Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

наглеците Никола Бургазлиев с АТВ то и мургавелът Виктор с райския газ

Featured Replies

Единият е освободен под домашен арест с проследяваща гривна, другият проси да го помилват, въпреки, че уби човек. Докога ще се защитават подобни изроди в нашето мило отечество.

политическата система  го налага на световно ниво 

има излишно население и се толерират  прояви водещи до геноцид

примерно колата била на лизинг

е кой ги дава тия кредити....

банките....

срещу   заробване

те си печатат пари колкото си искат

дават кредит скъпа кола  няма проблем

проблема е донякъде и човешката психика към консуматорство

за банката не е проблем да раздава пари стига да има жертви

дали ще се върнат няма значение 

ще се напечатат нови пари . 

всички области са  свързани в една голама световна мафия

доктори-учители-ученици-родители-банкери-пенсионери-работници-политици-държавни служители-частен бизнес

всички са доволни от статуквото

осигурана е електрификация тук таме и вода  та даже и топла а иначе ?

народа се управлява като  по учебник

хляб и зрелища

даже има и удобство и екстри 

към мафията трябва да се добавят и застрахователите  ще покрият щетите>...

всички плащат сметката за катастрофата

алтернативата е диктатура.

където няма да има жертви от катастрофи но ще има  превантивни жертви  за запазване на режима 

Изтървани деца или безотговорни родители?! - Това е съвременният хамлетовски въпрос!

Все се забравя следното: Всеки 18+ носи персонална отговорност! Кой обвинява родителите? Защо? 

п.п. При двата случая имаме коренно различен манталитет! => Не трябва да се слагат под общ знаменател!

Остави ги родителите, да разнищят фирмата дала (или продала) книжка на неграмотен м@ангал дето от 1 август досега е направил 14 нарушения докато не се стигне до фаталната нощ.

преди 2 часа, ined написа:

Остави ги родителите, да разнищят фирмата дала (или продала) книжка на неграмотен м@ангал дето от 1 август досега е направил 14 нарушения докато не се стигне до фаталната нощ.

Фирма не дава свидетелство! ;)

Шефът на "Автомобилна администрация": Няма нарушение при изпита на Виктор Илиев | dnes.dir.bg 

п.п. Дами и господа! Не търсете под вола теле! Възпитавайте си децата! Лесно е! Прави се до 18! 

Такива индивиди трябва да ги командироват на фронта в Украйна или в Ивицата Газа ! Да видят истинските страдания!

Аз казах! 

Това нищо не е е! Да се похваля - преди 25 години по Витошка (по която тогава още вървеше транвай) съм се возил със 160...

преди 13 часа, Веси Филипова написа:

Единият е освободен под домашен арест с проследяваща гривна, другият проси да го помилват, въпреки, че уби човек. Докога ще се защитават подобни изроди в нашето мило отечество.

Това че някой иска да бъде помилван не значи че някой го защитава.

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Това нищо не е е! Да се похваля - преди 25 години по Витошка (по която тогава още вървеше транвай) съм се возил със 160...

И аз да те похваля! Преди 25 години си бил същия, като тези двамата. Фаталните злополуки се случват веднъж в човешкия живот и всеки, който ги причинява, трябва да носи сурова наказателна отговорност.

А не да слушаме и четем:

Провинил се за пръв път - усмивка пред "строя"

За втори - отнемане на книжката за половин година

За трети - отнемане на книжката за 2 години

Най добрия метод - разстрел пред стената и обществото да види наказанието с очите си! Румънците използваха този метод.(Елена и Чаушеско) Е! Збъркаха ли? 

Всичко това се дължи на вашата прехвалена демокрация. 

преди 1 час, Колев 74 написа:

И аз да те похваля! Преди 25 години си бил същия, като тези двамата. Фаталните злополуки се случват веднъж в човешкия живот и всеки, който ги причинява, трябва да носи сурова наказателна отговорност.

А не да слушаме и четем:

Провинил се за пръв път - усмивка пред "строя"

За втори - отнемане на книжката за половин година

За трети - отнемане на книжката за 2 години

Най добрия метод - разстрел пред стената и обществото да види наказанието с очите си! Румънците използваха този метод.(Елена и Чаушеско) Е! Збъркаха ли? 

Всичко това се дължи на вашата прехвалена демокрация. 

Не, не съм бил. Аз тогава книжка немах. А и прочети внимателно какво съм написал..

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Не, не съм бил. Аз тогава книжка немах. А и прочети внимателно какво съм написал..

То че тогава си нямал книжка е видно от всеки , попаднал в този форум. Аз добре съм го прочел и внимавам винаги какво пиша.  Не си ти човекът, който може да ми дава каквито и да били съвети.

Возил си се като чувал с картофи и още по вече, преди 25 години Витошка беше застлана с павета, а не с асвалт!

Мангото карал едвам едвам пред даскала в колата колкото да му дадат книжка и после кой съм аз над закона пак казвам вина НЯМАТ ИНСТРУКТУРИТЕ след това младежа да се спасява .Представете си младеж да прави дрифтове с учебна кола на булеварди ще му стъжнат живота и ще съжалява , че се е родил или записал за курсове.Загадка ми остава как е взел ЛИСТОВКИТЕ като няма още диплома за средно ! 

• Автор

това са едни деца все още, а единият отне живота, другият остави в кома две същества , а на други две деца и възрастен счупи гръбнак и крак на момиченцето. дали ще бъдат същите като преди. И богаташчето не било виновно, а ромчето искало помилване.

Нова рецепта за сапун - 10 локали за мас, 1 циганин за аромат и 1 македонец за пяна!

преди 6 часа, Колев 74 написа:

То че тогава си нямал книжка е видно от всеки , попаднал в този форум. Аз добре съм го прочел и внимавам винаги какво пиша.  Не си ти човекът, който може да ми дава каквито и да били съвети.

Возил си се като чувал с картофи и още по вече, преди 25 години Витошка беше застлана с павета, а не с асвалт!

Павета имаше отсрани под формата на бабуни (тук-там). Иначе си беше асфалт, а релсите бяха в окаяно състояние. И не си познал - точно аз съм човекът, който ти казва да четеш, а не да правиш разни изказвания при положение че аз съм бил там, а не ти!

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.