Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся: The CHRONICLES Of Ridick

Featured Replies

Здравеите.Някой знае ли от каде мога да си драпна The CHRONICLES Of Ridick.Ако по възможност може да е RAR фаил ще съм ви мноо благодарен. :):wors::wors: 10x предварително.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Здравеите.Някой знае ли от каде мога да си драпна The CHRONICLES Of Ridick.Ако по възможност може да е RAR фаил ще съм ви мноо благодарен. :):wors::wors: 10x предварително.

Има специална тема за рекуест на игри. От следващия път пиши там!

Иначе, ако си регистриран в ######, заповядай.

P.S. Играта е супер.

• Автор

Да,но това е в арената,а пък аз не сам се регистрирал там и неискам.Ако ми кажеш некаде от другаде да си я истегла ше е добре.Ако искаш мое да ми каеш каси се регистрирал там с кво име и с ква парола.И аз като си го изтегла ша ти кажа да си смениш паролата да немоат да ти влазат други с регистрацията.Ако искаш така.Става ли,а? :)

Аааа не, паролата не си я давам biggrin.gif . Има го и в торента на Bol.bg, а там регистрацията е безплатна и можеш да се регистрираш. Ако си вече регистриран, заповядай!

• Автор

Аз знаеш ли що си го търся на RAR фаил.Щото Бит Комета не ми работи.Неще да сваля. И аз за тва ви го искам на RAR фаил.И за тва те питах за никати и паролатати в арената.Ма на ли ти казах ако иска6 ми ги даи па аз като си го истегла ша ти кажа и ти си смени паролата и готово.

Аз знаеш ли що си го търся на RAR фаил.Щото Бит Комета не ми работи.Неще да сваля. И аз за тва ви го искам на RAR фаил.И за тва те питах за никати и паролатати в арената.Ма на ли ти казах ако иска6 ми ги даи па аз като си го истегла ша ти кажа и ти си смени паролата и готово.

Линка, който ти дадох от АренаБг също беше за торент, така че трябваше да започнеш с това, че не искаш торент. Преинсталирай си БитКомет-а (инсталирай направо върху старата версия на компютъра ти) и пробвай пак да го подкараш.

• Автор

Ще проам.Но ако не стане ще ти напиша.Аааааа и ако знаеш от каде моа да си го истегля,но да не е торент ще има "HAPPY END" за ВСИЧКИ

НЕ ще.пише ми че "DHT не е свързан".Незнам ко да напраа та да почне да сваля.Ако моеш да ми каеш та да си го опраа да го свали.

Ще проам.Но ако не стане ще ти напиша.Аааааа и ако знаеш от каде моа да си го истегля,но да не е торент ще има "HAPPY END" за ВСИЧКИ

НЕ ще.пише ми че "DHT не е свързан".Незнам ко да напраа та да почне да сваля.Ако моеш да ми каеш та да си го опраа да го свали.

Пробвайте със следните настройки за BitComet: (намират се в Options / Preferences / Advanced / Connection)

Enable DHT network: да НЕ е избрано

Maximum connections per task: 5

Connections to keep per task: 1

Global maximum upload slots: 15

Global minimum upload slots: 10

Max half-open TCP connections: 5

• Автор

Не стана.Нема да стане маи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.