Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на монитор за работа

Featured Replies

Здравейте, имам нужда от съвет за покупка на монитор, тъй като нямам идея как да си оползотворя бюджета (400лв.) максимално добре. Бях си набелязала този модел на Dell и четох разни мнения, но не съм напълно сигурна дали е най-доброто в ценовия си клас. Работя в IT сферата, прекарвам между 8-12 часа пред монитора, използвам Mac лаптоп за работна машина, ако това е нужно да се уточни. Предпочитам да е 24 инча, но и с 27 бих била съгласна.
Благодаря ви! :) 

Разрешен от Joss Bomon

• Решение
преди 2 часа, bilyanahristova написа:

Бях си набелязала този модел на Dell

За парите си този е отличен. Какво ще кажете за 2К резолюция QHD 2560x1440 ?

Сравнение между: 23.8" Dell P2423D, 23.8" Dell P2425H

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Какво ще кажете за 2К резолюция QHD 2560x1440 ?

Ще кажа, че надвишава бюджета. 

От този магазин не трябва да се поръчва. Искат 32 лв. за доставка, и плащането може да е само предварително. Това го прави подозрителен, поне в моите очи.

По другите магазини моделът е по-скъп, достига и до 500 лв.

За този бюджет всичко ще е посредствено. Евентуално може да се намери нещо по-добро втора употреба.

преди 46 минути, Rudy M. написа:

Ще кажа, че надвишава бюджета. 

Мдаа, и мен ме учуди ниската цена в сравнение с др. сайтове, но нямаше и как да знам, че не са читави.

преди 16 часа, bilyanahristova написа:

Благодаря ви, реших да се спра все пак на този модел (Dell P2423DE), нищо, че е малко по-скъп. :)

Чакай малко, само да попитам - този избрания е 60 херца опресняване - няма ли да те заболи главата и очите ти да станат на понички  след 2-3 часа гледане в него?Според мен по важното е да е минимум 75 херца поне и после да се гледа дали ще е fullHD или 2к или 4к....

Примерно нещо такова - Монитор Asus - ProArt PA278QV, 27", WQHD, IPS, черен/сив ТОП цена | Ozone.bg - 2к ,75 херца

преди 3 часа, Belefor написа:

Чакай малко, само да попитам - този избрания е 60 херца опресняване - няма ли да те заболи главата и очите ти да станат на понички  след 2-3 часа гледане в него?Според мен по важното е да е минимум 75 херца поне и после да се гледа дали ще е fullHD или 2к или 4к....

Примерно нещо такова - Монитор Asus - ProArt PA278QV, 27", WQHD, IPS, черен/сив ТОП цена | Ozone.bg - 2к ,75 херца

75 е и Dell-а, но въпроса е, че щом бюджета се е повишил, може да се разгледат и други предложения. Аз лично също бих взел 27" 2К

Сравнение между: 27" Asus PA278QV, 23.8" Dell P2423DE

преди 16 часа, Joss Bomon написа:

75 е и Dell-а, но въпроса е, че щом бюджета се е повишил, може да се разгледат и други предложения. Аз лично също бих взел 27" 2К

Сравнение между: 27" Asus PA278QV, 23.8" Dell P2423DE

Joss - модела на който авторката се е спряла е 60 херца! Поне така пише на нейния линк.

на 2.02.2025 г. в 22:22, bilyanahristova написа:

Благодаря ви, реших да се спра все пак на този модел (Dell P2423DE), нищо, че е малко по-скъп. :)

Аз бих казъл - НЕ на никакви 60 херца монитори. Трябва да се спрат от производство или да се ползват под 30 мин на ден.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.