Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Паркомясто около летище София

Featured Replies

Здравейте, 

Налага ми се да оставя колата в близост до летище София, защото няма с какво да отида до летището, а не ми се дават безбожни пари за паркинг. 

Предлагат ми някакво място под един мост, някакъв паркинг имало за работници, там оставяли и други хора колата, на мен ми се налага за 6,7 дни, но ме е страх като се върна дали ще я намеря там.

Някой ако я е оставял там или на друго място в близост моля да изкаже мнение.

За 6-7 дни струва 60-70 лева, като за София и то до летището не мисля, че цените са толкова високи. Ако колата ти не струва толкова, вече е друго нещо.

Паркинг Летище София | Близо до Терминал 1 и 2

Цитат

Паркинг Летище София Цени

Брой дни Цена
1 ден 38 лв.
2 дни 42 лв.
3 дни 45 лв.
4 дни 50 лв.
5 дни 55 лв.
6 дни 59 лв.
7 дни 68 лв.
8 дни 74 лв.

Допълнителни условия:
  • За всеки следващ ден: +5лв
  • За трансфер в часовете от 20:00 до 08:00: +10лв

В цената са включени:
  • Престой на автомобила
  • Два трансфера - изпращане и посрещане до 4 човека

преди 2 часа, wannabeafordmember написа:

Здравейте, 

Налага ми се да оставя колата в близост до летище София, защото няма с какво да отида до летището, а не ми се дават безбожни пари за паркинг. 

Предлагат ми някакво място под един мост, някакъв паркинг имало за работници, там оставяли и други хора колата, на мен ми се налага за 6,7 дни, но ме е страх като се върна дали ще я намеря там.

Някой ако я е оставял там или на друго място в близост моля да изкаже мнение.

Само да спомена, че в София вече има метро. Да, може да е под достойнството на някои хора, но не е лошо да го обмислите като вариант. 

Иначе, дори и да оставите колата "под моста в Дружба" пак ще ви трябва транспорт до летището. Няма да стане пеш. 

А това, дали ще я намерите или не... гаранция няма, където и да я оставите. 

преди 3 часа, wannabeafordmember написа:

защото няма с какво да отида до летището

Как така няма с какво? Метрото спира до входа на терминал 2, ако случайно си за терминал 1 84 спира на 5 метра от станцията и за 5 минути ще те закара до дргия терминал.

преди 1 час, ostavime написа:

Само да спомена, че в София вече има метро. Да, може да е под достойнството на някои хора, но не е лошо да го обмислите като вариант. 

Иначе, дори и да оставите колата "под моста в Дружба" пак ще ви трябва транспорт до летището. Няма да стане пеш. 

А това, дали ще я намерите или не... гаранция няма, където и да я оставите. 

Той щом за няма и 10 лв/ден се скръндзи, смятай каква кола кара, че чак и под мостове щом е решил да я оставя, едва ли някой ще тръгне да я краде.

Фирмата ни има парко места от няколко години там, сега увеличиха таксите, а почистването на подземните паркове долу е в окаяно състояние. Демек взимат пари, а не вършашт работа никаква.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.