Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на микрофон на iPhone 14 Pro Max

Featured Replies

Здравейте, някой има ли идея колко приблизително ще ми излезе смяната на микрофона? Чува се супер заглъхнало. Имам проблем с нервите и го ударих няколко пъти и сега ще си плащам 😀 

преди 1 час, palmer10 написа:

Здравейте, някой има ли идея колко приблизително ще ми излезе смяната на микрофона? Чува се супер заглъхнало. Имам проблем с нервите и го ударих няколко пъти и сега ще си плащам 😀 

Ако е оригинален сервиз - около 100 лева. Ако е неоригинален - около 40-50лв.

И какво значение има колко ще струва? Ако е много скъпо няма да го ремонтираш ли какво? Ако е в гаранция, най-добре говори с търговеца или със сервизите, дадени в гаранционната карта за извънгаранционен платен ремонт, ако искаш да остане гаранцията. След като го дадеш на сервиз, те ще му направят диагностика, ще установят проблема и ще ти предложат цена за ремонт.

преди 1 час, Raze написа:

И какво значение има колко ще струва? Ако е много скъпо няма да го ремонтираш ли какво? Ако е в гаранция, най-добре говори с търговеца или със сервизите, дадени в гаранционната карта за извънгаранционен платен ремонт, ако искаш да остане гаранцията. След като го дадеш на сервиз, те ще му направят диагностика, ще установят проблема и ще ти предложат цена за ремонт.

Айфон от 2022 няма как да е с гаранция през 2025...

преди 1 час, Belefor написа:

Айфон от 2022 няма как да е с гаранция през 2025...

И това как го реши? На много места се продава още, по-евтин е от новите модели, но е актуален и с 2 години гаранция:

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB от 1881,00 лв. (961,74 €) Мобилни телефони (GSM) - Pazaruvaj.com

Apple iPhone 14 Pro Max, Deep Purple, 128 GB- от 1089.99 лв

iPhone 14 Pro Max - eMAG.bg

Ами лесно - предполагам, че когато излезе телефона и хората си го купуват. А не 2025 да си купуват НОВ телефон отпреди 3 години?

Изглежда доста необмислена и лоша покупка... Е поне в моите очи.

Аз не бих платил 1800+ лева за 3 годишен модел. Какво вътрешно удовлетворение ще имаш от покупката. Как точно ще ги оправдаеш тези пари в бюджета си.

Ако нямаш пари и го купиш втора употреба - става. Но тогава пък няма гаранция ....

1800 лв никога не бих дал за телефон по добре или за нова декстоп машина или лаптоп.Макс за телефон бих дал до 600 лв .

където ще върши почти същата работа като телефон за 1800 лв . На камера не държа много , държа повече на батерията .

току-що, adersa написа:

1800 лв никога не бих дал за телефон по добре или за нова декстоп машина или лаптоп.Макс за телефон бих дал до 600 лв .

Всекиму според възможностите.

За 1500лв купуваш 16E. 2 поколения отгоре.

Погледни в някой оторизиран сервиз на ябълката.

Ако е гаранционен го занеси/върни откъдето си го закупил и им кажи, че микрофна не работи както трябва.

В тея "домашни гаражи" най-много да ти преебат хубавия телефон

Успех

преди 9 часа, palmer10 написа:

Вие ли чувате "супер заглъхнало" или вас ви чуват "супер заглъхнало", защото това са две различни неща?

Защото ако вие не чувате добре и смените микрофона, нищо няма да се промени...

• Автор
преди 4 часа, fitterman написа:

Вие ли чувате "супер заглъхнало" или вас ви чуват "супер заглъхнало", защото това са две различни неща?

Защото ако вие не чувате добре и смените микрофона, нищо няма да се промени...

Мен не ме чуват. На клиповете е същата работа.

А иначе телефона е купуван преди 2-3 години, не сега. Гаранция няма.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.