Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Административният съд забрани окончателно на "Виваком" да вдигне месечните такси

Featured Replies

https://www.dnevnik.bg/biznes/2025/02/28/4749987_administrativniiat_sud_zabrani_okonchatelno_na_vivakom/?amp;utm_medium=ViberBot&utm_campaign=Dnevnik_ViberBot

Малко иска абонамент това, за да се прочете цялото. Ето тук намерих без абонамент информация: ВАС потвърди забраната за Виваком да вдига таксите - Lupa BG

Не че ме интересува особено, аз съм на А1, но да знаят и те да не се пробват.

Сега разбрах защо А1 ме обезпокоиха. 

Благодаря! Да е жив и здрав ВАС!!!

А1 да дерзае!!! :) 

преди 10 минути, цър-вул написа:

Важна е есенцията - съдът плесна през ръцете мобилен оператор

Да така,обаче им потвърди сделката за Булсатком.Можеха да пляснат и нея

преди 1 час, Raze написа:

Малко иска абонамент това, за да се прочете цялото. Ето тук намерих без абонамент информация: ВАС потвърди забраната за Виваком да вдига таксите - Lupa BG

Не че ме интересува особено, аз съм на А1, но да знаят и те да не се пробват.

Реално А1 вече вдигнаха цените махайки отстъпката за плащане онлайн

• Автор
преди 19 минути, nusho73 написа:

Да така,обаче им потвърди сделката за Булсатком.Можеха да пляснат и нея

Съвсем различни материи са!

преди 2 часа, baitexpo написа:

И сега има ли орган който да приложи решението на съда?

административната работа е свършена сега е ред на МВР да си заслужат заплатите

преди 8 часа, Bubbles написа:

Е ша намерят друг пиниз, нема се дадът.

Тея от А1 май са намерили един пиниз, дето преди го нямаше. 

Изчезна ми WiFi-то в къщи (на настолния и на телевизора интернет си имаше), и още преди да им обясня какъв ми е проблема, прочетох "това може да ви струва 5,99лв". Като ми излезе следващата фактура ще се разбере дали ще ходя да им вдигам скандал в някой офис :)

А иначе, освен да им наложат някакви смешни глоби, друго не могат да им направят на операторите, дори и те да не изпълнят решението на съда. Някакъв адвокат обясняваше по ТВ-то, че лиценз не могат да им отнемат, щото примерно при електроразпределителните дружества ако им бъде отнет лиценза, държавата може да продължи да предоставя ток, докато при мобилните оператори няма как държавата да осигури непрекъсваемост на услугата.

преди 13 часа, Bubbles написа:

Е ша намерят друг пиниз, нема се дадът.

Намериха го А1 ,винаги досега си плащах онлайн сметката през моя А1 и хоп вчера ми излезе новата сметка с 1лв по скъпа.Звъня им да попитам какво става и отговора беше че трябва да си запазя картата автоматично да се плаща сметката и тогава ще ползвам 1лв отстъпка.Досега си въвеждам ръчно картата и си е онлайн пак плащане ,не е на каса.Сега трябвало да се запази картата.Какъв е пениза с това запазване на картата не знам.Могат ли без мое позволение да ми дръпнат сума от нея.

• 2 седмици по-късно...

Питах. Отговориха ми:

Цитат

Здравейте,
Във връзка с Вашето оплакване, бихме искали да Ви информираме, че увеличението на месечните абонаментни такси, е съобразено с процедурата и реда за изменение на договорните условия, предвидени в националното и европейското законодателство. Всички клиенти, за които се прилага увеличението са надлежно информирани за промяната и възможността да се откажат от сключения договор, без допълнителни санкции до 07 февруари 2025г.

Променените цени, остават в сила, за всички договори, за които не е заявено прекратяване в посочения едномесечен срок (до 07 февруари 2025г.) Виваком спазва стриктно закона и изпълнява съдебните актове, за това не се планират следващи изменения на договорните условия след 27 февруари 2025г.
Определението на съда, не засяга вече извършени изменения  в договорите, за които клиента не е заявил прекратяване в предоставения от Vivacom срок до 07 февруари 2025г. То се отнася само за бъдещи изменения, който Vivacom не планира да извършва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.