Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

 

Изтриване на viber профил

Featured Replies

Здравейте. Интересува ме дали ако закрия профила си във вайбър, човек, с когото съм си писала ще успее все още да вижда съобщенията от мен и номера, от който съм ги изпращала? 

Не искам просто да изтрия приложението от телефона си, а като цяло да деакнивирам акаунта. 

Благодаря предварително!

Варианта е ръчно 1 по 1 да ги изтриеш - има опция да се изтрият и за двете страни. Можеш да маркираш по няколко със задържане и влачене на празното място, зависи на каква платформа ги триеш и след това като задържиш или с десен бутон на мишката да изтриеш за всички. А номера не мисля, че има начин да го изтриеш, той може да е добавен и в указателя на телефона. Виж и това в края, което е показано, но не знам дали ще изтрие съобщенията за всички:

 

Вариант е да му вземеш устройството и от там да изтриеш всичко :)

  • Автор

Благодаря за клипчето. Така обаче мога да изтрия само своите съобщения. По-скоро ме вълнува вариант, в който и другата страна вече да ги няма. Направи ми впечатление, че скоро мой познат смени номера си. Сега не ми излизат чатовете, които сме имали. Значи вариант едно и да сменя телефонния номер. Но тъй като не ми се иска много, се интересувам има ли друг начин....

Е нали ти казах, в началото на клипа също го има - маркираш съобщението и избираш изтриване за всички. Като маркираш едно съобщение със задържане, после можеш да маркираш и няколко само с цъкване и накрая да изтриеш маркираните. Съобщенията на другия няма как да ги изтриеш. А и винаги има вариант от другата страна да са си направили снимка или бекъп на съобщенията.

  • Автор
преди 4 минути, Joss Bomon написа:

А какво ще вижда другия човек в разговора? При него ще се запазят ли съобщенията. И ще се вижда ли все още номера ми, от който съм изпращала съобщения? Не знам дали задавам правилно въпроса си. Извинявам се, че питам едно и също. Не разбирам много от тези неща...

преди 13 часа, desi_advert написа:

А какво ще вижда другия човек в разговора? При него ще се запазят ли съобщенията. И ще се вижда ли все още номера ми, от който съм изпращала съобщения? Не знам дали задавам правилно въпроса си. Извинявам се, че питам едно и също. Не разбирам много от тези неща...

viberchat.png.73513e241dea1e2efcf91efd9807e69e.png

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

viberchat.png.73513e241dea1e2efcf91efd9807e69e.png

Вашата няма, но тяхната ще си е налична при тях :)

Chat knowledge base – Viber

Цитат
Delete messages

Any message you send can be deleted, even if it was already seen by the other contact(s).

Android

  1. Long tap on the message
  2. Tap Delete
  3. Tap Delete for myself or Delete for everyone

iOS

  1. Long-tap on the message and tap Delete
  2. Tap on the checkbox beside the message(s) you want to delete. When selected, the message will have a checkmark eee9e91e-fcfb-4e77-a22a-039f6ab59417.png
  3. Tap on Trash 6d8f454d-306c-405f-a4f0-63887cf25869.png in the bottom corner
  4. Tap on Delete

Desktop: right-click on the message and click Delete

You will have the option to:

  • Delete for myself: the message will no longer appear in your chat
  • Delete for everyone: the message will be deleted from everyone’s chat (can only be used on messages you sent)
  • Delete without a trace: Delete a message without leaving a "Contact deleted a message" bubble. Only available to Viber Plus subscribers

 

преди 22 минути, Raze написа:

Вашата няма, но тяхната ще си е налична при тях

На другия ще излиза (изтрито съобщение) когато тя го е изтрила "за всички", освен ако отсрещния не е направил своевременно скрийншотове.

преди 19 часа, desi_advert написа:

И ще се вижда ли все още номера ми, от който съм изпращала съобщения?

Ако този човек има интерес към теб, много е възможно да си е запазил номера ти в контактите на телефона, извън Viber. Оттам няма как да го изтриеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

  • Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.