Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лейтенантът, открит мъртъв в квартирата си, се е самоубил

Featured Replies

Лейтенантът, открит мъртъв в квартирата си, се е самоубил

26-годишен лейтенант е открит мъртъв в квартирата си в Стара Загора. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от Генералния щаб на Българската армия. По първоначални данни става дума за самоубийство.

Лейтенант Яни Димитров Кемеров е бил командир на взвод в поделение 24620 в село Свобода. Трупът му е намерен около 22.30 ч. вчера (6 октомври) в банята. Кемеров е бил с разрязани вени и е оставил няколко бележки, че има проблеми със здравето си. Той е неженен. Води се разследване за изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента. Първите версии са за самоубийство.

News.dir.bg

Всеки ден в България се извършват средно по 7 опита за самоубийства, като 3 от тях завършват със смърт. В два от случаите опитите са дело на непълнолетни лица.

Това каза д-р Лиляна Цонева-Пенчева, ръководител на Националната програма по профилактика на самоубийствата в страната, цитирана от БТА. В сравнение с 2004 година се отчита снижение на смъртността от самоубийства. Смъртността от самоубийства превишава тази от транспортни злополуки - 12,7 на сто хиляди души срещу 11,9 за 2005 година. 38,7% от самоубилите се са пенсионери по болест или пенсионирани поради навършване на възраст, допълни специалистът. Сред хората, направили опит за самоубийство през 2005 година, най-висок е процентът на безработните - 27,5 на сто. На второ място са учещите - 25,2 на сто. В момента на акта на самоубийство 52,3 процента от извършените опити са били потенциално или фактически на хора в икономически активна възраст. Опитите за самоубийства са 10-20 пъти повече, но не са били регистрирани, каза д-р Любомир Живков - управител на областния диспансер за психични заболявания в София. По думите му до 90% от самоубилите се са имали някаква форма на психично разстройство. Днес 90-годишен мъж се хвърли от третия етаж на дома си на ул. "Аксаков" № 16 в столицата.

News.dir.bg

Редактирано от yri (преглед на промените)

Мдам,а уж има психотестове за военните,и то редовни,явно някой не е гледал какво може да стене,не че би успял да попречи де. Жалък и глупав начин за край на живота. Не го одобрявам,никога няма да постъпя така!!!Имах колега който се обеси във 3-и курс заради момиче,мир на праха му,и войник застреля се на пост,пак заради същото sad.gif ,ужасно е че някои хора са толкова много слаби духом sad.gif

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Мдам,а уж има психотестове за военните,и то редовни,явно някой не е гледал какво може да стене,не че би успял да попречи де. Жалък и глупав начин за край на живота. Не го одобрявам,никога няма да постъпя така!!!Имах колега който се обеси във 3-и курс заради момиче,мир на праха му,и войник застреля се на пост,пак заради същото sad.gif ,ужасно е че някои хора са толкова много слаби духом sad.gif

Недей да съдиш така хората.Знай,че с този аршин ще съдят и теб.Причините за суицид са различни,както е различно и времето,преминало от последно проведеният психотест или събеседване със психиатър.

не съм компетентен как е при военните-през колко време им провеждат подобни тестове,но в тях има специални скринингови въпроси,които да откриват потенциални форми за суицид и психически нестабилитет.

Някой форми на шизофрения се "отключват" много бързо-днес човекът е на тест и покрива нормите,утре му се случва нещео,което променя изцяло психичното му равновесие.

Самоубийството не се държи на "слаб дух",Morfey.

( sad.gif ,ужасно е че някои хора са толкова много слаби духом sad.gif ) Точно за това стават самоубийствата.

Недей да съдиш така хората.Знай,че с този аршин ще съдят и теб.Причините за суицид са различни,както е различно и времето,преминало от последно проведеният психотест или събеседване със психиатър.

не съм компетентен как е при военните-през колко време им провеждат подобни тестове,но в тях има специални скринингови въпроси,които да откриват потенциални форми за суицид и психически нестабилитет.

Някой форми на шизофрения се "отключват" много бързо-днес човекът е на тест и покрива нормите,утре му се случва нещео,което променя изцяло психичното му равновесие.

Самоубийството не се държи на "слаб дух",Morfey.

Нямам нищо против да ме съдят с моя аршин,аз към себе си съм по-суров отколкото към другите .Но това за мен е слаба психика,слаб дух,и аз съм емоционален,идвало ми е да убивам хора в пристъп на гняв,причернявало ми е толкова че не помня какво съм правил,но да се самоубия-никога!

При над 10 прорезни и прободни рани, кой малоумник твърди че това е самоубийство?

Кой самоубиец ще тръгне предния ден да си купува мебели и плочки за обзавеждане на жилището си, ще си приготви багажа за мисията дори минерална вода за пътуването?

Сутринта в деня на смърта си е тръгнал със собственния си автомобил за работа за да не чака на връщане служебния автобус и е предупредил близките си в Елхово да го очакват за да се видят преди да отпътува .

При над 10 прорезни и прободни рани, кой малоумник твърди че това е самоубийство?

Кой самоубиец ще тръгне предния ден да си купува мебели и плочки за обзавеждане на жилището си, ще си приготви багажа за мисията дори минерална вода за пътуването?

Сутринта в деня на смърта си е тръгнал със собственния си автомобил за работа за да не чака на връщане служебния автобус и е предупредил близките си в Елхово да го очакват за да се видят преди да отпътува .

?? Сериозно ли,това не съм го чел,дай линк ако можеш да видя!

?? Сериозно ли,това не съм го чел,дай линк ако можеш да видя!

За това няма линк. Информацията излиза от разговор между колеги и хора, които са го познавали доста добре.

Колкото до това на какво време се правят психотестове на военните отговора е на 1 година, но там не се търси вероятност за самоубйство.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.