Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за "работен" телефон.

Featured Replies

Здравейте, търся помощ при избор на нов телефон. Избор на пазара колкото искаш, но реално това което се предлага има 50% ненужни за мен функции които само харчат и без това малките батерии. Та нека обясня какво търся. Трябва ми телефон с много голяма батерия ( да не я зареждам всеки ден или през ден ) който да изпълнява няколко основни функции. За какво ще го ползвам:

Игри - не. Камерата ще се ползва само да снимам някой документ за да не разнасям хартии, та не ме интересува особено качеството на снимките ( да не кажа изобщо, щом мога да разчета написаното е идеална). Като апликации ползвам messenger и viber за работа и ако имам време гледам някое клипче в youtube или tik tok. Това е всичко друго е ненужно за мен и само харчи батерия. 

Докато ровех из интернет попаднах на това https://mobivil.com/product/ulefone-armor-power-13-128gb/ . Идея си нямам стават ли и заслужават ли си парите. Като цена ми се ще да не надхвърлям 800лв. но ако има нещо много добро малко над това мога да проявя гъвкавост. Давайте идей и съвети. Благодаря предварително.

Хем казваш „работен“, хем залагаш някакъв огромен (за тези нужди) бюджет!

Най-работен е „Nokia с фенерче“! Ако искаш смарт - отиваш в някой магазин и взимаш нещо по-евтино!

Примери:

OPPO A60 4G - 290 лева.

XIAOMI REDMI NOTE 13 - 330 лева.

SAMSUNG GALAXY A16 5G A166 - 380 лева.

HONOR X8B - 380 лева.

или нещо от този клас.

UleFone и другите съвсем измислени китайски марки - категорично не. Този модел, който си показал, е с Android 11. Също не, при положение, че актуалният вече е 15.

Изискванията ти са сравнително скромни, и спокойно може да ограничиш бюджета до Samsung A16 например. Иначе, за малко повече пари - от няколко месеца ползвам Nothing Phone 2(a). Мога да кажа само хубави неща за него, батерията спокойно ми издържа по седмица и повече.

преди 2 минути, Rudy M. написа:

Изискванията ти са сравнително скромни, и спокойно може да ограничиш бюджета до Samsung A16 например.

Едно уточнение - Samsung Galaxy A16 са няколко различни модела! Според размера на RAM и вградената памет, и наличието на 5G модул.

• Автор
преди 2 минути, jhoro написа:

Хем казваш „работен“, хем залагаш някакъв огромен (за тези нужди) бюджет!

Най-работен е „Nokia с фенерче“! Ако искаш смарт - отиваш в някой магазин и взимаш нещо по-евтино!

Примери:

XIAOMI REDMI NOTE 13 - 330 лева.

SAMSUNG GALAXY A16 5G A166 - 380 лева.

HONOR X8B - 380 лева.

или нещо от този клас.

Казах работен за да стане ясно, че не смятам да играя игри на него или да ставам инстаграм или тик ток звезда. Това което търся е голяма батерия основно за да не го зареждам през ден. И трите телефона които си написал са с батерии по 5000 мАч и 7 инча дисплей. Този мач съм го играл, отначало зареждаш през ден после всеки ден. В момента съм с редми 10 и съм супер недеоволен от него.

преди 9 минути, jhoro написа:

HONOR X8B - 380 лева.

По-добре Honor X7B - по-голяма батерия, по-голям екран, стерео говорители, и по-ниска цена. 

преди 3 минути, jhoro написа:

Едно уточнение - Samsung Galaxy A16 са няколко различни модела! Според размера на RAM и вградената памет, и наличието на 5G модул.

no-shit-clark-griswold.gif

преди 3 минути, Botary написа:

В момента съм с редми 10 и съм супер недеоволен от него.

Xiaomi-тата са известни с това, че харчат много батерията. Даже и в стендбай.

преди 3 минути, Botary написа:

И трите телефона които си написал са с батерии по 5000 мАч и 7 инча дисплей..

Голяма батерия НЯМА - все някога свършва!

Едно време видеооператорите (дето снимаха с камери) ходеха с едни колани на кръсто - по 3-4 батерии!

Пп. Този апарат - дето си показал 

преди 25 минути, Botary написа:

Докато ровех из интернет попаднах на това https://mobivil.com/product/ulefone-armor-power-13-128gb/ 

не е просто „работен“, а боен!

преди 9 минути, Rudy M. написа:

Този модел, който си показал, е с Android 11. Също не, при положение, че актуалният вече е 15.

Идвало ли ти е на ума, че много телефони са с ъпглейднат Андроид в търговската мрежа!

• Автор
преди 1 минута, jhoro написа:

Пп. Този апарат - дето си показал 

не е просто „работен“, а боен!

Извинявам се, но не съм запознат с телефонната терминология. Моя грешка, затова написах точно как и за какво смятам да ползвам апарата. 

преди 2 минути, Botary написа:

Извинявам се, но не съм запознат с телефонната терминология. 

Не си запознат и с особеностите на този форум ;) .

Едно от основните неписани правила е да не обръщаш внимание на писанията на Jhoro Banesc , (:IdioibI:) и още двама-трима индивида. Те просто непрекъснат генерират простотия, и се стараят да я изсипват в темите.

преди 2 минути, Rudy M. написа:

Не си запознат и с особеностите на този форум ;) .

Едно от основните неписани правила е да не обръщаш внимание на писанията на Jhoro Banesc , (:IdioibI:) и още двама-трима индивида. Те просто непрекъснат генерират простотия, и се стараят да я изсипват в темите.

FB_IMG_1719200434876.jpg.a8a8188c5db101e05eb6191834bba2f1.jpg

преди 9 минути, Botary написа:

Извинявам се, но не съм запознат с телефонната терминология. Моя грешка, затова написах точно как и за какво смятам да ползвам апарата. 

Когато казваш „работен“ - все едно нищо не казваш. Щото работен е този, който работи и ти върши работа. Другите са ... безработни!

Затова казах

преди 33 минути, jhoro написа:

Най-работен е „Nokia с фенерче“!

Имам работещ MyPhone и Huawei тип „стационарен“ Стационарен телефон Huawei в Стационарни телефони и факсове в гр. Стара  Загора - ID16660070 | Bazar.bg 

Имам два Huawei смартфони, но само единия е фунциониращ и го държа само заради фитнес гривната.

Имам нискобюджетен Samsung Galaxy, който ми излезе без пари - значи е супер!

Имам средно-бюджетен Samsung Galaxy - който излезе 560 лева, но ми върши много добра работа.

преди 8 минути, jhoro написа:

Когато казваш „работен“ - все едно нищо не казваш. Щото работен е този, който работи и ти върши работа. Другите са ... безработни!

Опа .. с това изби рибата. 😂 

преди 4 часа, nikssi написа:

Опа .. с това изби рибата. 😂 

То пък една риба ... цаца!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.