Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли тенденция да се закрият предплатените услуги на мобилните оператори

Featured Replies

Както ви споделих вече имам нещо като служебен телефон, на който да ме търсят досадници от работа или от други институции и места, по-далечни приятели и роднини. Зареждах го с ваучер, но от три седмици ми правпт номера от йетел. Един лилипут днес от офис на йетел ми каза, че има вероятносъ предлатените услуги да изчезнат. Така ли е.

преди 23 минути, Веси Филипова написа:

Един лилипут днес от офис на йетел ми каза, че има вероятносъ предлатените услуги да изчезнат. Така ли е.

питай шефа му

учителите  до кога ще се правите на ударени и няма да ви видим на стачка или правителствота дава достатъчно подкуп-заплата ?

образователната система трябваше да се промени преди 35 години спрямо нуждите на бизнеса

вече е късно националната катастрофа е на лице

няма да има ток и вода

най-вероятно ще изчезнат предплатените услуги барабар с  мобилните оператори

преди 21 минути, Веси Филипова написа:

Както ви споделих вече имам нещо като служебен телефон, на който да ме търсят досадници от работа или от други институции и места, по-далечни приятели и роднини. Зареждах го с ваучер, но от три седмици ми правпт номера от йетел. Един лилипут днес от офис на йетел ми каза, че има вероятносъ предлатените услуги да изчезнат. Така ли е.

И в предишната тема ти казах, недей да слушаш какви ти ги говорят от офисите.

На тях това им е работата, да лъжат и привличат нови клиенти.

преди 5 минути, BANKATA написа:

И в предишната тема ти казах, недей да слушаш какви ти ги говорят от офисите.

На тях това им е работата, да лъжат и привличат нови клиенти.

как определяш мобилните  оператори

като путинисти или като психодесни ? или друго ?

• Автор
преди 41 минути, Banesc54 написа:

как определяш мобилните  оператори

като путинисти или като психодесни ? или друго ?

като фашисти по-скоро. и путин даже не е толкова подъл като тях.

Не! = В това отношение българите избират 

Yettel TV без договор | Yettel - Всичко свързано с теб

:) или подобно .... :) 

п.п. Информация на ухо: Важно е да си от друг български оператор и .... имаш необвързан договор, но декларирай желанието си при другия оператор. :) = Те си знаят .... :) 

преди 58 минути, Banesc54 написа:

кой е собственик на  мобилните оператори ?

Е, бивши от БТК! :) 

преди 1 час, Banesc54 написа:

кой е собственик на  мобилните оператори ?

Виж к'ъф тъп въпрос си задал!!!!!! Собственикът не е един, собствениците са много.
Контактуването с ИИ води до затъпяване
И не отбивай темата в друго русло!!!!!!!!!!!!!!!!

току-що, цър-вул написа:

Виж к'ъф тъп въпрос си задал!!!!!! Собственикът не е един, собствениците са много.

колко удобно и живеят на виржниските острови в офшорна зона///.....

искам и аз да си купя акции от телекомитие и енергото  и от аеца  и от парламента и от съда и полицията -частната държава

преди 1 час, Banesc54 написа:

колко удобно и живеят на виржниските острови в офшорна зона///.....

искам и аз да си купя акции от телекомитие и енергото  и от аеца  и от парламента и от съда и полицията -частната държава

Някой живеят, други не живеят. Собственик на Йетел и БТВ беше един чешки милиардер Петр Керлнер, който вместо да си гледа милиардите в Чехия отиде да кара ски в Аляска и там го пречукаха.

преди 1 час, цър-вул написа:

Някой да те е спрял да живееш и ти там? Мирише на грозна завист....

просто искам акции от частната държава

преди 15 минути, ined написа:

Някой живеят, други не живеят. Собственик на Йетел и БТВ беше един чешки милиардер Петр Керлнер, който вместо да си гледа милиардите в Чехия отиде да кара ски в Аляска и там го пречукаха.

а дали не е бил просто обикновен агент на цру ?

преди 3 часа, Banesc54 написа:

просто искам акции от частната държава

Събирай КЦ ще станат много ценни

преди 14 часа, Веси Филипова написа:

Един лилипут днес от офис на йетел ми каза, че има вероятносъ предлатените услуги да изчезнат. Така ли е.

Така е. Има такава вероятност. Но има вероятност и астероид да удари Земята. А защо зареждаш в офис? Аз от години зареждам в изипей. Там не ми досаждат с предложения за изгодни оферти и договори.

преди 47 минути, The Lone Star написа:

изипей

В много хранителни магазинчета/будки има терминали за генериране на ваучери на мобилните оператори.

преди 4 часа, цър-вул написа:

В много хранителни магазинчета/будки има терминали за генериране на ваучери на мобилните оператори.

Те тея sc54 ги хранат централно от масква и нямат право да посещават такива магазинчета...

• 2 месеца по-късно...

Сбъркал си фирмата, имам номер на Боб от много години, вече е към А1. Само веднъж ми звъняха да ми предлагат ъпгрейд на плана, казах и ако ми дадат по-добра оферта от тази, която имам чак тогава.. и не са ми звъняли след това. 

Лошото е че вече не можеш да си вземеш такъв план, трябвало е навремето да си вземеш и сега нямаше да имаш ядове. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.