Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отказ на регистрация в кат

Featured Replies

Здравейте  ако мога да получа съвет ще бъда благодарен. Преди няколко месеца купих кола внос от австрия  минах през канал на кат за повторни транзитни номера нямах проблеми но после започна филма  като я закарах за регистрация в местния кат  първо мина добре провериха я в канала чичката от канала ми каза да вляза вътре  за номерата  и след чакане около 15 мин бях шокиран върнаха ми обратно транзитните номера и ми казаха ела утре на следващия ден някакви от криминална я огледаха и ми казаха че по колата всичко е точно но от кат ми казаха да чакам още малко за да пуснат допълнителна проверка  за тях печата върху оригиналния австрийки талон е фалшив след около месец ми звънаха  да ми кажат че от тази проверка колата нито се издирва нито е крадена  но за момента няма да бъде регистрирана  талоните за тях били фалшиви и ме прехвърлиха към икономическа полиция след разпити как от къде съм купил колата  разпитаха и продавача. И ми казаха че всички документи са в прокоратурата и прокоратурата има срок от 2 месеца да се произнесе но вече 4 месеца само чакане. Ако някой е имал същия проблем ще го помоля за съвед

• Автор
на 7.04.2025 г. в 20:27, Без умствен капацитет написа:

ми вземи номера и питай в прокуратурата , какво става

Звънях но нищо обесняват ми как този срок може да се удължи и трябва чакане  после ми вика че документите са върнати обрятно към мвр за недостик на доказателства  за още доказателства после пак ще се пратят във прокоратурата  и прокурора ще реши но срокове немогат да ми кажат по закон е до два месеца  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.