Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с връщане на запис от wifi камера

Featured Replies

Какви карти памет използвате за да нянате проблеми.Купих две камери от тези монтирах ги всичко точно но връщам заоиси да речем за около денонощие и повепе неще само върти и не връща да речем до днес 10 часа може и след 10 не връща а показва че има запис мискя че е от кртста защото и тя е поръчвана от китай за 7 кв.128 гб

I just found this on AliExpress: 
BGN2.94 | memory cards 4GB 8GB 16GB High speed minisd 32GB 64GB class 10 mini sd card cartao de memoria TF card for smartphone
https://a.aliexpress.com/_EIaeVnE

8мп

BGN122.29 | Dual Lens 360º Wifi Camera IP66 Security Protection 8MP 4K Wireless Outdoor Human Detection ICSEE Video Surveillance PTZ Camera
https://a.aliexpress.com/_EzhqPiY

Мемори картата е менте. По-нататък е безсмислено да обяснявам.

Купуваш боклуци от АлиБабаЕкспрес, и после се чудиш защо имаш проблеми.

• Автор

то тива ясно но ги купих вече.Дали е от картата или камерата.И каква карта да купя да съм сигурен че поне тя работи 64гб ще ми стигнат

• Автор
преди 1 минута, The Lone Star написа:

и аз си мислех за тази но ми се стори евтина спрямо sandisk с същите паранетри е 25 лв.Тази ще върши ли работа.

преди 5 минути, valyo_93 написа:

и аз си мислех за тази но ми се стори евтина спрямо sandisk с същите паранетри е 25 лв.Тази ще върши ли работа.

Кингстън са с 5г. гаранция. По-скъпите просто са по-бързи.

Да беше написал какви камери ползваш?

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Кингстън са с 5г. гаранция. По-скъпите просто са по-бързи.

Моите карти са SanDisk с 72 месеца гаранция.

Камерите - Tapo C200 и правят отделни записи по 256 МВ. Първо празни  - за запазване на място, а после ги пълни и именова.

преди 16 минути, jhoro написа:

Моите карти са SanDisk с 72 месеца гаранция.

Само толкова?! А тоя стикер да знаеш какво означава?

image.thumb.png.0b0bc8df5ed0d2c3222e72bc27f57bd1.png

• Автор

Каква скорост ми трябват за тези камери,или всяка маркова карта памет ще ми върши работаКаква скорост ми трябват за тези камери,или всяка маркова карта памет ще ми върши работа.Кинкстана за 10 лв ще ми свърши работа така ли.Защото до колкото разбрах от четенето трябва да са v30 за нен а kingstan e v10

преди 29 минути, jhoro написа:

Да беше написал какви камери ползваш?

Чукча - писател, не читател?...

преди 56 минути, valyo_93 написа:

BGN122.29 | Dual Lens 360º Wifi Camera IP66 Security Protection 8MP 4K Wireless Outdoor Human Detection ICSEE Video Surveillance PTZ Camera
https://a.aliexpress.com/_EzhqPiY

преди 50 минути, valyo_93 написа:

точно това се чудя дават ми я 8мп.Само един господ знае дали е толкова.Но ако е дали не ми трябва по бърза

Ако камерите ти имат H.265/H.265+ го сложи и няма да се притесняваш за мястото. 64GB карта за памет ще те изкара поне 2-3 седмици с тази компресия.

image.png.7ff8327ef5d6ef3ba2385040874fe12e.png

image.png.c8f9d4d112ff9773fdce703fd91ba5cc.png

Това е за твоята камера.

• Автор

Не ме притеснява времето записано. Притесняваме дали ще мога да връщам записа защото с сегашната карта не мога.Трябва ли да се спазват някакви скорости,колегата които ми предложи кингстана за 10 лв ще стане ли или ми тржва по скъоа и по бърза.

Добра марка, ама друг път. Поръчвай си тази, докато е на промоция - https://www.technopolis.bg/bg/Karti-pamet/Karta-pamet-SANDISK-MICRO-SD-HIGH-ENDURANCE-64GB/p/397751 .

• Автор
преди 12 минути, Rudy M. написа:

Добра марка, ама друг път. Поръчвай си тази, докато е на промоция - https://www.technopolis.bg/bg/Karti-pamet/Karta-pamet-SANDISK-MICRO-SD-HIGH-ENDURANCE-64GB/p/397751 .

щим е по добра ще взема нея.Благодаря ви на всички

преди 4 часа, Rudy M. написа:

Чукча - писател, не читател?...

Ти, ако не се изтропаш - грозен ще си! Трябва ли да отварям всички линкове?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.