Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Asus ROG GL553ve проблем с дисплея

Featured Replies

Здравейте, имам един Asus ROG GL553VE-FY022, със следният проблем. Компютърът работи но на екрана не се вижда нищо(тъмен) ако го осветя с фенерче се вижда че работи. Много хора ми казаха подсветка на дисплея. Понеже били заедно с дисплея  не се сменяла.Реших да проверя дали някой кабел не се разместил нещо и какъв е модела   и съответно счупих дисплея. Смених го с чисто нов, но за съжаление проблема си остана. Компютърът работи, вижда се когато го осветя, но е тъмен. Свързвам го към тел с кабел и всичко си върви. От Варна съм, някой може ли да помогне с отстраняването на проблема. Благодаря предварително 

• Автор
преди 11 минути, Rudy M. написа:

Искаш да ти дадем адреси на сервизи, или?...

Лаптопът случайно да е този?...

Не,не е този. Досега не съм имал никога проблеми с него. 

А за помощта, ако е нещо с което мощен да се справя бих опитал. Ако е наистина за сериозен ремонт, да препоръчайте ми някой сервиз във Варна. 

• Автор
преди 47 минути, Veni77 написа:

Ако е в гаранция , връщай на продавача.Иначе сервиз.Цената на дисплея, да не е равна на целят лаптоп .

Не е в гаранция, изтече отдавна. Дисплей купих, не е скъп. Смених го но проблема си остана

преди 8 минути, Gregory House написа:

Коруптирал биос

Нужно е флашване на биоса

Може не разбирам от биос, трябва да почерамалйо да разбера как става това. Благодаря 

преди 29 минути, Stelio123 написа:

Може не разбирам от биос, трябва да почерамалйо да разбера как става това. Благодаря 

Не му обръщай внимание на тоя, той само глупости дрънка. Корумпирал му се е главния мозък :mad: .

Като си сигурен, че искаш сервиз да ти оправи проблема, пиши. Знам 2-3 сервиза във Варна. Но на твое място бих го пратил в София. Сервизът на Most е много читав. Ако все още се занимават с Asus, разбира се, че аз малко им позагубих спатиите. 

• Автор
преди 8 часа, Rudy M. написа:

Не му обръщай внимание на тоя, той само глупости дрънка. Корумпирал му се е главния мозък :mad: .

Като си сигурен, че искаш сервиз да ти оправи проблема, пиши. Знам 2-3 сервиза във Варна. Но на твое място бих го пратил в София. Сервизът на Most е много читав. Ако все още се занимават с Asus, разбира се, че аз малко им позагубих спатиите. 

Добре, Благодаря

Разбира се че е коруптирал

Безпричинно дисплея няма как да създаде проблеми

преди 16 часа, Rudy M. написа:

Корумпирал  се е твоя мозък

Като не ти харесва това което казвам просто не ми чети коментарите и ги игнорирай😘

преди 7 часа, Stelio123 написа:

Добре, Благодаря

Преди да се повреди автоматичните актуализации бяха включени нали ?

Явно нещо се е объркало докато е протичала актуализацията

Затова при мен са в ръчен режим

Винаги претеглям плюсовете и минусите от всяка актуализация

преди 1 час, Gregory House написа:

Като не ти харесва това което казвам просто не ми чети коментарите и ги игнорирай😘

Не може безнаказано да пишеш глупости в техническите раздели :mad: . Объркала се актуализацията, и от това се повредил дисплея - що за тъпотии?!? :doh:

• Автор
преди 19 часа, Gregory House написа:

Разбира се че е коруптирал

Безпричинно дисплея няма как да създаде проблеми

Корумпирал  се е твоя мозък

Преди да се повреди автоматичните актуализации бяха включени нали ?

Затова при мен са в ръчен режим

Винаги претеглям плюсовете и минусите от всяка актуализация

Не всичко е изключено. Вечерта синът ми гледа филм, всичко е наред. Изключва го и на сутринта го включва и не работи. Пълна мистерия 

• Автор

Компютър е готов. Занесах го на сервиз както ме посъветвахте. Оказаха се някакви частни на дъното били изгорели. Даже и моята матрица е била здрава(преди да я счупя при ваденето) Благодаря на всички за помощта. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.