Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бридж и WiFi на ZTE F6600P от А1

Featured Replies

След над 15 години спокойствие със собствени рутери и достъп по MAC, който знам наизуст, моментът в който се оказах с нежелано чуждо устройство дойде и се чувствам изнасилен. Осъмнах със ZTE F6600P от А1. За добро или лошо, това вече ми е резервна връзка с отдавна изтекъл договор, но идеята че имам ограничен контрол и нито мога да изключа напълно WiFi, нито да си избера подмрежата зад NAT и статични DHCP локални адреси не ми харесва.

Преди да започна да се моля за бридж към някой порт на устройството искам да се осведомя дали моят рутер, свързан към бриджнатия порт ще получава адрес по DHCP или трябва да е статичен и дали MAC адресът има значение при тази постановка.

И накрая, как да накарам WiFi на това нещо да спре да работи? През А1 портала изключвам само 2,4 GHz, а на 5 GHz само изчезва SSID. Хардуерният бутон за WiFi няма ефект. Искам да пробвам първо по цивилизования начин, преди да го разглобя и да му откача антените (да, знам че не е мое, но е при мен и имам отвертка). За име и парола няма да питам... а и не ми трябват. Аз искам просто достъп до външния свят.

Отговорът на всичките ти въпроси се крие зад 088123. Не знам защо не си опитал първо да говориш с тях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.