Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Android system safety core

Featured Replies

Screenshot_20250201_081512_com.android.settings.thumb.jpg.9712d7f281abe7851f43fa9ef032d190.jpgЗдравейте, 

От скоро ми се появи това приложение на екрана с иконите на телефона. Не помня да съм го инсталирала и не знам дали си го е имало на телефона. С телефон Huawei mate 20 lite s съм. Моля ако някой знае да каже какво е това приложение

Android System SafetyCore е системна услуга, предоставяна от Google, която предлага безопасностни функции за устройства с Android. Тя е насочена към подобряване на сигурността и защитата на данните на потребителите.

Някои от основните характеристики включват:

Защита на данните: Помага за сигурно събиране и споделяне на данните.

Поддръжка на семейства: Следва правилата на Google Play за семейства.

Безопасност на приложенията: Предлага функции за идентификация на потенциално опасни приложения и активности.

• 2 седмици по-късно...
на 1.02.2025 г. в 8:13, Plezla_1988 написа:

Screenshot_20250201_081512_com.android.settings.thumb.jpg.9712d7f281abe7851f43fa9ef032d190.jpgЗдравейте, 

От скоро ми се появи това приложение на екрана с иконите на телефона. Не помня да съм го инсталирала и не знам дали си го е имало на телефона. С телефон Huawei mate 20 lite s съм. Моля ако някой знае да каже какво е това приложение

...махай го...

...вдин руснак би тъпана...

...превода е с гугъл-

Google тайно инсталира приложение за сканиране на снимки за 1 милиард потребители? Абонат изпрати невероятна новина. Google Corporation, без знанието на потребителите, без предупреждение или правилно уведомяване, 🏬 тайно инсталира приложението System SafetyCore на потребители повече от 1 милиард пъти.

...аз проверих-нямам го...

...ето и коментари-

К
Приложението непрекъснато сканира всяко изображение на вашето устройство.  Това никога не трябва да се инсталира без съгласието на потребителя.  Това е принципен въпрос.  Не можете да направите нещо, без да поискате разрешение от потребителя, и със сигурност не можете да го направите безшумно.  Дързостта на Google е невероятна.
алексей поморцев
Инсталиране без разрешение на потребителя, не е получено известие, няма информация за работата на приложението, събира и изпраща информация за устройството някъде („към сървърите на Google“), защита от какво (от какви заплахи?), има забрана за автоматично зареждане на всякакви неща (как е заобиколена забраната).

Скай
Приложението е проектирано да разглежда ВСЯКО изображение, което вашето устройство получава, за да търси неприлични изображения и да ги замъглява.  Google твърди, че никога няма да изпрати изображения от вашия телефон за преглед, но всички знаем, че това не е вярно.  Не ни налагайте нищо, без да ни кажете, това е истински зловреден софтуер.
Алекс Семенов-Шерин
Според онлайн издания, приложението ви защитава от нецензурно съдържание, но за целта сканира вашето устройство и разговорите в Google Messages.
Оля Самарина
Току що инсталиран.  Само без мое разрешение.  Въпрос... Защо, по дяволите, ровите в системите на телефона ми без да питате?  Без описание, нищо.  Просто непозната програма.  Естествено ще бъде изтрит.

преди 1 минута, Rudy M. написа:

Свирѝ отбой :) . Докато се сетиш да го напишеш, мадамата смени телефона.

...верно...

...абе другите да знаят...

...на poco f5pro го нямам...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.