Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо хората гледат простотии?

Featured Replies

Така, скоро не бях влизала в онзи форум и на какво попадам в раздел "Телевизия"?:ohmy: Направили цяла тема от пет страници с 200 мнения за малоумното предаване "Извънземни от древността". Гледала съм я тази простотия и не разбирам как образовани и интелигентни хора гледат откровени глупости и болни фантазии на хора, които са за психиатрията. Като Ерих фон Деникен и онзи Джорджо.  И в същото време обиждат египетският археолог Заки Хауас, който се е доказал с години труд и археологически разкопки, на шарлатан! Защото забранил на психичноболните да снимат с дронове в района на пирамидите и съвсем правилно!

А в същото време тук никой не иска да обсъждаме поредицата "В търсене на Хитлер".

Кога измислиците за извънземните станаха по - важни от търсене на историческа справедливост?:angry:

какво е простотия

някои казват че биг брадър е простотия - но има които го гледат, има рейтинг - така че явно за много хора не е простотия

----------------------------------------------------------------------

и за мен твоите теми са простотии - но явно спорет теб не е така

има необясними неща за миналото от преди 10 000 години 

конспирацията е възможно да се превърне в реалност.

дали е възможно  хора с манталитета  на боко и шиши да са написали историята ?

дали  на египтянина  управниците не са му със същия манталитет като боко и шиши

дето продават  в българия египтски картофи  за левче  а египетския народ гладува ?

Фалшифицирането на Историята не е от вчера, а още от времето на фараоните. Масло в огъня на така наречените "простотии" наливат снимки като тая

0012.jpg

На която се виждат неща приличащи на съвременни въртолети, танкове и самолети. Обяснението колко и да е странно не е свързано с извънземни, а с фалшифицирането на историята.

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

някои казват че биг брадър е простотия - но има които го гледат, има рейтинг - така че явно за много хора не е простотия

Това, че много хора го гледат, не означава, че не е простотия.

От заглавието си помислих, че темата е за т. нар. дуумскролинг  или траш стрийминг.

Струва ми се, че самата авторка на темата има влечение към дуумскролинг.

преди 10 часа, Anneliese написа:

Кога измислиците за извънземните станаха по - важни от търсене на историческа справедливост?:angry:

Когато на хората им се повръща от текущия живот и искат нещо нереално за да избягат от реалноста ....поне за момент. Аз също много обичам фантастика и нереални филми :) 

Историческите филми тип Титаник не ми харесват...

Кораба потъва така или иначе!

Определя се... според самоопределенията и, трябва да е светица. Реално... кога ли на някой баща, загубил дете, няма да му издържат нервите и ще и извие шийгуна. А не трябва. Трябва да изживее изцяло приказния живот, който и е отреден, за може да се наслади на всеки миг от него и да изпие до дъно чашата си.

• Автор

И пак измествате темата. Много ви е яд, че не блея в овчето стадо и не подкрепям престъпленията на етнически принцип, извършвани от укрите. :getout:

преди 35 минути, Anneliese написа:

И пак измествате темата. Много ви е яд, че не блея в овчето стадо и не подкрепям престъпленията на етнически принцип, извършвани от укрите. :getout:

Само ще си кажа мнението, ама без да ми се обиждаш, искам да ти кажа какво си мисля като чета нещата ти по адрес на Украйна и украинците. Вярваш само на неща в своята ехо камера. Дори не искаш да вникнеш в това защо хора от дадена държава не искат руско иго. Ти искаш просто да има някъде някаква територия, на която да се вършат злини като да се изнасилват жените, за да страдат и ти им го пожелаваш и ти доставя някакво удоволствие, защото за теб е вид възмездие затова, че ти никога няма да бъдеш "опитна" като тях. Искаш по същата причина и да има място където да убиват деца, защото ти мразиш други деца, защото са имали лего или любов в семейството си по време на детството си. Както искаш и да убиват мъжете, защото дълбоко в себе си заедно с другите си комплекси естествено си станала и мъжемразка понеже никой никога не те е пожелал като жена. Гадното ти желание да има войни някъде и да умират в мъки разни невинни хора и любовта ти единствено към сатаната в Кремъл и извратения му човеконенавистен режим са единствените неща, които ти одобряваш защото виждаш, че те са тумор за човечеството, а ти не го харесваш и желаеш неговата гибел и разруха като цяло. Съжалявам те. Не знам дали осъзнаваш думите ми, но винаги съм мислил, че имаш нужда от помощ. Няма как човек, който да желае толкова много смърт и да оправдава тази грозна война да е нормален. Сърцето на един такъв човек може да е само от въглен. Има хора в твоята ситуация, които поне спасяват душите си. Защо не искаш да спасиш душата си?

@Anneliese, не ми се смей, а се засрами! Обясни, не съм ли прав?!

• Автор

Не, не си и хич не ти се отдава да се правиш на профайлър!:giggle1::lol6::popcorn2:

e014XdmeBhOsouYYRUzAY05dBKQ.jpg

преди 19 часа, Anneliese написа:

Не, не си и хич не ти се отдава да се правиш на профайлър!:giggle1::lol6::popcorn2:

e014XdmeBhOsouYYRUzAY05dBKQ.jpg

Ами разкажи тогава къде сбърках?

преди 20 часа, Anneliese написа:

Не, не си и хич не ти се отдава да се правиш на профайлър!

Интересното е, че използва думата "профайлър", а не "психолог" или "психиатър".

Услугите на профайлър се търсят, когато се издирва престъпник.

Цитат

Това е анализатор, който създава психологически профил на престъпника само по следите, които са останали на местопрестъплението, и по оскъдната информация за неговите действия.

преди 20 минути, Greta Simmer написа:

Услугите на профайлър се търсят, когато се издирва престъпник.

няма файда

населението тотално е откачило

че престъпниците правят неадекватни  неща извън логиката и никой не може да ги хване

а пък в България няма престъпления  защото всеки  е човек на някой и както вкарат някой в затвората престпъната  пирамида ще се срине и ще се стигне до  най-високо ниво -рапона радев  шиши боко

• Автор
преди 1 час, Гoст написа:

Ами разкажи тогава къде сбърках?

Изцяло си сбъркал.

Украинците не ги понасям, откакто разбрах, че са започнали терор срещу цивилното невъоръжено и мирно украинско население с руски етнически корени и руско самосъзнание.  Че разни военизирани банди вилнеели из градове и села, появявали се изневиделица, стреляли по жени и деца,  а благодарение на информация, която ни предоставиха нашите свещеници, в Украйна имало и тормоз към източноправославните украинци, както и към евреите украинци. Имало изгорени източноправославни църкви и еврейски синагоги. И властите пак нищо не правели. О Одеса бяха избити по отвратителен начин, включително бременна жена, само защото са с руско самосъзнание. Чак малко след като почна войната, и след като видях по руската телевизия този филм, останах без думи. Не знаех за мащаба на престъпленията срещу руснаците. Направо ми напомни за нацистите и СС. Ще ме извиняваш, но аз такова нещо не мога да подкрепям. В Украйна са възстановили буквално нацизма, а от това, което прочетох за Степан Бандера - бил си е нацист. Просто си е вярвал, че може да е равен на Адолф Хитлер и точно това е причината нацистите да го затворят. Защото германците са считали украинските земи за свои, имали са своите планове за тези земи и те не са включвали някакви си славяни в управлението. Защото украинските нацисти може и да са били католици, но не са с германска кръв и езикът им не произлиза от немския. Организацията ОУН е била пречка за нацистката партия. Вземи прочети за "Генералплан Ост". Плановете са били всички украинци да бъдат изселени или убити, а мястото да се засели от етнически чисти германци, там да звучи само немска реч, искали са да променят пейзажа и да го направят германски, да сринат източните градове и да построят нови по типично германска архитектура. В Полша донякъде успяват да реализират този план, но в Украйна не успяват заради руснаците.

Каквото и да си говорим, Степан Бандера е престъпник, масов убиец. Не приемам такива да бъдат издигани за национални герои. Сравненията с Васил Левски или Христо Ботев са много неуместни и адски нелогични. Васил Левски е убивал, да, но не цели групи хора и не невинни жени и деца. Христо Ботев също не е убивал невинни. Докато за ОУН има цял архив за етническите им престъпления. Видях и снимките на зверствата им в интернет - отвратителни. Естествено, опитали да пришият тези престъпления на руснаците. Само че, за нещастие на престъпниците от ОУН, е имало оцелели свидетели, които след войната свидетелствали кои са били хората, избили невинните цивилни в областите Галиция и Волиния. Членовете на ОУН имали униформите с техните си означения. Естествено, членовете на ОУН опитали да се измъкнат с извиненията, че СС са ги принудили да го направят. В някоя паралелна вселена, казвам го иронично. Хич не им вярвам, достатъчно свидетелство има, че те са го извършили, както и че Степан Бандера лично е участвал.  Всичко биха казали и излъгали, за да отърват бесилката и разстрелите. Е, избягалите в Южна Америка са се отървали. Но и Студената война и спряната денацификация на запад, също ги е спасила. Степан Бандера избягал със семейството си в Германия. Смешкото се е мислел за германец и живял като такъв. И е вярвал наивно, че руснаците са тъпи и няма да го открият.:giggle1: Много престъпници и днес обичат да лежат на тая кълка. Аз пък съм наясно, че след края на войната руснаците ще тръгнат да издирват и убиват виновните за престъпленията срещу руснаците. Не вярвам някой в Южна Америка да иска да даде убежище на масови убийци и военнопрестъпници. Защото сега сме други времена и тези хора ще бъдат намразени от своята общност. Чака си социална смърт.

А децата не мразя, не знам откъде ти е хрумнала тази лудост в болния ти мозък. Леля съм на две племенници - момиче и момче. А допреди години под нас живееше и братовчедка ми с нейния приятел и четирите и деца. Обичам децата, но не и невъзпитаните. Нормално е да правя забележки за невъзпитание и некултурно поведение навън, но това изобщо не означава, че не обичам деца. Нещо повече, от няколко години сама си снимам децата на нашия фестивал, ей така, за удоволствие, и защото ми писна да снимам само природа. Сега съм се запалила да направя хубави снимки към танци, но такива стават трудно и ти трябват големи дози усет кога да снимаш, както и късмет. Обичам децата и съм "за" в нашия град да се правят всякакви неща за тях, за да не им е скучно и за да не мечтаят всички да отидат в София. Тук имаме чист въздух, красива природа, място за детски площадки и игри. "За" запазване съм на детския фестивал, детското театрално студио, вокалната група и групите по танци. Единствено ме е яд, герберската сметица унищожи от яд и злоба хубавия шадраван и децата сега нямат къде да практикуват спортен риболов. А шумно открития от тъпунгера Борисов стадион се оказа зле ремонтиран, типично по герберски и със зле направена електроинсталация на спортните съблекални, за малко да страдат деца и да ни пишат по новините!

Ти си този, който мрази деца! Заото си гербер и тъп като идола ти Бойко, защото постоянно нещо ти напомня за асамблеята и за всичко хубаво, което соцът направи за децата! Ти не искаш да има деца в градовете и селата! Ти се радваш, че дете като Сияна, което е обичало да ходи на село и да се радва на природата, е мъртво! Ти искаш българите да изчезнем и земята ни да бъде дадена на гнусните евреи! След всичко това не ме е срам да ги наричам така!  По корем ще се влачат, но няма да признаят, че убиха наш сънародник, че избиват нарочно хуманитарни работници!

Не ми приписвай своите омрази и налудности! Ако обичаш! Имам си друга работа, освен да се занимавам с злобен оскотял човек, който не понася социализма!

Може да нямчам деца и са съм мтаго болна, нсо съм повече човекс от теб, защото не подкрепям масови убийства!  На руснаците просто им кипна и решиха да поставят украинските нациести на мястото им!

Да рева за Дрезден и Суми - ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА! Който започва войни и избива цивилни, той да си носи последиците! Германците и украинците имат право единствено да са по - ниски от тревата! Това е, друго нямат!

Това е филмът, който напълно ме вбеси към укрите! Да го гледат, да реват и да подсмърчат и да не ми започват с нелепи оправдания, защото такива не минават пред мен!

Ако си позволят подобна волност тук, че има да съжаляват, че изобщо са дошли тук!

Това е и причината да не ги искам тук! Да не тормозят нашите свещеници, нито да ни нареждат кога да си празнуваме Великден! Като не им изнася тук, могат да си съберат багажчето и да идат в католическа Полша! Там е съвсем западно. :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.