Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Офертата е валидна, ако инсталирате пробната версия на приложението за първи път !

Featured Replies

Здравейте,

какво трябва да направя, за да удължа тази промоция за антивирус на телефона ми . . .  с още 3 месеца:

Kasperrsky v 11.119.4.13153 /Офертата е валидна на сайта COMSS.CLUB/

Ако е от гугъл плей, махаш текущия гугъл акаунт, влизаш с такъв който не е ползван за това приложение и инсталираш през него.

• Автор

Това не може да бъде в Google Play, по разбираеми причини:

Kaspersky Plus

Но ми се струва че трудно би могъл да "преметнеш" тази голяма софтуерна фирма !

преди 1 минута, Maxim Todorov написа:

Kaspersky е премахнат от Google play

Не знаех, пак тъпа политика,зае*и.

Ми в такъв случай триеш и теглиш наново за предпочитане с различно АйПи и пробваш регистрация с друг потребител.

• Автор

Аз съм дал линк, към активната все още промоция !

Тази апликация е на телефона ми и изтича след 8 дни !

Пробвах с IP от Hong Kong, след което вложих новия РЕГИСТРАЦИОНЕН КЛЮЧ, но нищо не се получи.

Трябва също и да се внимава с IP на държавата която избираш, тъй като неприятелските държави /на брой 64 в техния списък/

се блокират от братушките !

Явно ще трябва да се пробва с . . . НОВА РЕГИСТРАЦИЯ на акаунт.

Аз правя така: Преди да изтече срока 2 дена например я деинсталирам, инстал наново  и я активирам със съшият ключ.

И така през 90 дена вече 2 години. И  моят ключ е от  comss ru 

Не се вписвам в акаунт на Kaspersky.

• Прегледайте страницата на промоцията в COMSS.CLUB – вижте дали не е упоменато, че промоцията може да се поднови, като се добави нова активираща връзка или код.

• Обикновено след изтичане архивираните промоции остават неприложими, но понякога COMSS.CLUB дава нова оферта впоследствие, макар и различна .

2. Свържете се с поддръжката на COMSS.CLUB

• Обяснете, че искате да удължите текущата си мобилна лицензионна оферта на Kaspersky (v 11.119.4.13153).

• Попитайте дали има възможност за допълнителен тримесечен период или нов код с активираща връзка.

• Ако COMSS.CLUB не предлага удължаване, попитайте дали има нова промоция, която може да активирате веднага.

3. Разгледайте алтернативни купони и оферти

• Можете да използвате валидни кодове за отстъпка от сайтове като PromoCodis.bg – има налични купони за Kaspersky (10–60 % отстъпка) promocodis.bg.

• Обърнете внимание на купони за „подновяване”, които често са предназначени именно за съществуващи потребители и дават добра отстъпка .

4. Реактивиране чрез Kaspersky акаунт

• Ако вече имате акаунт My Kaspersky, проверете в секцията „Абонаменти/Управление на абонамента”, дали има опция за ръчно подновяване.

• Можете да въведете нов промо код (ако имате) и да удължите валидността си там bg.kaspersky.com+5bg.kaspersky.com+5bg.kaspersky.com+5.

💡 Примерен план:

Стъпка Действие
1 Запазете офертата при COMSS.CLUB (ако още е валидна)
2 Изпратете запитване към техния екип – обяснете, че искате удължаване за 3 месеца
3 Ако получите отказ, вземете код за подновяване от друг сайт (PromoCodis.bg и т.н.)
4 Влезте в My Kaspersky и активирайте кода за подновяване
  • Автор
преди 18 часа, Banesc написа:

Можете да използвате валидни кодове за отстъпка от сайтове като PromoCodis.bg – има налични купони за Kaspersky (10–60 % отстъпка) promocodis.bg.

Това което ми пишете е реалния и правилен изход от ситуацията, за да няма нужда от допълнителни манипулации,

тъй като промоционалните цени за руснаците / за местния им пазар / съм виждал че са на стойност, дори от . . .1 рубла !!!

Аз достатъчно уважавам Русия и нейния народ / защото дълго време съм ял "бял хляб" от тях /, че сега не бих се правил "на интересен"

за да не искам да си платя абонамента към Kaspersky.

Лошото е че на този етап не мога да го НАПРАВЯ, защото те са ИЗКЛЮЧЕНИ от международната разплащателна система 

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications). След наложените им санкции от Запада, те ползват

някаква тяхна регинална разплащателна система - МИР. Виждал съм я по руската телевизия, по време на рекламите

на Сбербанк, Алфа и др.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.