен пред съкращение съм (трябва да се случи в близкия месец), а си търся работа от над година и успехът е нулев (соу фар) и надеждата ми е паднала под 0-та.

има работа  в строителните борси 

ама първо чакай няколко месеца за обещетение в бюрото по труда 

преди 5 часа, Петър Ангелов написа:

Та се чудех - дали има някакви техники да ги свалям надоле (или въобще да прекратя изкачването им нагоре)?

До колкото знам се продават едни метални или пластмасови пръстени за тестисите, които се слагат точно над тях и ги придържат да не излизат от скротума.

Линка е чисто примерен, но точно това имах предвид

https://www.aliexpress.com/item/33039564579.html?algo_pvid=cf8dae30-81be-499c-969e-6805ce9bae59&algo_exp_id=cf8dae30-81be-499c-969e-6805ce9bae59-0&pdp_npi=4%40dis!BGN!9.30!8.76!!!4.86!4.58!%40210384cc17375564266722511e6e10!12000032409009990!sea!BG!0!ABX&curPageLogUid=Hs4ZrIEMKqzh&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

преди 11 часа, Петър Ангелов написа:

Абе.. не сработва това. Т.е. единственото което постигам е да си протрия кожата ако упорствам (не мога да приключа процеса, айде така да го формулирам).

Естеството ми на работа предполага да прекарвам пред компютър 8-10 часа всеки ден. Няма лесен начин да избегна това. А усукване на какво? 

Направи си рутина - на всеки два часа, по 15 минути раздвижване. Препоръчително е не само за топките, а за цялото тяло. Някакви леки упражнения... Или поне разходка из стаята.

Усукването е на мускули и кръвоснабдяване. Установяването е за не повече от десетина минути, с ултразвук. Процедурите после са, според спецификата.

Както ти казаха по горе - директно във ВМА, или Лозенец. Да поясня - не съм медицинско лице. Знам го от незадължителните курсове по медицина, които карахме в академията. Точно за работа с компютър.

пп Банеск е прав, може и от напрежение да е. Да не гадаем тук - иди на преглед.

• Автор
преди 4 часа, Banesc написа:

има работа  в строителните борси 

ама първо чакай няколко месеца за обещетение в бюрото по труда 

Няма да стане това - имам заболяване на гръбнака (изкуших се да кажа на гръбначния кош) и всякаква такава работа ми е противопоказна (също и не мога да дигам тежести над 3 кила).

преди 4 часа, plmen88 написа:

До колкото знам се продават едни метални или пластмасови пръстени за тестисите, които се слагат точно над тях и ги придържат да не излизат от скротума.

https://www.aliexpress.com/item/33039564579.html?algo_pvid=cf8dae30-81be-499c-969e-6805ce9bae59&algo_exp_id=cf8dae30-81be-499c-969e-6805ce9bae59-0&pdp_npi=4%40dis!BGN!9.30!8.76!!!4.86!4.58!%40210384cc17375564266722511e6e10!12000032409009990!sea!BG!0!ABX&curPageLogUid=Hs4ZrIEMKqzh&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Това съм го виждал, но то не е ли в контекста на сексуални практики? И се чудя и дали няма да е доста болезнено..

преди 3 часа, Докладчик написа:

Направи си рутина - на всеки два часа, по 15 минути раздвижване. Препоръчително е не само за топките, а за цялото тяло. Някакви леки упражнения... Или поне разходка из стаята.

Усукването е на мускули и кръвоснабдяване. Установяването е за не повече от десетина минути, с ултразвук. Процедурите после са, според спецификата.

Както ти казаха по горе - директно във ВМА, или Лозенец. Да поясня - не съм медицинско лице. Знам го от незадължителните курсове по медицина, които карахме в академията. Точно за работа с компютър.

пп Банеск е прав, може и от напрежение да е. Да не гадаем тук - иди на преглед.

Благодаря много!

преди 11 минути, Петър Ангелов написа:

Това съм го виждал, но то не е ли в контекста на сексуални практики? И се чудя и дали няма да е доста болезнено..

Не знам. Случайно го споменаха в един документален филм. За болезнено не се споменаваше.

преди 36 минути, Петър Ангелов написа:

и всякаква такава работа ми е противопоказна (също и не мога да дигам тежести над 3 кила).

може и да имаш херния

и нисък тестостерон

за тва да се получава така 

преди 4 часа, plmen88 написа:

не знам колко това е  полезно ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.