Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората които постоянно искат намаления а не са на пазара

Featured Replies

Работя в магазин където се продава скъпа техника и вече съм свикнал с нахалните клиенти и си ги познавам, не знам те като отидат в по-голям магазин пак ли питат за намаления, може ли да се разпечата лаптопа преди да го купят, да се пробват слушалки които се поставят в ушния канал и т.н.

Масово Руснаци/Украинци ме питат за намаления, един даже ми даде 100лв. по-малко с надежда да си затворя очите да не му ги поискам, други ми се молят виж колко неща сме купили дай намаление и като им обясних да си казват името за да им създам профил в системата после защо не съм го правил до сега... 

Ся да не кажете, че говороя само за тях с лошо хич не е така, доста нахални Българи имам за клиенти понеже повечето клиенти притежават собствени бизнеси и някой се хвалят каква кола имат, часовника за каква астрономична сума бил го взел, как ако ми кажела истинската си заплата... демек ше се хвана за главата😃

Имах случай една жена за AirPods Max стоя до мен и настояваше за намаление, тази бизнес дама не си тръгна преди да и направя 2лв. намаление! Разбирам ако продавам на битака техника да има ълъШ вирижЪ ама си представете да идеш в Технополис и да се молиш на консултанта да ти намали таблета. 

Той може къща да си построи с айфони пък ме пита цена да му направя :D

преди 3 минути, Mr.n0b0dy написа:

си представете да идеш в Технополис и да се молиш на консултанта да ти намали таблета. 

Случвало се е, много пъти, да не кажа често :) . И понякога се дават отстъпки, според зависи.

Явно си още нов в занаята, щом пи прави впечатление.

сложи 50-100 лв отгоре и като те питат за намаление  им дай 10-20 лв да се радват

още 10 годишен   съм почнал да продавам краставици на пазара .

от  35 години имам интерес  да знам кое колко струва

ведъж минавам на пазара и гледам  една бабка продава вълнени чорапи и питам колко струват

и ми казва 20 лв понеже ме гледа по- заможен

като че ли не знам че струват 6 лв...

друг случай минавам през пазара и гледам цените  така като хоби

и една млада сила се опитва да ми продаде нещо  и  бързах

и после се върнах да си купя и малко се заяде с мене че съм бил обиколил и съм се върнал

и на майка му  стана неудобно понеже  съм работил с нея когато и е бил в корема ...

а продаваше с 1 лв  по- скъпо... исках  услуга да им направя >...

И аз искам намаление...
...на тъпаците ама шефа е казал и тъпаци тряя да има, та не се чуди, те точно тия дето висят за два лева затова могат да строят къщи от айфони, виж го дедо ти Уйли, един от най богатите хора на света ама една безплатна услуга не дава, даже за пощата е турил премиум версия да не се мине.

преди 2 часа, Banesc написа:

...

ведъж минавам на пазара и гледам  една бабка продава вълнени чорапи и питам колко струват

и ми казва 20 лв понеже ме гледа по- заможен

...

Не е затова. По-заможните сме цинцари. По-скоро е направила връзката "без чорапи > Айнщайн > завеян"

Авантата си е чиста печалба.Трудно се дава,по лесно е да се взема. 2 лева са си 2 лева.Има едно правило ,клиента винаги е прав и винаги може да отиде в друг магазин ,където има отстъпка.

преди 15 часа, Веси Филипова написа:

аз не искам намамаления, а цени според българския джоб. 

То тогава , направо всичко да е без пари :) 

преди 33 минути, Bubbles написа:

А защо трябва да е с пари?

Природата или оня 'горния' е заложил няколко чувства при хората като завист, ревнивост и т.н.  Едно от тях е и нуждата от постоянно усъвършенстване , което изисква повече и повече ресурси. Ресурсите струват пари...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.