Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въстановяване на данни от форматиран Дял Е

Featured Replies

Здравейте!

Понеже никога не съм се нуждаел от такъв тип нужда, понеже винаги внимавам и знам какво правя и как да запазя и съхраня важна информация, та ето дойде време когато оплескох нещата. По погрешка снощи вече ми се спеше, взех че форматирах дял Е в место флашката. А ся де чудна работа, ами сега...? Легнах да спа и го оставих за днес. Днес свалих Recuva но или аз не мога да работя с нея или тя не ми помогна защото избрах диск Е, програмата ме накара да форматирам отново, направих го и нищо не намери. Информацията се намира на SSD disk. Има ли шанс да възтановя файловете които се намираха на този дял. Как, и с коя програма или има вграден инструмент в виндоса. Аз съм със win8.1 Ще съм много благодарен че имам спомени от снимки и видеа там.

Наскоро и на мен ми се случи подобно нещо, ето темата ми:

Накратко - успях да го възстановя с помощта на Aomei Partition Assistant . Обаче е много важно след формата да не си писал нищо върху дяла. 

преди 25 минути, goodly написа:

Здравейте!

Понеже никога не съм се нуждаел от такъв тип нужда, понеже винаги внимавам и знам какво правя и как да запазя и съхраня важна информация, та ето дойде време когато оплескох нещата. По погрешка снощи вече ми се спеше, взех че форматирах дял Е в место флашката. А ся де чудна работа, ами сега...? Легнах да спа и го оставих за днес. Днес свалих Recuva но или аз не мога да работя с нея или тя не ми помогна защото избрах диск Е, програмата ме накара да форматирам отново, направих го и нищо не намери. Информацията се намира на SSD disk. Има ли шанс да възтановя файловете които се намираха на този дял. Как, и с коя програма или има вграден инструмент в виндоса. Аз съм със win8.1 Ще съм много благодарен че имам спомени от снимки и видеа там.

https://www.filepuma.com/download/minitool_power_data_recovery_8.1-19783/

https://www.ubackup.com/data-recovery-disk/data-recovery-software-windows-8.html

преди 23 минути, nickolaycho написа:

OIP.t192sNuCPI4xOxhPRMWN0QAAAA.jpg

Хайде без глупости!

преди 28 минути, Rudy M. написа:

Накратко - успях да го възстановя с помощта на Aomei Partition Assistant . Обаче е много важно след формата да не си писал нищо върху дяла. 

Това е така, защото форматирането на високо ниво - всъщност само затрива старата файловата таблица, създава нова и инсталиране на сектор за начално зареждане.

Форматиране на ниско ниво почти никой не прави.

• Автор

Aomei намирам в торенти но не мога да я активирам, понеже не приема генерираните кодове от активатора. Иначе първо добавих тази стъпка:

Цитат

1. Отворете с Notepad файла hosts -> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts 

копирайте и нанесете на нов ред данните по-долу: 

127.0.0.1                www.aomeitech.com
127.0.0.1                aomeitech.com

Добре ли ще е да я регистрирам ?

Иначе ето как изглежда дял Е в момента и като натисна на него какво да избера от опциите за да въстановявам ?

https://imgur.com/DjXY8Fd

преди 41 минути, goodly написа:

Иначе ето как изглежда дял Е в момента и като натисна на него какво да избера от опциите за да въстановявам ?

Това променя нещата. Ти нямаш изтрит дял, имаш създаден, но празен дял. При това положение Aomei не е правилната програма. Трябва ти някоя друга, за възстановяване файл по файл. Учудвам се, че Recuva не е намерила нищо, явно проблемът е по-сериозен.

В моята тема колегите препоръчаха различни програми, можеш да ги пробваш. Имаше препоръки за TestDisk например, била добра. Чувал съм хубави неща и за R-Studio.

• Автор

Да обясня отново какво направих!

В моя компютър се виждат всички създадени дялове, /C, /D, /F, E и т.н. Щракнах с десен бутон върху дял E и го форматирах не съзнателно. А всъщност трябваше да форматирам Флашката.

Примерна снимка от нета: image.jpeg.4a12a2a7f9e6e0a895ef867aea3223e8.jpeg

След формат на дяла какво се случва с файловете, за винаги ли изчезват или просто се изтриват така все едно си изтрил нещо от кошчето.

Главно за мен и най-жавно е да намеря само един архив който е 11гигабайта, другото не ме интересува толкова. Възможно ли ще е да го извлека като архив, или всичко ще е снимка по снимка и видео по видео файл?

преди 16 минути, goodly написа:

След формат на дяла какво се случва с файловете, за винаги ли изчезват

При формат се изтрива само информацията какви файлове има на диска, и къде точно са разположени. Самите файлове все още съществуват, и могат да бъдат възстановени. Но при много важното условие, че нищо не е записвано върху тях. 

преди 1 час, goodly написа:

Aomei намирам в торенти но не мога да я активирам, понеже не приема генерираните кодове от активатора. Иначе първо добавих тази стъпка:

Добре ли ще е да я регистрирам ?

А да си чел правилата на форума? Купуваш си я и си я ползваш.

преди 18 минути, goodly написа:

Главно за мен и най-жавно е да намеря само един архив който е 11гигабайта,

Ако архивът е един файл, и върху него не е записвано, би трябвало да е възможно да се възстанови. Като цял файл. 

Как си се регистрирал и съгласил с тях, като изобщо не си запознат?

Правила на форума - Kaldata.com - Форуми

Цитат

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Изтегли си безплатната recuva и пробвай с различните опции. Ако е голям диска/дяла и особено ако е механичен, може да отнеме и няколко часа сканирането, докато евентуално намери нещо.

Download Recuva | Recover deleted files, free!

преди 4 часа, goodly написа:

По погрешка снощи вече ми се спеше, взех че форматирах дял Е в место флашката.

Ето изрових нещо от архивите вижте ще ви дадат ли безплатно рег. https://www.recoverxdata.com/giveaway/

преди 5 часа, goodly написа:

Информацията се намира на SSD disk

Трябваше да напишете точния модел. Ако знам с какво ссд си имам работа ще ми е по лесно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.