Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнат телефон - Какво да направя?!

Featured Replies

Имам много причини, които ме карат да мисля, че телефонът ми е бил хакнат от разстояние.

Например, опитах се да си направя имейл в gmail и трябваше да си напиша телефонния номер, за да ми пратят после съобщение за потвърждение. Но не успях, защото ми изписва, че този телефонен номер е бил използван твърде много пъти за идентификация. А аз, доколкото помня, нямам имейл в gmail. Освен това имма телефонния си номер от около 15-20 години. 

Също, получих няколко имейла, че е влизано в моя Facebook от друго устройство и няколко пъти си сменях паролата.

А последно получих съобщение, че е влизано в профила ми в Амазон от друго устройство и затова от Амазон ми блокират профила, за да предотвратят евентуални злоупотреби.

Въпросът ми към вас е - Какво да направя, за да спра това. А също - Мога ли да открия кой ми е хакнал телефона?

• Автор

Има ли тук някой хакер, който може да ми помогне да открия кой ми е хакнал телефона и колко ще струва?

преди 6 минути, Lion1 написа:

Има ли тук някой хакер, който може да ми помогне да открия кой ми е хакнал телефона и колко ще струва?

Запазете си ценната информация на флашка или компютър ,върнете на телефана фабричните настройки и сменете паролите на акаунтите си ,това е което може да направите, другото са глупости.

Телефонът ти е видим само през безжичната връзка, която ползваш (най-много, евентуално домашната). Сменяш паролата на рутера и паролите на всички приложения, които ползваш. Мобилният интернет не може да е проводник за влизане в телефона ти, но за всеки случай направи едно сканиране с някоя добра програма, да видиш да няма нещо инсталирано вече. Изобщо, спасението е в тотална промяна на всички пароли и пътища за влизане.

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Запазете си ценната информация на флашка или компютър ,върнете на телефана фабричните настройки и сменете паролите на акаунтите си ,това е което може да направите, другото са глупости.

Плюс - двуфакторна идентификация, навсякъде, където е възможно.

преди 54 минути, Lion1 написа:

Имам много причини, които ме карат да мисля, че телефонът ми е бил хакнат от разстояние.

Например, опитах се да си направя имейл в gmail и трябваше да си напиша телефонния номер, за да ми пратят после съобщение за потвърждение. Но не успях, защото ми изписва, че този телефонен номер е бил използван твърде много пъти за идентификация. А аз, доколкото помня, нямам имейл в gmail. Освен това имма телефонния си номер от около 15-20 години. 

Също, получих няколко имейла, че е влизано в моя Facebook от друго устройство и няколко пъти си сменях паролата.

А последно получих съобщение, че е влизано в профила ми в Амазон от друго устройство и затова от Амазон ми блокират профила, за да предотвратят евентуални злоупотреби.

Въпросът ми към вас е - Какво да направя, за да спра това. А също - Мога ли да открия кой ми е хакнал телефона?

От разстояние, само ако си цъкнал някой линк - два пъти, обикновено в телеграм...

За фейса - трябва да си много бърз, понеже съобщението за смяна на парола се изпраща до всички пощи. Сменяш паролата, влизаш на акаунти и гледаш с коя поща се асоциира + телефон. Ако не е твоя... После с телефонния номер в мазето - fuckfacebook

• Автор

Ако върна телефона на фабричните настройки, после, ако си купя нов, като се сложи СИМ картата, дали е възможно пак са ми хакнат новия телефон, само чрез СИМ картата?

преди 1 час, Lion1 написа:

Ако върна телефона на фабричните настройки, после, ако си купя нов, като се сложи СИМ картата, дали е възможно пак са ми хакнат новия телефон, само чрез СИМ картата?

Не ,това не е възможно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.