Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за почистване

Featured Replies

Имам голяма къща 378 кв м и искам да почистя с фирма, коя бихте ми предложили ?

има голям шанс да откраднат нещо или да счупят

нямате ли наякой роднина да питате за помощ

и да му дадете кеш в брой на ръка ?

• Автор

Здрасти, затова питам един човек не може да се справи трябва да е професионалист, защото имам много боклуци, мухлясъл под, счупени стъкла, мръсни фуги, прозорци с пръски, трябва някой да мие с тежка химия ако ме разбираш. Най - важното е трябва да се почисти аспирацията защотото е мазна и мръсна навсякъде мирише на ужас. Трябва си професионалист. 

и  когато викнете някой как ще прецени кое е боклук и кое не (  може да изхвърли нещо което не трябва да хвърля)

за чистенето на аспирацията >...  може да излезе по-евтино да се купи нова

според мен различни хора  трябва да чистят

1 да чисти само прозорци

друг мухъл

друг  счупени стъкла

и то в определен ред

прозорците да се чистят последни итн

преди 2 часа, Banesc написа:

има голям шанс да откраднат нещо или да счупят

нямате ли наякой роднина да питате за помощ

и да му дадете кеш в брой на ръка ?

Той роднината също може да открадне нещо. Това че е роднина, не означава, че ще е почтен.

Но, да, със сигурност ще му излезе по-евтино ако наеме няколко жени за почистване отколкото фирма.

преди 2 часа, Stefan187 написа:

Здрасти, затова питам един човек не може да се справи трябва да е професионалист, защото имам много боклуци, мухлясъл под, счупени стъкла, мръсни фуги, прозорци с пръски, трябва някой да мие с тежка химия ако ме разбираш. Най - важното е трябва да се почисти аспирацията защотото е мазна и мръсна навсякъде мирише на ужас. Трябва си професионалист. 

Тази къща така ли сте я купили, или сте я изоставили в това състояние?
Наистина се иска опит и хубави препарати. Както и хора с желание за работа.
Може да питате за хора почистващи по домовете. Фирмите обикновено взимат няколко пъти по-скъпо.

Не знам от кое населено място сте, но питайте във фейсбук група, ако има такава на вашето населено място. Винаги има хора предлагащи такива услуги и то професионални.

преди 6 минути, Solly написа:

Той роднината също може да открадне нещо. Това че е роднина, не означава, че ще е почтен.

е поне ще отиде в родата 

а не в случайни ръце

другото което  външните хора дето  ходят по адреси точно затова са си намерили такава  работа за да събират информация къде какво ценно и къде са слабите места  и снасят информацията където трябва

не случайно по известните хора са обект на грабеж   защото не си чистят сами и предпочитат  друг да им чисти  и после   им обират златата 

преди 15 минути, Banesc написа:

е поне ще отиде в родата 

а не в случайни ръце

другото което  външните хора дето  ходят по адреси точно затова са си намерили такава  работа за да събират информация къде какво ценно и къде са слабите места  и снасят информацията където трябва

не случайно по известните хора са обект на грабеж   защото не си чистят сами и предпочитат  друг да им чисти  и после   им обират златата 

Трудно е сам човек да почиства голямо жилище или къща. Нормално е човек да си има домашна помощница, когато може да си го позволи финансово. Но пък за ценностите, трябва да се взимат необходимите мерки. Иначе са малко хората, които не биха се съблазнили.

преди 5 минути, Solly написа:

Трудно е сам човек да почиства голямо жилище или къща. Нормално е човек да си има домашна помощница, когато може да си го позволи финансово.

не  трудно стига да му е в ценностната система чистенето

и чистотата е относителна

някой може да мисли че му е чиста къщата обаче  някой гост ще каже леле тоя в каква  мръсна къща живее

преди 9 минути, Banesc написа:

не  трудно стига да му е в ценностната система чистенето

Както казах, зависи от големината на жилището. А и ако човек работи и печели достатъчно, защо да се преуморява, а да не плаща на  някой да му почиства жилището. Ценностно е да пазиш чисто и да не превръщаш къщата си в кочина. Но пък в България все още трудно се възприема човек да си наеме домашна помощница.

преди 2 часа, Solly написа:

Както казах, зависи от големината на жилището. А и ако човек работи и печели достатъчно, защо да се преуморява, а да не плаща на  някой да му почиства жилището. Ценностно е да пазиш чисто и да не превръщаш къщата си в кочина. Но пък в България все още трудно се възприема човек да си наеме домашна помощница.

защото се създават  лоши навици

да мърляш а някой друг да чисти

и ако стане така че да не печели достатъчно

няма навик да чисти и  си създава навик да живее в кочина.... 

понеже е зависим от пари и от чужди  услуги

преди 2 часа, Solly написа:

Но пък в България все още трудно се възприема човек да си наеме домашна помощница.

домашната помощница са децата и  жената

това им е функцията

но обществото е изкривено

примерно да ходи  по фитнеси

вместо да вземе една лопата да си прекопае двора

преди 19 часа, Stefan187 написа:

Имам голяма къща 378 кв м и искам да почистя с фирма, коя бихте ми предложили ?

...търси някоя брокерка,която се е занимавала повече с къщи...

...в един период от живота ни, жена ми се занимаваше с почистване,манячка си пада,аз и помагах...

...за апартаменти става въпрос,брокерка ни даваше адресите и естествено гарантираше за нас...

...последно,преди години,щото вече не се занимаваме,брокерката се обади:

- има един четиристаен апартамент,собсвеничката иска да го изчистите и да го продаде...

...след почистването брокерката беше разочарована:

- толкова добре сте го почистили,собственичката като го видя...и се отказа да го продава...

...не можа да направи сделка горката...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.